هر کی یه گزاره
-
گزاره🧬🧪
🩺
تنظیم کنندهی رشدی که در افزایش طول ساقه با تحریک تقسیم یاخته و رشد طولی آن نقش دارد، قطعا در جاندارانی تولید میشود که در صورت مرگ یاخته تنها بخشی که باقی می ماند دارای رشته های سلولزی بوده و اتوتروف می باشند.Mehrsa 14 به نظرم غلطه
-
گزاره🧬🧪
🩺
تنظیم کنندهی رشدی که در افزایش طول ساقه با تحریک تقسیم یاخته و رشد طولی آن نقش دارد، قطعا در جاندارانی تولید میشود که در صورت مرگ یاخته تنها بخشی که باقی می ماند دارای رشته های سلولزی بوده و اتوتروف می باشند.Mehrsa 14 سلام. بنظرم غبطه
منظورت جیبرلینه . که در قارچ ها هم تولید میشه که هتروتروف هستند. -
گزاره🧬🧪
🩺
تنظیم کنندهی رشدی که در افزایش طول ساقه با تحریک تقسیم یاخته و رشد طولی آن نقش دارد، قطعا در جاندارانی تولید میشود که در صورت مرگ یاخته تنها بخشی که باقی می ماند دارای رشته های سلولزی بوده و اتوتروف می باشند.Mehrsa 14 غلطه به همون دلیل که فرهاد گفت...قارچ هاهم جیبرلین دارند
-
-
-
-
Punisher میگه همه یون ها چه بخان در روده جذب و چه در کلیه بازجذب بشن با پروتئین های غشا این عمل رو انجام میدن این روی سوال
و بنظر من غلطه چون جذب ویتامین ب ۱۲ با اندوسیتوز بود نه پروتئین ها..... -
Punisher میگه همه یون ها چه بخان در روده جذب و چه در کلیه بازجذب بشن با پروتئین های غشا این عمل رو انجام میدن این روی سوال
و بنظر من غلطه چون جذب ویتامین ب ۱۲ با اندوسیتوز بود نه پروتئین ها.....B12 یونه
؟
-
B12 یونه
؟
Matin Mousavi 1 ویتامین گفتم دیگه
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
ععع گزینه پایین ویتامین گفته بالایی یون:///ترکیبی نگا کردم به گزینه ها://///
-
گفته است:
Mahan Xodayi 2 خب من که درست گرفتمش
بنظرتون درسته یا نه -
Mahan Xodayi 2 خب من که درست گرفتمش
بنظرتون درسته یا نهPunisher بنظرم گفته یون درسته چون ویتامین ها کتاب مثال خاصی نزده بود......همون انتقال فعال اهن و....
-
Punisher بنظرم گفته یون درسته چون ویتامین ها کتاب مثال خاصی نزده بود......همون انتقال فعال اهن و....
Mahan Xodayi 2 پس درسته گزاره سوم؟
-
گفته است:
Mahan Xodayi 2
دچار اسهال مغزی شدی🥴
-
Mahan Xodayi 2 پس درسته گزاره سوم؟
Punisher بنظر من درسته.....
مثال نقضی یادم نمیاد -
Mahan Xodayi 2
دچار اسهال مغزی شدی🥴
Matin Mousavi 1 مقصرش قلم چیه والا:(( از ازمون برگشتم انگار تریلی از روم رد شده:/
-
Matin Mousavi 1 مقصرش قلم چیه والا:(( از ازمون برگشتم انگار تریلی از روم رد شده:/
Mahan Xodayi 2 منم وجدانن🥴
-
Mahan Xodayi 2 منم وجدانن🥴
Matin Mousavi 1 ساعت نزدیک چهار میشه خسته تر میشم:/:/