هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar من یه تستی میزدم همین اواخر رنا بسپارازم گرفته بودم مدنظر ولی طراح نگرفته بود.
الان شما تو کنکور تست بدن در نظر میگیرین؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher من در مرحله ی اول اگه شمارشی باشه به احتمال زیاد جواب نمیدم. در غیر اینصورت جواب میدم و هر دو انزیم رو در نظر میگیرم.
-
Farhan Honar
بله دقیقا بعد یه سوال شکل دریچه مثانه هم مثل اون دو تاست؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 اگه منظورت جنشونه کتاب فقط در مورد دریچه های مربوط به دستگاه گردش خون و دریچه ی مربوط به مثانه صحبت کرده که از جنس بافت پوششی هستن.
دریچه ی ابتدای گره های لنفی رو نمیدونم مطمئن نیستم -
Punisher من در مرحله ی اول اگه شمارشی باشه به احتمال زیاد جواب نمیدم. در غیر اینصورت جواب میدم و هر دو انزیم رو در نظر میگیرم.
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar مرسی
-
Farhan Honar مرسی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher خواهش میکنم
-
Mehrsa 14 اگه منظورت جنشونه کتاب فقط در مورد دریچه های مربوط به دستگاه گردش خون و دریچه ی مربوط به مثانه صحبت کرده که از جنس بافت پوششی هستن.
دریچه ی ابتدای گره های لنفی رو نمیدونم مطمئن نیستمنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط Mehrsa 14 انجام شدهFarhan Honar
آها خیلی ممنون نه من راستش اول منظورم شکلشون بود ولی الانم نکته خوبی رو اشاره کردین حواسم به این نبود
شکل اونا هست ولی مثانه نه -
Farhan Honar
آها خیلی ممنون نه من راستش اول منظورم شکلشون بود ولی الانم نکته خوبی رو اشاره کردین حواسم به این نبود
شکل اونا هست ولی مثانه نهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 اگه از این نظر بهش فکر کنیم، خب این دریچه هم نمیذاره ادرار از مثانه به میزنای برگرده پس احتمالا مثل دریچه های دیگری که ذکر کردیم دو لبه دارند که مانع بازگشت مواد میشن(احتمالا)
-
Mehrsa 14 اگه از این نظر بهش فکر کنیم، خب این دریچه هم نمیذاره ادرار از مثانه به میزنای برگرده پس احتمالا مثل دریچه های دیگری که ذکر کردیم دو لبه دارند که مانع بازگشت مواد میشن(احتمالا)
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
بله انگار باید همین طوری باشه خیلی ممنون لطف کردین -
Farhan Honar
بله انگار باید همین طوری باشه خیلی ممنون لطف کردینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 خواهش میکنم
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگزاره
کامبیوم چوبپنبه ساز در ریشه گیاه ذرت، به سمت داخل سلول های دارای توانایی تقسیم و به سمت خارج سلول های فاقد ماده وراثتی میسازد.
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط Punisher انجام شده
سلام گیاهی بلد نیستم شرمنده
این گزاره درسته ببینید؟
در مجاری نیم دایره گوش همه یاخته های مژکدار با پوشش ژلاتینی تماس ندارند.
من اینو نکته نوشتم ولی نگا که میکنم میبینم همه شون با پوشش ژلاتینی در تماسن:(( -
گزاره
کامبیوم چوبپنبه ساز در ریشه گیاه ذرت، به سمت داخل سلول های دارای توانایی تقسیم و به سمت خارج سلول های فاقد ماده وراثتی میسازد.
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
غلط...کامبیوم چوب پنبه ساز از مریستم های پسین هست ک در ذرت(تک لپه ای ها) وجود نداره -
سلام گیاهی بلد نیستم شرمنده
این گزاره درسته ببینید؟
در مجاری نیم دایره گوش همه یاخته های مژکدار با پوشش ژلاتینی تماس ندارند.
من اینو نکته نوشتم ولی نگا که میکنم میبینم همه شون با پوشش ژلاتینی در تماسن:((نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher
شاید گفتن در تماس نیستن چون داخل ماده ژلاتینی هستن...در تماس برای یاخته های مژکدار بخش حلزونی هست.. -
Punisher
شاید گفتن در تماس نیستن چون داخل ماده ژلاتینی هستن...در تماس برای یاخته های مژکدار بخش حلزونی هست..نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهazizian sarchogha خب الان یاخته های مژکدار با ماده ژلاتینی در تعادلی در تماس هستند دیگه درسته؟
-
Matin Mousavi 1
غلط...کامبیوم چوب پنبه ساز از مریستم های پسین هست ک در ذرت(تک لپه ای ها) وجود ندارهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
azizian sarchogha خب الان یاخته های مژکدار با ماده ژلاتینی در تعادلی در تماس هستند دیگه درسته؟
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher
بله... وقتی داخل ماده هستن پس با ماده تماس دارن اما قید درتماس بودن برای بخش حلزونی بکار برده میشه -
گزاره
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 بنظرمن در حد کتاب درسی کامبیوم چوب پنبه ساز (کلا مریستم پسین) رو برای درختان دولپه ای درنظر میگیریم.
ذرت اولا یک گیاه علفیه بنظرم و هم تک لپه ای -
گزاره
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 سلام...غلطع تک لپه و علفیه که کامبیوم نداره.....
-
Matin Mousavi 1 سلام...غلطع تک لپه و علفیه که کامبیوم نداره.....
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 باریک
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
🩸کسی میتونه ارتباط بین «گیاهان تیره ی پروانه واران» و «خون سازی» رو بگه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar در هر کی یه گزاره
گفته است:
گیاهان تیره پروانه واران مثل نخود و لوبیا و عدس هست که جز حبوبات هستند و حبوبات هم سرشار از فولیک اسید و آهنه و این ها هم برای ساخت شدن گلبول های قرمز ضروریه