هر کی یه گزاره
-
🩸گزاره
اگر زامه با گویچه قطبی اول لقاح بدهد،بطورحتم پس از مدتی همزمان با خون ریزی جدار رحم ، توده یاخته ای بی شکل از بدن دفع میشود ...Farhan Honar
چون ممکنه هم زمان با اووسیت ثانویه هم لقاح بده و بارداری رخ بده و ما در بارداری قاعدگی رو نمیتونیم ببینیم
نباید بگه ب طور حتم -
Farhan Honar
چون ممکنه هم زمان با اووسیت ثانویه هم لقاح بده و بارداری رخ بده و ما در بارداری قاعدگی رو نمیتونیم ببینیم
نباید بگه ب طور حتم@soniaaa ب...ا...ر...ی...ک
بله درسته -
🩸گزاره
اگر زامه با گویچه قطبی اول لقاح بدهد،بطورحتم پس از مدتی همزمان با خون ریزی جدار رحم ، توده یاخته ای بی شکل از بدن دفع میشود ...Farhan Honar نادرست قطعی نباید حکم بده ممکنه باردار بشع طرف
-
Farhan Honar
نباید بگه ب طور حتم@soniaaa
-
@soniaaa ب...ا...ر...ی...ک
بله درستهFarhan Honar
مرسی
ی سوال اگ تو بدن مادر اسپرم هم با اوووسیت هم با گویچه قطبی لقاح بده اونوقت اون توده بی شکل تا زایمان تو بدن مادر میمونه ؟ -
Farhan Honar نادرست قطعی نباید حکم بده ممکنه باردار بشع طرف
Mahan Xodayi 2
Barik
باریک اصلی وارد شد -
Mahan Xodayi 2
Barik
باریک اصلی وارد شدFarhan Honar
بقیه فیکن؟؟
-
الان نباید بهم بربخوره ؟
-
@soniaaa چرا مگه مدین چین بده؟؟
-
@soniaaa چرا مگه مدین چین بده؟؟
Mahan Xodayi 2
باشه مرسی یک هیچ ب نفع شماولی تلافی میکنم
پ ن: شوخی :)) -
Farhan Honar
مرسی
ی سوال اگ تو بدن مادر اسپرم هم با اوووسیت هم با گویچه قطبی لقاح بده اونوقت اون توده بی شکل تا زایمان تو بدن مادر میمونه ؟@soniaaa پاسخ تستی کی این گزاره رو آورده بود اینو نوشته:
اگر حالتی را در نظر بگیریم که یکی از اسپرم ها با حسن قطبی و دیگری با اووسیت تانویه لقاح یابد ، میتوان گفت ممکن است که بعد از مدتی ، هنگامی که جایگزینی بلاستوسیت در رحم انجام ، همزمان توده یاخته ای بی شکل هم از واژن خارج میشود.
اما دقت کنید در این حالت چون باردار رخ داده ، جسم زرد تا مدتی حفظ میشود و به دلیل بالا بودن غلظت استروژن و پروژسترون در خون، جدار رحم حفظ شده و خون ریزی قاعدکی اتفاق نمیافتد. -
@soniaaa پاسخ تستی کی این گزاره رو آورده بود اینو نوشته:
اگر حالتی را در نظر بگیریم که یکی از اسپرم ها با حسن قطبی و دیگری با اووسیت تانویه لقاح یابد ، میتوان گفت ممکن است که بعد از مدتی ، هنگامی که جایگزینی بلاستوسیت در رحم انجام ، همزمان توده یاخته ای بی شکل هم از واژن خارج میشود.
اما دقت کنید در این حالت چون باردار رخ داده ، جسم زرد تا مدتی حفظ میشود و به دلیل بالا بودن غلظت استروژن و پروژسترون در خون، جدار رحم حفظ شده و خون ریزی قاعدکی اتفاق نمیافتد.Farhan Honar
اها ینی بدون خونریزی خارج میشه -
اما دقت کنید در این حالت چون باردار رخ داده ، جسم زرد تا مدتی حفظ میشود و به دلیل بالا بودن غلظت استروژن و پروژسترون در خون، جدار رحم حفظ شده و خون ریزی قاعدکی اتفاق نمیافتد.Farhan Honar
ممنونم -
Mahan Xodayi 2
باشه مرسی یک هیچ ب نفع شماولی تلافی میکنم
پ ن: شوخی :))@soniaaa
-
Farhan Honar
بقیه فیکن؟؟
Mahan Xodayi 2 نه والا شوخی کردم . اولین بار با تو شروع کردم به باریک گفتن
ورگرنه هممون به نوبه ی خود باریکیم حتی اونایی که چاق اند. -
Farhan Honar
اها ینی بدون خونریزی خارج میشه@soniaaa آره
-
ارع تستای خیلی قدیمی روش مانور میدادن اما الان دیگه فوکوس نمیکنن به این همزمانی
-
Mahan Xodayi 2 نه والا شوخی کردم . اولین بار با تو شروع کردم به باریک گفتن
ورگرنه هممون به نوبه ی خود باریکیم حتی اونایی که چاق اند.Farhan Honar
این باریک افتاده دهن متین من سلامم میکنم ی باریک میگع
-
Farhan Honar
ارع تستای خیلی قدیمی روش مانور میدادن اما الان دیگه فوکوس نمیکنن به این همزمانی
Mahan Xodayi 2 من تازگی اینو دیدم . ولی تو آزمون تک قلمچی مال امسال بود
-
Farhan Honar
این باریک افتاده دهن متین من سلامم میکنم ی باریک میگع