IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Mehrsa 14 اینم خودتون طرح کردین ؟
بنظر من غلطه . چون شبکه ی یاخته ی عصبی ای که در لایه ماهیچه ای وجود داره بین دو ماهیچه ی طولی و حلقوی قرار گرفته و شبکه ی عصبی زیرمخاط روی خودش قرار گرفته که میشه بین لایه ماهیچه حلقوی و زیر مخاط.
یعنی در هر دو طرف لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، شبکه ی یاخته ی عصبی قرار گرفته که یکی شون حرکات تنظیم میکنه و دیگری ترشح رو تنظیم میکنه.تارچه های یک میون (بنظرم یعنی ماهیچه ) بصورت موازی سازمان یافته ... ولی سازمان یابی ساختار لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، طبق اسمش مثل اینکه حلقوی است.
-
Farhan Honar
بله درست گفتین
بله خودم طرح کردم نمیدونم چه اصراریه جملاتم انقدر عجیب غریب باشه
باز جای شکرش باقیه طراح سوالی نیستم جایی
میون رو مثلا برای رد گم کنی گفتم. اسم دیگهی سلول ماهیچهای هست.
عه منم یه نکته از شما یاد گرفتم چه جالب کدوم یکیا ترشح و کدوما حرکت رو به عهده دارن؟ اون بین دو لایه یا اون که سمت زیر مخاطه؟ -
Mehrsa 14 کلا شبکه عصبی روده ای در تنظیم تحرک و ترشح نقش داره. ولی هر کدوم از این دو شبکه یکی از این کارها رو انجام میدن.
اونی در لایه ی ماهیچه ای قرار گرفته در تنظیم تحرک (همون حرکات لوله ی گوارش) نقش داره
اون یکی هم که در لایه زیر مخاطی قرار گرفته در تنظیم ترشح نقش داره.
مثلا در روده یکی از این ترشحات، آنزیم ها هستن.
پس مثلا این جمله :« شبکه ی یاخته های عصبی موجود در لایه ماهیچه ترشحات لوله ی گوارشی را تنظیم میکنند .» غلطه -
Farhan Honar
آها خیلی ممنونم متوجه شدم
پس در واقع با اینکه شبکه یاخته های عصبی زیر مخاط روی خودش قرار داره اما میتونیم بگیم که با لایه حلقوی هم در تماسه. درست گفتم نه؟ -
Farhan Honar
اوو خیلی ممنونن متوجه شدم
اون گلبول قرمزه داستانش چیه؟ توفضای لوله گوارشه؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
گزاره
در دانه بالغ گیاه گونرا بخش ذخیره کننده مواد غذایی(آندوسپرم) مواد را به بخش دیپلوئید دانه انتقال داده و از آنجا هم به لپه ها منتقل میشود
-
Farhan Honar
خوب باورم نمیشه یک ساعته دارم بهش فکر میکنمو خوب ذهن من که تا یافتن جواب سوالی آروم نمیشه. نمیدونم شاید خستهی امتحان بودم یا چی که انقدر زمان برد.
هر جا مربوط به خون میشد ذهنم رفت تو لوله گوارش
۱. خونریزی داخلیساده ترین چیزی که اول به ذهنم اومد.
۲.تخریب گویچه های قرمز که فکر کنم واقعا بی ربطه چون در طحال و کبد هست.
۳.آخه تو خود دیواره رگ هست و مسلما خونم هست ولی شما گفتین که در فضای لوله گوارش
و آخرین حدسم بیماری سلیاکه تخریب پرز و ریزپرز که خوب داخل پرز مویرگ هست و توی اونم خونه و گلبول قرمز هم هست پس میتونه باشه.
اگه خیلی بی ربط گفتم یه راهنمایی ریزه دیگه بکنین میخوام خودم پیداش کنم️ -
Matin Mousavi 1
گیاه گونرا با توجه به شکل برگش فکر کنم دولپهای باشه.
و خوب کلا دو حالت داریم ذخایر آندوسپرم بمونه و لپه یا لپه ها بسته به نوع گیاه نقش انتقال رو داشته باشن یا اینکه مواد جذب لپه ها بشه و هم وظیفه ذخیره و هم انتقالو داشته باشن. پس این گزاره به نظرم غلطه. اگر قرار بر جذبه یه سره جذب لپه میشه.
امیدوارم درست گفته باشم -
Mehrsa 14 گیاه گونرا دولپه ای هست و در دانه بالغش اصلا آندوسپرم رو نداره!!
حالا نه باتوجه به شکل برگ زیاد نمیشه گفت ولی یه جا دیگه هست ببینید میدونید! خیلی واضح میشه گفت که دولپهای هست گونرا!