سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
کنکوری ۱۴۰۲
-
Michael Vey خواهش می کنم
-
این پست پاک شده!
-
M Abbassi سلام من چند روزی نیومدم الا ندیدم چی ارسال کردید
-
Miss Neysi سلام وقت بخیر
منم چند وقته نیومده بودم انجمن چند روز قبل که اومدم دیدم منو منشن کردین و یه عالمه پیام توی صفحه تون هست اما پیدا نکردم
اگه چیزی بوده بگین راهنمایی کنم چون خودم پیدا نکردم -
M Abbassi سلام والا خواستمببینم بنظرتون من میتونم به تنهایی بخونم ؟حالا هم که فقط درسای تخصصی هست بنظرتونمیتونمخودمبخونم ؟فعلا هنوز کتاب تست اینا نگرفتم
-
این پست پاک شده!
-
Miss Neysi بله برای اون طرح کنکور ۱۴۰۲ که فعلا تصویب شده اول روی درس های اختصاصی تمرکز داشته باشن اما این هم در نظر بگیرین که چون خیلی طرح بی اساسی هستش احتمال لغوش خیلی زیاده چون قبلا هم شاهد لغو طرح های بی اساسی مشابه این بودیم
اما به هر حال دروس عمومی رو بعدا هم میتونین جبران کنین پس فعلا تمرکز روی دروس تخصصی
برای مطالعه دروس تخصصی هم سعی کنین اول خودتون بخونین ، تست بزنین بعد اگه دیدین اشکالی دارین یا اینکه دیگه واقعا نمی تونین پیش برین همون مبحث رو می تونین فیلم آموزشی ببینین اما توصیه ای که دارم اینکه همون اول کار هنوز مطالعه نکرده نرین سراغ فیلم -
Miss Neysi آها که اینطور اگه سوالی داشتین می تونین همین جا بپرسین راهنمایی تون میکنم
-
M Abbassi چشم خیلی ممنونم همین کارمیکنم
برای کتاب تست کتاب جامع بگیرم خوبه؟چون به هر حال من امسال پایه دوازدهممیریم کتاب تست جامع برای هر درس بگیرمخوبه؟ -
M Abbassi چشم خیلی ممنونم
-
z Gheibi
سلام
یه مشاوره ازت میخواستممن سال دهنم رو در حد کتاب بلدم صفر نیستم
تست های آسون با یه مرور میتونم بزنمسال یازدهم رو بهتر بلدم مخصوصا توی درس های تخصصی
در حد متوسط، تست های سخت رو زمان زیادی میبره بزنمالان تابستان چیکار کنم ؟
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارم -
M Abbassi سلام
تست های آسون با یه مرور میتونم بزنمسال یازدهم رو بهتر بلدم مخصوصا توی درس های تخصصی
Marzieh Abouei سلام
Miss Neysi برای ریاضی بله کتاب تست تون باید به صورت جامع و با رعایت اصل پیش نیاز ها باشه که بهترین منبع جامع مهر و ماه هستش
اما اگه قبلا زیاد ریاضی تست کار نکردین یا ضعف زیادی دارین کتاب جامع خیلی سبز هم خوبه البته این کتاب فصولش خیلی به صورت پیش نیاز چیده نشده اما خودتون میتونین ترتیب خوندن فصول رو عوض کنین
برای فیزیک کتاب جامع زیاد توصیه نمیشه چون از هر تیپ تست یه نمونه یا دوتا هستش و درسنامه کاملی ندارن پس خیلی بهتون کمک نمیکنه بهتره کتاب تون به صورت پایه و دوازدهم باشه مثل کتاب پایه و دوازدهم خیلی سبز یا مهر و ماه که هر کدوم دو جلد هستن جمعا میشه چهار جلد
برای شیمی و زیست چون احتیاج به یه درسنامه مفهومی و گسترده دارین باید از کتاب های تک پایه دهم یازدهم و دوازدهم استفاده کنین برای شیمی خیلی سبز یا مبتکران تک پایه ها
برای زیست تک پایه های خیلی سبز یا نسل جدید نشرالگو -
Miss Neysi خواهش میکنم
-
Shayan Eskandari در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
Marzieh Abouei سلام
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارمسلام
شما هم آزمون داری و هم راه ابریشم، پس مسیر کلی تون کاملا مشخصه
فقط کافیه از همین الان با برنامه شون پیش بیاید
، مطالعه تون با تست زیاد و عمیق و با کیفیت باشه
آزمون را هم جدی بدین و جدی تحلیل کنید ، توی تحلیل آزمون تمام ایراداتتون را برطرف کنید
و تحت هیچ شرایطی ( بد دادن آزمون ها و عقب افتادن و ...)دست از تلاش برندارید -
Shayan Eskandari ببین نه راه ابریشمو با بودجه بندی ازمون هماهنگ کن و دروس اختصاصی دهم رو کامل تابستون ببند مث کاری ک امسال ما کردیم
-
Shayan Eskandari نه این طوری خوب نیست،شما باید آزمون چیزی را بدین که خوندین
وگرنه نتیجه هاتون غیر واقعی میشه
دوتاش با هم تطبیق نداره؟!
اگر نداره مسیری را انتخاب کنید که زودتر بهم برسن و بهتر یاد بگیرید -
Shayan Eskandari نه این طوری خوب نیست،شما باید آزمون چیزی را بدین که خوندین
وگرنه نتیجه هاتون غیر واقعی میشه
دوتاش با هم تطبیق نداره؟!
اگر نداره مسیری را انتخاب کنید که زودتر بهم برسن و بهتر یاد بگیرید