سوال فیزیک آرش
-
این فرمول که توی درسنامه اومده
تو این سوال که حل کردن آقای کازرانیان ، از یه فرمول دیگه استفاده کردن یا نکته ای چیزی داره
این سواللطفا اگه کسی میدونه بگه چرا فرمولا با هم فرق دارن
-
-
سلام ببین درباره اون اولی یک توضیحی میدم تو وقتی یک فرمولو مینویسی این فرمول لزوما متغیر هاش اونایی که میبینی نیستن بهتره نسبت به بقیه سنجیده بشن تا گیج نشی حالا روی سوال فکر میکنم سعی میکنم راه خوبی اگر به ذهنم رسید بگم
-
سعی کردم محاسبات رو واضح بنویسم راه خود کتاب هست ، یکبار نسبت جرم و چگالی و این چیزا ، یک بار نسبت مقاومت ها بقیشم جاگذاری
-
سعی کردم محاسبات رو واضح بنویسم راه خود کتاب هست ، یکبار نسبت جرم و چگالی و این چیزا ، یک بار نسبت مقاومت ها بقیشم جاگذاری
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
Mr Unknown XD
اگه میشه طبق فرمول عکس اولی بگید چرا ، اون چگالی اومده تومخرج؟آیا اشتباه شده؟ -
-
با اجازتون طبق حدس خودم حس میکنم یک بار رابطه رو اثبات نکردین واسه همین یک کوچولو بهش شک دارین ، من اومدم مرحله مرحله رابطه رو اثبات کردم هر دو رابطه استاد کازرانیان درست هست ، اما اثبات دومیشو به شما میسپارم (اون بخشی که گفتین چرا چگالی داخل مخرجه رو من نوشتم که اشکالتون رفع بشه ) ولی اون بخش دیگه رو حتما یک دور انجام بدین ،، ولی جدا از اینا اگر شما هم حافظتون خوب نیست نیاز نداره فرمول کامل کامل رو بلد باشین میتونین واسه حل هر سوالی از دو تا رابطه اصلی جداگانه استفاده کنین