Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. زمان دانشجویی
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

زمان دانشجویی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
39 دیدگاه‌ها 9 کاربران 1.2k بازدیدها 14 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • بهارهب بهاره

Gharibe Gomnam در زمان دانشجویی گفته است:

بهاره
    دست و بال درهرزمینه ای
    در زمینه تحقیق استفاده از امکانات دانشگاه
    چرا بعضیا میگن زمان دبیرستان وقت ازاد بیشتری داشتن ولی بعضیا میگن زمان دانشجویی

عزیزم من این منشنو الان دیدم
    در زمینه تحقیق دانشگاه بهتره، من خودم دبیر کمیته تحقیقات دانشکده و دبیراجرایی کمیته تحقیقات دانشگاه بودم و واقعا از جهت نوشتن مقاله و پروپوزال و کارای تحقیقاتی دانشگاه قطعا بهتره تو هرزمینه ای هم بخوای پژوهش کنی فیلد اساتید مشخصه و میتونی کمک بگیری (از خدااااشون هست و بعضا اساتید طرح دارن و به دانشجو ایده میدن و تو مسیرو میری و...) اگه هدفت پزوهش هست، از همون ترم اول برو سراغ سرپرست کمیته تحقبقات دانشکدتون و کارگاه های آموزشی کمبته تحقیفات دانشگاهتون رو مرتب شرکت کن که یادبگیری(خود همین گواهی شرکت تو کلاس ها امتیاز داره( یادش بخیر من سر این گواهی هم خیلی حساس بودم یه کارشناس گذاشته بودم فقط چک کنه که تو هرکارگاه کی واقعا تا اخر تایم حاضره اگه کسی حاضر نبود یا حضوری میزد و میرفت به دبیرخانه میگفتم صادر نکنه گواهیشو، به اساتید و هیئت علمی هم کلا گواهی نمیدادم 😂 البته قانونش این بودا! ولی قبل از دبیرشدن من اجرا نمیشد من اجراش کردم زورشون اومد)

چرا بعضیا میگن زمان دبیرستان وقت ازاد بیشتری داشتن ولی بعضیا میگن زمان دانشجویی : بستگی داره خب نظرات به نسبت رشته ای که میخونی متفاوته، مثلا دوران دبیرستان من خودم به شخصه همیشه شب امتحانی بودم اینجور نبود بشینم بلانسبت خر بزنم فلان وقتم همیشه ازاد بود و مسخره بازی، ولی دانشگاه که میری جتی درس هم نخونی کاراموزیو مجبوری بری که خب اونم شیفته دیگه ، فک کن صبح کلاس بری عصر یا شب(بعضی وقتا دوشیفت، البتع فقط مامایی اینجوریه) بری، وقت ازاد کو؟! نمیگم نیست وقت ازاد هست ولی ازدبیرستان کمتره، وقت ازاد پرستاری خیلی بیشتره
    ولی اگه رشته ای بخونی که کاراموزی نری ، وقت ازادت از دببرستان هم بیشتره (خیلی بیشتر)
    حال کردی چقد توضیح میدم؟ 😐

Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HD
    فارغ التحصیلان آلاء ⭐
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

بهاره خیلی ممنون از توضیحاتتون ما نیز مستفیض شدیم😁
    شما پرستاری رو میگین وقت آزاد دارن پس اون وقت تربیت معلم که کلا تو تفریحات به سر میبرن😂🤦‍♀️

So
    What is the point
    of every thing?...

بهارهب 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Zahra.HDZ Zahra.HD

شما پرستاری رو میگین وقت آزاد دارن پس اون وقت تربیت معلم که کلا تو تفریحات به سر میبرن😂🤦‍♀️

بهارهب آفلاین
      بهارهب آفلاین
      بهاره

@Zahra-Hamrang در زمان دانشجویی گفته است:

اره دیگه مثلا من دوستم تربیت معلم خونده ترم اخرشه والا ما گاهی یادمون میره دانشجووه ...کاراموزیشونم که میرن کلاس ابتدایی ورمیدارن شیک و مهربون
      پرستاری از اون جهت وقتش ازاد تره که نسبت به مامایی گفتم، پرستاری همون واحدای تعریف شده رو میرن یعنی مثلا اگه دوواحد داخلی جراحی تعریف شده دقیقا ۲۴ جلسه میرن و اون واحد تمام دیگه بخش خلوت باشه شلوغ باشه مریض باشه نباشه مهم نیست مهم اینه که اونا شیفتاشونو رفتن واحدو پر کردن
      ولی ما، مثلا برفرض دوواحد زایمان طبیعی داری، ۲۴ جلسه رو که دندت نرم وظیفته باید بری هیچی، اگه شیفتات خلوت بوده باشن و به تعداد کافی زایمان نگرفته باشی که یادبگیری و واحدو بتونی رد کنی، باید انقد شیفت اضافع بری که زایمان گیرت بیاد و زایمان گرفتنو یادبگیری (دو ترم اول اینجوری نیس دو ترم اول کاراموزیای پرستاریو میگذرونیم عین پرستارا میریم اضافه نمیریم)
      مثلا ما دو ترم آخر ، کلا هر ترم ۸ واحد داریم ، ولی اسمش ۸ واحده! هررروز و شب شیفتیم که اولا یادبگیریم، دوما ترم ۸ امار تکمیل کنیم نفری ۸۰ زایمان(واسه ما ۶۰ خواستن) مثلا من یه بار صبح رفتم شیفت درمانگاه تا ۱:۳۰، دو تا هفت و نیم عصر رفتم شیفت جراحی زنان، شب شیفت زایشگاه از هفت و نیم شب تا هفت و نبم صبح، کل شب بیدار و تا بالاخره ساعت شش صبح خدا خواست و زد و زایمان گرفتم و هفت و نیم صبح بدو بدو شیفتو تحویل دادم و دوباره بلافاصله رفتم کاراموزی درمانگاه تا ۱:۳۰ :/( یه آدم چقد کشش داره؟! )

نتیجه گیری : پرستاری بخونید، مامایی نخونید!!! (هم دهنتون صاف میشه هم بازار کار پرستاری خیلییییییییییی بهتره مسئولیتش خیلی کمتره دهنتونم صاف نمیشه )

Nothing really matters :)

Zahra.HDZ Gharibe GomnamG 2 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

بهاره
        چیکارمیکنید همه انقدر دوستتون دارن؟😂

بهارهب آفلاین
        بهارهب آفلاین
        بهاره

بهاره
        چیکارمیکنید همه انقدر دوستتون دارن؟😂

والا لطف دارن وگرنه من اینهمه نیستم 😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

بهاره
          خییلی باحاله
          نه بابا خیلی فیض بردم
          ممنونم ازتون😍

بهارهب آفلاین
          بهارهب آفلاین
          بهاره

بهاره
          خییلی باحاله
          نه بابا خیلی فیض بردم
          ممنونم ازتون😍

خواهش عشقی 😘

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • بهارهب بهاره

اره دیگه مثلا من دوستم تربیت معلم خونده ترم اخرشه والا ما گاهی یادمون میره دانشجووه ...کاراموزیشونم که میرن کلاس ابتدایی ورمیدارن شیک و مهربون
            پرستاری از اون جهت وقتش ازاد تره که نسبت به مامایی گفتم، پرستاری همون واحدای تعریف شده رو میرن یعنی مثلا اگه دوواحد داخلی جراحی تعریف شده دقیقا ۲۴ جلسه میرن و اون واحد تمام دیگه بخش خلوت باشه شلوغ باشه مریض باشه نباشه مهم نیست مهم اینه که اونا شیفتاشونو رفتن واحدو پر کردن
            ولی ما، مثلا برفرض دوواحد زایمان طبیعی داری، ۲۴ جلسه رو که دندت نرم وظیفته باید بری هیچی، اگه شیفتات خلوت بوده باشن و به تعداد کافی زایمان نگرفته باشی که یادبگیری و واحدو بتونی رد کنی، باید انقد شیفت اضافع بری که زایمان گیرت بیاد و زایمان گرفتنو یادبگیری (دو ترم اول اینجوری نیس دو ترم اول کاراموزیای پرستاریو میگذرونیم عین پرستارا میریم اضافه نمیریم)
            مثلا ما دو ترم آخر ، کلا هر ترم ۸ واحد داریم ، ولی اسمش ۸ واحده! هررروز و شب شیفتیم که اولا یادبگیریم، دوما ترم ۸ امار تکمیل کنیم نفری ۸۰ زایمان(واسه ما ۶۰ خواستن) مثلا من یه بار صبح رفتم شیفت درمانگاه تا ۱:۳۰، دو تا هفت و نیم عصر رفتم شیفت جراحی زنان، شب شیفت زایشگاه از هفت و نیم شب تا هفت و نبم صبح، کل شب بیدار و تا بالاخره ساعت شش صبح خدا خواست و زد و زایمان گرفتم و هفت و نیم صبح بدو بدو شیفتو تحویل دادم و دوباره بلافاصله رفتم کاراموزی درمانگاه تا ۱:۳۰ :/( یه آدم چقد کشش داره؟! )

نتیجه گیری : پرستاری بخونید، مامایی نخونید!!! (هم دهنتون صاف میشه هم بازار کار پرستاری خیلییییییییییی بهتره مسئولیتش خیلی کمتره دهنتونم صاف نمیشه )

Zahra.HDZ آفلاین
            Zahra.HDZ آفلاین
            Zahra.HD
            فارغ التحصیلان آلاء ⭐

بهاره خلاصه که خسته نباشین واقعا
            ایشالا که نی نی های قشنگ قشنگ به دنیا بیارین😍🥰
            ممنون

So
            What is the point
            of every thing?...

بهارهب 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • بهارهب بهاره

Gharibe GomnamG آفلاین
              Gharibe GomnamG آفلاین
              Gharibe Gomnam

بهاره
              پزشکی
              بیوتکنولوژی
              داروسازی
              مهندسی کامپیوتر
              مهندسی پزشکی
              مهندسی هوافضا
              دامپزشکی
              اینا چطورین مشغله هاشون؟

نقطه . سرخط

بهارهب Vampire_HunterV 2 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Zahra.HDZ Zahra.HD

ممنون

بهارهب آفلاین
                بهارهب آفلاین
                بهاره

ممنون

مررسی عشقییی 😍 ، من نی نی دنیا نمیارم ، مامای مرکز بهداشتم ، مثل مطب مامایی
                موفق باشیی

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • بهارهب بهاره

ممنون

مررسی عشقییی 😍 ، من نی نی دنیا نمیارم ، مامای مرکز بهداشتم ، مثل مطب مامایی
                  موفق باشیی

Zahra.HDZ آفلاین
                  Zahra.HDZ آفلاین
                  Zahra.HD
                  فارغ التحصیلان آلاء ⭐

بهاره اها😁❤

So
                  What is the point
                  of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2

بهاره
                    پزشکی
                    بیوتکنولوژی
                    داروسازی
                    مهندسی کامپیوتر
                    مهندسی پزشکی
                    مهندسی هوافضا
                    دامپزشکی
                    اینا چطورین مشغله هاشون؟

بهارهب آفلاین
                    بهارهب آفلاین
                    بهاره

بهاره
                    پزشکی
                    بیوتکنولوژی
                    داروسازی
                    مهندسی کامپیوتر
                    مهندسی پزشکی
                    مهندسی هوافضا
                    دامپزشکی
                    اینا چطورین مشغله هاشون؟

اینو دیگه از عهده من خارجه باید دوستانی که تو این رشته ها تحصیل کردن جواب بدن 😁

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • بهارهب بهاره

بهاره
                      پزشکی
                      بیوتکنولوژی
                      داروسازی
                      مهندسی کامپیوتر
                      مهندسی پزشکی
                      مهندسی هوافضا
                      دامپزشکی
                      اینا چطورین مشغله هاشون؟

اینو دیگه از عهده من خارجه باید دوستانی که تو این رشته ها تحصیل کردن جواب بدن 😁

Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe Gomnam

بهاره
                      😅ممنون

نقطه . سرخط

بهارهب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2

بهاره
                        😅ممنون

بهارهب آفلاین
                        بهارهب آفلاین
                        بهاره

بهاره
                        😅ممنون

💗

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Gharibe GomnamG آفلاین
                          Gharibe GomnamG آفلاین
                          Gharibe Gomnam

z Gheibi
                          Elham Hoseni

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

من خودمم اول سوالاتم رو میپرسم اول:
                            خوابگاه بهتره یا خونه گرفتن چرا؟
                            جو چطوره؟
                            فشار درسی چطور هست؟
                            آیا میشه همزمان در دو رشته در یک دانشگاه سراسری تحصیل کرد؟
                            اون دسته از بچه هایی که رتبه های برتر کنکور و رتبه های برتر المپیاد شدن میتونن همزمان در دو رشته در همون دانشگاه تحصیل بکنن؟
                            فرق دانشجوهای روزانه و شبانه چیه؟
                            وقت ازاد الان بیشتره یا زمان دبیرستان بیشتر بوده؟
                            دست و بالتون الان باز تره یا زمان دبیرستان باز تر بوده؟
                            بورسیه شدن در زمان دانشجویی چطوره؟

z GheibiZ آفلاین
                            z GheibiZ آفلاین
                            z Gheibi

من خودمم اول سوالاتم رو میپرسم اول:
                            خوابگاه بهتره یا خونه گرفتن چرا؟

خونه خودت، شهر خودت گزینه اوله
                            بعد به نظر من اگه خوابگاه شرایطش خوب باشه

جو چطوره؟

جا تا جا فرق داره

فشار درسی چطور هست؟

مثل مدرسه پیوسته نیست و کمتره
                            اما ایام امتحانی خیلی بیشتره

آیا میشه همزمان در دو رشته در یک دانشگاه سراسری تحصیل کرد؟

همین طوری نه
                            شرایط داره رتبه فکر کنم زیر صد و بعداً در شرایط استعداد درخشان و..

اون دسته از بچه هایی که رتبه های برتر کنکور و رتبه های برتر المپیاد شدن میتونن همزمان در دو رشته در همون دانشگاه تحصیل بکنن؟

نمی‌دونم 🤷

فرق دانشجوهای روزانه و شبانه چیه؟

روزانه شهریه نمیده شبانه میده

وقت ازاد الان بیشتره یا زمان دبیرستان بیشتر بوده؟

قطعا الان ، البته ما مدرسه مون حضوری بود

دست و بالتون الان باز تره یا زمان دبیرستان باز تر بوده؟

الان

بورسیه شدن در زمان دانشجویی چطوره؟

اطلاع ندارم

بای ذنب قتلت🖤
                            به کدامین گناه کشته شد؟؟
                            #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            6
                            • monirsM monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جا‌به‌جا کرد
                            • Vampire_HunterV آفلاین
                              Vampire_HunterV آفلاین
                              Vampire_Hunter

عالی ممد پاندا.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1

بهاره
                                پزشکی
                                بیوتکنولوژی
                                داروسازی
                                مهندسی کامپیوتر
                                مهندسی پزشکی
                                مهندسی هوافضا
                                دامپزشکی
                                اینا چطورین مشغله هاشون؟

Vampire_HunterV آفلاین
                                Vampire_HunterV آفلاین
                                Vampire_Hunter

Gharibe Gomnam مهندسی کامپیوتر خوبه. ینی از بین رشته‌های مهندسی فقط اینه که خوبه. کسایی که تو دانشگاه رشته‌های مهندسی دیگه رو میخونن تغییر رشته میدن به این.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Vampire_HunterV آفلاین
                                  Vampire_HunterV آفلاین
                                  Vampire_Hunter

@M-an من اکانت قبلیمو میخوام.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  پاسخ
                                  • پاسخ به عنوان موضوع
                                  وارد شوید تا پست بفرستید