مثلثات ۲ سنجش
-
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام حقیقتا راه دیگه ای نباید داشته باشه ولی خب اعدادش سنگین نیست که اذیتت کنه ۳۵ به توان دو میشه ۱۲۲۵ بعلاوه ۱۴۴ میشه ۱۳۶۹ که مجذور ۳۷ هست ( به یکانش دقت کنی راحت بدست میاد ) اگر هم حال محاسبه نداشتی 😅😅 به اون عددای پشت سینوس و کسینوس نگاه کن ۱۱۱ و ۷۴ هر دو تاش به ۳۷ ارتباط دارن ولی یعنی مستقیم بخوای حدس بزنی نشونه هاش داخل سوال هست اما کار ممنوعی هست چون پایه و اساس نداره یک سوال هست پیدا کنم میفرستم با همین روش دومی حل میشه ولی خب نامردیه ، بجاش روی راه اصلیش فکر کن قشنگه
-
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
سلام حقیقتا راه دیگه ای نباید داشته باشه ولی خب اعدادش سنگین نیست که اذیتت کنه ۳۵ به توان دو میشه ۱۲۲۵ بعلاوه ۱۴۴ میشه ۱۳۶۹ که مجذور ۳۷ هست ( به یکانش دقت کنی راحت بدست میاد ) اگر هم حال محاسبه نداشتی 😅😅 به اون عددای پشت سینوس و کسینوس نگاه کن ۱۱۱ و ۷۴ هر دو تاش به ۳۷ ارتباط دارن ولی یعنی مستقیم بخوای حدس بزنی نشونه هاش داخل سوال هست اما کار ممنوعی هست چون پایه و اساس نداره یک سوال هست پیدا کنم میفرستم با همین روش دومی حل میشه ولی خب نامردیه ، بجاش روی راه اصلیش فکر کن قشنگه
Mr Unknown XD اها درسته ممنونم🌸
ولی خو واقعا تو شرایط ازمون با اون استرس من همین که ۳۵ رو در ۳۵ ضرب میکنم فشارم میفته چه برسه جذر بگیرم😂😂 -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@حمید-صباحی
بفرمایید
اون اخرش و دیگ حساب نکردم جا نبود😁
هر کدوم از اون عبارتارو جدانوشتم واضح باشه

-
@حمید-صباحی
بفرمایید
اون اخرش و دیگ حساب نکردم جا نبود😁
هر کدوم از اون عبارتارو جدانوشتم واضح باشه

-
@حمید-صباحی 🌸🌸
-
Sara_R
سلام خسته نباشید
لطف میکنین اینا رو حل کنید راستش قاطی کردم چطور منفی رو ضرب میکنین به بیرون تاثیر میدین یا داخل پرانتز🤦♂️🤦♂️

@حمید-صباحی
سلام شما هم خسته نباشید
الان گوشی پیشم نیست
شب براتون میفرستم🌸 -
Sara_R
سلام خسته نباشید
لطف میکنین اینا رو حل کنید راستش قاطی کردم چطور منفی رو ضرب میکنین به بیرون تاثیر میدین یا داخل پرانتز🤦♂️🤦♂️

@حمید-صباحی
ببینید
وقتی از توی کمان یه منفی فاکتور میگیرید برای cot و sin و tan این منفی میره پشت نسبتشون
اما cos رو میگن منفی خوره
یعنی منفی رونمیدن پشتش " هیچی همینطوری حذفش میکنن

-
@حمید-صباحی
ببینید
وقتی از توی کمان یه منفی فاکتور میگیرید برای cot و sin و tan این منفی میره پشت نسبتشون

-
@حمید-صباحی
ببینید

اینم مثال دوم برای کسینوس

که میبینید منفیه تاثیر نداره
فک کنم با اون توضیحه که اساس این موضوعه اوکی شده باشه
ولی اگه میخواین شما بقیشو بنویسید من چک بکنم -
@حمید-صباحی 🌸🌸
-
اینم مثال دوم برای کسینوس

که میبینید منفیه تاثیر نداره
فک کنم با اون توضیحه که اساس این موضوعه اوکی شده باشه
ولی اگه میخواین شما بقیشو بنویسید من چک بکنم -