کلوز / درک متن / قرابت
-
مرسی ولی کلوز نمیخوام.
درک متن علیمرادی کجاس؟؟ تو کدوم فرسنگه ؟؟ قاطیه ؟ میخوام روتین درک مطلب داشته باشم بصورت جم بندی.mahsaaa rezaeee
اگر خواستین درک مطلب هم هست اما واسه راه ابریشم نیس -
mahsaaa rezaeee
اگر خواستین درک مطلب هم هست اما واسه راه ابریشم نیسنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی از کجا میگیری؟؟
-
@حمید-صباحی از کجا میگیری؟؟
mahsaaa rezaeee
از جزوه ی یه استادی -
mahsaaa rezaeee
از جزوه ی یه استادی@حمید-صباحی در کلوز / درک متن / قرابت گفته است:
mahsaaa rezaeee
از جزوه ی یه استادیدرک مطلب های قبل کنکور ۹۷ هست
-
@حمید-صباحی در کلوز / درک متن / قرابت گفته است:
mahsaaa rezaeee
از جزوه ی یه استادیدرک مطلب های قبل کنکور ۹۷ هست
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی اهاا خوبه
میشه درک مطلبشم بفرستی لطفا -
سلام.
خسته نباشید دوستان گرام.کلوز که توی کنکورچه ها بود...
تستای ابریشم ادبیاتو زدم و قرابتم زده شد و نشر الگو هم قرابتو زدم دیگه چی بزنم که فقططط قرابت باشه ؟؟
درک متن عربی تو ابریشم کدوم فرسنگاست؟؟ یه جا بگین که دریایی از درک متن باشه مثل کنکورچه زبان که تا چشم کار میکنه کلوزه...
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-همخوانی
@تجربیا
@دوازدهمنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee سللم چرا ازمون نمیزنی؟ انقدر ازمون ریخته از اونا بردار
-
mahsaaa rezaeee سللم چرا ازمون نمیزنی؟ انقدر ازمون ریخته از اونا بردار
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei ازمونم ت برنامم هس ولی خواستم بیشتر رو اینا کار کنم
راسی
سلام جانم -
Marzieh Abouei ازمونم ت برنامم هس ولی خواستم بیشتر رو اینا کار کنم
راسی
سلام جانمنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee میدونم متن ها و کلوز های آزمون هارو بردار
-
-
-
-
mahsaaa rezaeee میدونم متن ها و کلوز های آزمون هارو بردار
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei اره همینکارو قراره کنم ://
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی ممنون :))
-
@حمید-صباحی ممنون :))
-
-