تست حد
-

سلام..این به جز اینکه تو مزدوجش ضرب بشه راه کوتاه تری هم داره؟ منظورم روش تستیه نه تشریحی
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
تجربیا -
O officer k marked this topic as a question on
-

سلام..این به جز اینکه تو مزدوجش ضرب بشه راه کوتاه تری هم داره؟ منظورم روش تستیه نه تشریحی
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@Ali-Valicheki سلام. باید جملات با بیشترین درجه رو انتخاب کنی . اینجا یه توان ۱ بیرون رادیکال داریم و به جمله ی درجه ۲ هم داخل رادیکال داریم که اگه بیرون باید میشه درجه ۱ (با اعمال قدر مطلق)
بعد x به سمت منفی بینهایت میل میکنه ، پس با علامت قرینه از قدر مطلق بیرون میاد

-
@Ali-Valicheki سلام. باید جملات با بیشترین درجه رو انتخاب کنی . اینجا یه توان ۱ بیرون رادیکال داریم و به جمله ی درجه ۲ هم داخل رادیکال داریم که اگه بیرون باید میشه درجه ۱ (با اعمال قدر مطلق)

Farhan Honar
خیلی ممنونم🌼🌼🙏🏻 -
O officer k has marked this topic as solved on
-
@Ali-Valicheki سلام. باید جملات با بیشترین درجه رو انتخاب کنی . اینجا یه توان ۱ بیرون رادیکال داریم و به جمله ی درجه ۲ هم داخل رادیکال داریم که اگه بیرون باید میشه درجه ۱ (با اعمال قدر مطلق)

Farhan Honar میگما با هم ارزی صفر رسیدینا
-
Farhan Honar میگما با هم ارزی صفر رسیدینا
Marzieh Abouei در تست حد گفته است:
Farhan Honar میگما با هم عرضی صفر رسیدینا

این فرمولشه یه نمونه هم هست -

Farhan Honar من الان پاسخنامه شو دیدم جواب صفر نیست...منفی یک چهارمه
-
O officer k has marked this topic as unsolved on
-
Marzieh Abouei در تست حد گفته است:
Farhan Honar میگما با هم عرضی صفر رسیدینا

این فرمولشه یه نمونه هم هست -

Farhan Honar سلام یک نگاه به اون سوال فیزیکی که یک نفر گذاشتن بنداز
-
Marzieh Abouei
میشه روشتو توضیح بدی؟🙏🏻🌺 -
Marzieh Abouei ببخشید اون یکهشتم مال چیه؟=//..نفهمیدم از کجا اومده
-
Marzieh Abouei
میشه روشتو توضیح بدی؟🙏🏻🌺Recording ۱۳۲۴۰۳-۰۶۱۵۲۲.mp3
دیگ ایشالاه بفهمین چی گفتم 🥲میدونمم خیلی تند تند حرف میزنم ولی این دور کند منه دیگ 😑 -

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
@Ali-Valicheki
سلام
خوبی
این سوالو اتفاقا چن روز پیش مثلشو داشتم حل میکردم اول مثل فرهاد حل کرده بودم بعد که چک کردم دیدم غلط شده
این تیپ تستا رو باید ما تجربیا به حالت کسری تبدیل کنیم و بعد حلش کنیم -
Recording ۱۳۲۴۰۳-۰۶۱۵۲۲.mp3
دیگ ایشالاه بفهمین چی گفتم 🥲میدونمم خیلی تند تند حرف میزنم ولی این دور کند منه دیگ 😑Marzieh Abouei ماشالله سرعت
(خندههههههههههه) -
Recording ۱۳۲۴۰۳-۰۶۱۵۲۲.mp3
دیگ ایشالاه بفهمین چی گفتم 🥲میدونمم خیلی تند تند حرف میزنم ولی این دور کند منه دیگ 😑Marzieh Abouei
مرسی گل🌺🙏🏻
فقط مغزم وایساد تو خودت دو و نیم ایکسی من ویس همرو میزارم رو دو ایکس 😂😂 -

چون سوال قشنگی فرستادین، این هم سوال خوبیه از همین مبحث حد کسی دوست داشت فکر کنه
البته حد رو به ازای مقادیر بیشتر از ۱ میخواد (منظورم همون ۱ بالاسرش علامت + هست )
البته حد رو به ازای مقادیر بیشتر از ۱ میخواد همون ۱ بالاسرش علامت + -
@Alzahra-Daftar
چرا ضربدر اون کسرش میکنی؟🤔 -

چون سوال قشنگی فرستادین، این هم سوال خوبیه از همین مبحث حد کسی دوست داشت فکر کنه
البته حد رو به ازای مقادیر بیشتر از ۱ میخواد (منظورم همون ۱ بالاسرش علامت + هست )
البته حد رو به ازای مقادیر بیشتر از ۱ میخواد همون ۱ بالاسرش علامت +Mr Unknown XD
این نامردیعههه 😑😂