سیب ترش
-
سلام دوستان کسی امسال از سیب ترش مشاوره گرفته؟ من یازدهمم امسال میرم دوازدهم میخوام مشاوره بگیرم رشتمم ریاضیه سیب ترش خوبه؟ قیمتش چطوری بود؟
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to M Abbassi on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Ali Ebrahimy on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Ebrahimy آقای سماوکی _ آقای اونق _ آقای کاظمی
البته خودتون هم از کانال نظرسنجی میتونین اسم مشاورین رو سرچ کنین و میزان رضایت بچه ها از مشاورشون رو ببینین -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Ali Ebrahimy on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Ebrahimy بله اما برای پارسال بود امثال فکر کنم افزایش پیدا کرده
-
Ali Ebrahimy دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi و بعد این قیمتی که گفتید برا یک ماهه؟
-
Ali Ebrahimy دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi کدوم مشاوره شون برا رشته ریاضی خوبه؟
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to M Abbassi on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi فقط اگه زودتر رزرو کنین و خودتون مشاورتون رو انتخاب کنین خیلی بهتره
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Ali Ebrahimy on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Ebrahimy امسال قیمت مشاور ارشد هاشون ۴۳۵ بود و مشاور عادی ۳۳۵
بله من راضی بودم واقعا -
Ali Ebrahimy دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi میتونم بپرسم چقدر امسال پرداخت کردید؟ و راضی بودید؟
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to M Abbassi on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi فقط اینکه هر چه زودتر رزرو کنین خیلی بهتره چون ظرفیت مشاور ارشد هاشون زود پر میشه
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to M Abbassi on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi بعد اگه بتونین مشاور ارشد بگیرین خیلی بهتره چون درسته قیمتش بالا تره اما کیفیت کار و پیگیری شون بهتره
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Ali Ebrahimy on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده
Ali Ebrahimy سلام بله من امسال گرفتم
قیمتش هر سال ۳۰ درصد زیاد میشه
اما قیمتش به نسبت جا های دیگه پایین تره و کیفیت کارشون بالاتر -
پست 11 از 12