گزاره کنکور۹۹
-
Punisher
@soniaaa
همه شون جایگاه فعال دارن
متن کتاب:
آنزیم ها در ساختار خود بخشی به نام جایگاه فعال دارند
صفحه۱۹ گفتار۳ فصل۱ زیست۳@Ali-Valicheki
تنکس🙏🏻✨ -
@soniaaa خواهش=))
-
سلام بنظر من غلطه چون هر آنزیمی که پروتئینی نیست که جایگاه فعال داشته باشه:((
البته فککنم ممکنه تغییر بده :///
نمیدونم منطقیه یا نه ولی من با این ردش کردمPunisher جمله که غلطه از نظر من منتها نه ب این دلیل هر انزیمی چه پروتئینی باشه و چه غیرش جایگاه فعال دارن حتما...دلیل ردش اینه بنظرم که هر جهشی حتی در جایگاه فعال الزاما عملکرد رو تغییر نمیده......ولی متاسفانه کنکور۹۹دریت در نظرش گرفته:))))
-
@حامد-صباحی در گزاره کنکور۹۹ گفته است:
Mahan Xodayi 2
جمله غلطه
میدونی چَراا؟😂چون تو کتاب نوشته هر آنزیمی در ساختار خود جایگاه فعال دارد ، جایگاه فعال محل قرارگیری پیش ماده است.
چه آنزیم پروتئینی باشه و چه غیر پروتئینی جایگاه فعال دارهحالا اگر جهش در جایگاه فعال اش رخ بده ممکنه بی تاثیر باشه و یا اگر تاثیر داشته باشه نام دیگر یه توالی سه نوکلئوتیدی باشه
استاد موقاری گفته بودن این جمله غلطه ولی دلیلی که گفتن رو نمی دونم@حامد-صباحی بله منم میگم غلطه ولی کنکور۹۹ بنظرم باگ داشته سر این سوال
-
Mahan Xodayi 2
جمله غلطه
میدونی چَراا؟😂چون تو کتاب نوشته هر آنزیمی در ساختار خود جایگاه فعال دارد ، جایگاه فعال محل قرارگیری پیش ماده است.
چه آنزیم پروتئینی باشه و چه غیر پروتئینی جایگاه فعال دارهحالا اگر جهش در جایگاه فعال اش رخ بده ممکنه بی تاثیر باشه و یا اگر تاثیر داشته باشه نام دیگر یه توالی سه نوکلئوتیدی باشه
استاد موقاری گفته بودن این جمله غلطه ولی دلیلی که گفتن رو نمی دونم@حامد-صباحی در گزاره کنکور۹۹ گفته است:
استاد موقاری گفته بودن این جمله غلطه ولی دلیلی که گفتن رو نمی دونم
دلیلش اینه کتاب گفته اگر جهش در جایگاه فعال انزیم باشه ممکن است عملکردش تغییر یابد ولی این گفته الزاما تغییر پیدا میکنه
دلیل دومم خودتون گفتین هر جهشی اثر گذار نیست حالا بگیم این اثر گذار هم بوده بازم با دلیل یک رد میشه:)
چون با پاسخنامه به تناقض برخوردم تایپیک زدم -
دلیلش اینه کتاب گفته اگر جهش در جایگاه فعال انزیم باشه ممکن است عملکردش تغییر یابد ولی این گفته الزاما تغییر پیدا میکنه
دلیل دومم خودتون گفتین هر جهشی اثر گذار نیست حالا بگیم این اثر گذار هم بوده بازم با دلیل یک رد میشه:)
چون با پاسخنامه به تناقض برخوردم تایپیک زدمMahan Xodayi 2 این موضوع هنوز بسته نشده،🤦
-
چون با پاسخنامه به تناقض برخوردم تایپیک زدمMahan Xodayi 2
اره کار خوبی کردی منم تو این سوال مونده بودم مرسی ازت🌹 -
Mahan Xodayi 2 این موضوع هنوز بسته نشده،🤦
Matin Mousavi 1 نه خب:///معلوم نشد
چرا کنکور درست گرفته:((( -
Mahan Xodayi 2
اره کار خوبی کردی منم تو این سوال مونده بودم مرسی ازت🌹@حامد-صباحی خواهش میکنم
-
ممنون از همگی.....🖤
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
چرا کنکور درست گرفته:(((Mahan Xodayi 2
اقا ماهان مشکلات کنکور 99 تمومی نداره
الان تا این جا فک کنم 6 تا سوال باهم از 99 بررسی کردیم ک بهشون شبهه ووارده یا از سطح کتاب بالاتره
مث اون رد شدن پیوندا از هم :///// -
خدا 99 و محو کنه :/
قسمت هیچ کنکوری نشه الهی ازین کنکورا :/// -
چرا کنکور درست گرفته:(((Mahan Xodayi 2 اشتباه!! هرچی که کنکور میگه که درست نیست
-
@soniaaa 🤲🤲🤲🤲🤲🤲 خدایی شیمیش برق از سر آدم میپرونه
-
@soniaaa 🤲🤲🤲🤲🤲🤲 خدایی شیمیش برق از سر آدم میپرونه
Matin Mousavi 1
بله دقیقا اونروز اتفاقا ی سوال فرستاده بودن واقعا تاحالا اصن همچین چیزی ندیده بودم خیلی نامردی بود :/// -
Matin Mousavi 1
بله دقیقا اونروز اتفاقا ی سوال فرستاده بودن واقعا تاحالا اصن همچین چیزی ندیده بودم خیلی نامردی بود :///@soniaaa 🤦🤦
-
Mahan Xodayi 2
اقا ماهان مشکلات کنکور 99 تمومی نداره
الان تا این جا فک کنم 6 تا سوال باهم از 99 بررسی کردیم ک بهشون شبهه ووارده یا از سطح کتاب بالاتره
مث اون رد شدن پیوندا از هم ://///@soniaaa درسته حق با شماست ی جوریم با اعتماد بنفس پاسخنامه دادن ادم به زمین و زمان شک میکنه://
-
Mahan Xodayi 2 اشتباه!! هرچی که کنکور میگه که درست نیست
Matin Mousavi 1 👌👌نه خودم تشخیص میدم اشتباهه منتها میخوام مطمئن بشم که ایراد از من نیست://
-
@soniaaa درسته حق با شماست ی جوریم با اعتماد بنفس پاسخنامه دادن ادم به زمین و زمان شک میکنه://
Mahan Xodayi 2
دقیقاا :/ -
Matin Mousavi 1 👌👌نه خودم تشخیص میدم اشتباهه منتها میخوام مطمئن بشم که ایراد از من نیست://
Mahan Xodayi 2 نه تو باریک داری😂