تعادل0_۰
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
اگه میشه اینو بهم توضیح بدین من چون شیمی آلی مشکل دارم نمیتونم واکنش بنویسم این چطوری بدست میاد واکنشش؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
سلام
اگه میشه اینو بهم توضیح بدین من چون شیمی آلی مشکل دارم نمیتونم واکنش بنویسم این چطوری بدست میاد واکنشش؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدر ادامه ی عکس ، برای بدست آوردن ثابت تعادل هم باید اون مول های تعادلی رو تقسیم حجم کنی(۲ لیتر) و در رابطه ی ثابت تعادل قرار بدی .
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher گزینه ۱ میشه؟
اگه آره توضیح بدم -
Punisher گزینه ۱ میشه؟
اگه آره توضیح بدمنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar اره
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدر ادامه ی عکس ، برای بدست آوردن ثابت تعادل هم باید اون مول های تعادلی رو تقسیم حجم کنی(۲ لیتر) و در رابطه ی ثابت تعادل قرار بدی .
-
در ادامه ی عکس ، برای بدست آوردن ثابت تعادل هم باید اون مول های تعادلی رو تقسیم حجم کنی(۲ لیتر) و در رابطه ی ثابت تعادل قرار بدی .
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar مرسی ممنون :)))
-
-
Farhan Honar مرسی ممنون :)))
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده