فصل یک یازدهم
-
سلام.
کتاب گفته فضای بین پرده های مننژ را مایع مغزی نخاعی پر کرده است
ولی درکلیپ صفرتا صد گفته شده فقط در بین لایه ی میانی و درونی داریم .این مایع در کتاب ذکر نشده پس الان کدام یک درست هستند؟!اگرطراح بگه در بین سخت شامه و عنکبوتیه مایع مغزی نخاعی دیده میشود چطور میشه؟کتاب گفته فضای بین پرده ها دیگه اینم فضای بین پرده میشه دیگه درست هست؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء -
سلام.
کتاب گفته فضای بین پرده های مننژ را مایع مغزی نخاعی پر کرده است
ولی درکلیپ صفرتا صد گفته شده فقط در بین لایه ی میانی و درونی داریم .این مایع در کتاب ذکر نشده پس الان کدام یک درست هستند؟!اگرطراح بگه در بین سخت شامه و عنکبوتیه مایع مغزی نخاعی دیده میشود چطور میشه؟کتاب گفته فضای بین پرده ها دیگه اینم فضای بین پرده میشه دیگه درست هست؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءamir jafari سلام. این کلماتو از کجا آوردی ، سخت شامه و عنکبوتیه !
بین دو هر پرده ی مننژ ، مایع مغزی نخاعی وجود داره . هم بین لایه داخلی و میانی ، هم بین لایه میانی و بیرونی -
amir jafari سلام. این کلماتو از کجا آوردی ، سخت شامه و عنکبوتیه !
بین دو هر پرده ی مننژ ، مایع مغزی نخاعی وجود داره . هم بین لایه داخلی و میانی ، هم بین لایه میانی و بیرونیFarhan Honar الان جمله اخر درست هست؟
-
Farhan Honar الان جمله اخر درست هست؟
amir jafari منظورت از سخت شامه و عنکبوتیه چیه ؟ من تا حالا نشنیدم
-
amir jafari منظورت از سخت شامه و عنکبوتیه چیه ؟ من تا حالا نشنیدم
Farhan Honar امسال حذف شده تو کتاب سال های پیش بود
-
Farhan Honar امسال حذف شده تو کتاب سال های پیش بود
amir jafari خب اگه منظورت همون پرده های مننژه ، اگه بگه در پرده های مننژ ، مایع مغزی نخاعی وجود دارد ، غلطه . چون در بینشون مایع مغزی نخاعی وجود داره
-
amir jafari خب اگه منظورت همون پرده های مننژه ، اگه بگه در پرده های مننژ ، مایع مغزی نخاعی وجود دارد ، غلطه . چون در بینشون مایع مغزی نخاعی وجود داره
Farhan Honar ممنون از راهنمایی تون
-
A amir jafari has marked this topic as solved on
-
Farhan Honar ممنون از راهنمایی تون
amir jafari خواهش میکنم

️