تست سنجش 3
-
Punisher خواهش میکنم:))
منتها به اختلاف برخوردیم.....زیاد اعتماد نکنید به دوMahan Xodayi 2 خودم که اگه عقلم سرجاش بود سر جلسه نمیدونم چند میزم:)) ولی سه هم خب گفته یک رناتن اسکولم کرده
-
Farhan Honar آقا این توسط یک رناتن چیه دیگه
من نمیفهمم:///Punisher مشکل اینه که مطمئن نیستم یک رناتن این کارو میکنه یا سه تا
-
Punisher خواهش میکنم:))
منتها به اختلاف برخوردیم.....زیاد اعتماد نکنید به دوMahan Xodayi 2 ولی بیشتر سه بهش میخوره غلط باشه
چون ممکنه چندتا رناتن رونویسی کنن -
Farhan Honar خب من چهار رو رد میکنم که اختلافمون بین گزینه دو سه بمونه...چون خودمم بین دو سه گیرم
ببین چهار رنا میاد رونویسی کنه تا زمانی که به پایان ایستگاه نرسه و توالی پایان نباشه که بیرون نمیاد درسته؟؟؟خب پس قطعی توسط یک رنابسپاراز رونویسی شدن..... چون این سه تا فقط یک راه انداز و یک توالی پایان رونویسی مشترک دارن
با این مشکلی داری؟؟
بزار اختلافمون بین دو سه بمونه به نتیجه برسیمMahan Xodayi 2 آره دقیقا ، گزینه ۴ حواسم نبود درسته
-
Mahan Xodayi 2 آره دقیقا ، گزینه ۴ حواسم نبود درسته
Farhan Honar خب پس چهار حل شد میمونه دو سه
ببین سه دوتا دیدگاه داره چون هر ژن یا حاا رونویسی هر ژن برا خودش یک توالی پایان ترجمه و یک توالی اغاز داره منطقی نیست که بگیم ریبوزوم میاد ترجمه کنه وقتی ترجمه ژن اول تموم شد بازم روی ام ار ان ای فیکس بمونه و مطمئنا خارج میشه.....پس سه هم همچین درست نیست
حالا تو توضیح بده دو چرا درسته -
آقا یه لحظههههههه
یک mRNA چند ژنی درست می شد دیگه تو باکتری.
قشنگ اسکل شدیم دسته جمعی.منم بنظرم الان با این نکته سه جوابمونه
موافقید؟ -
Mahan Xodayi 2 ولی بیشتر سه بهش میخوره غلط باشه
چون ممکنه چندتا رناتن رونویسی کنن@Ali-Valicheki بله خودم علتشو گفتم ولی دو چرا درسته؟؟ دنای هر ژن واژه خوبی نیست بنظرم!!!!
-
@Ali-Valicheki بله خودم علتشو گفتم ولی دو چرا درسته؟؟ دنای هر ژن واژه خوبی نیست بنظرم!!!!
Mahan Xodayi 2
چون ۳تا ژن داریم میشه قبولش کرد
ولی خب اینکه۳ غلط باشه منطقی تره -
@Ali-Valicheki بله خودم علتشو گفتم ولی دو چرا درسته؟؟ دنای هر ژن واژه خوبی نیست بنظرم!!!!
Mahan Xodayi 2 گزینه ی ۲ تو فقط با دنای هر هر ژن مشکل داری یا چیزه دیکه؟
-
Mahan Xodayi 2
چون ۳تا ژن داریم میشه قبولش کرد
ولی خب اینکه۳ غلط باشه منطقی تره@Ali-Valicheki بله فک کنم حق با شماست بین غلط و غلط تر سه غلط تره....
ولی دو وافعا بی انصافیه بنظرم خودش دلیل رد گزینه سایر تستاس:( -
Mahan Xodayi 2 گزینه ی ۲ تو فقط با دنای هر هر ژن مشکل داری یا چیزه دیکه؟
Farhan Honar با اون دنای هر ژن:/
هر سه متعلق به یک دناست نه باید تصور چند تا دنارو بیان کنه که هر ژن یک دنا دارع -
@Ali-Valicheki بله فک کنم حق با شماست بین غلط و غلط تر سه غلط تره....
ولی دو وافعا بی انصافیه بنظرم خودش دلیل رد گزینه سایر تستاس:(Mahan Xodayi 2 خب مگه ما یک ام آر انای چند ژنی نداشتیم؟؟
هر ژن درسته دیگه ما اسکول شدیم -
Mahan Xodayi 2
مطمئنید؟
من شک دارم که اشتباه باشه دنای هرژن -
Mahan Xodayi 2 خب مگه ما یک ام آر انای چند ژنی نداشتیم؟؟
هر ژن درسته دیگه ما اسکول شدیمPunisher دنای هر ژن....میگم غلطه نه اینکه هر ژن دنا....
-
Farhan Honar با اون دنای هر ژن:/
هر سه متعلق به یک دناست نه باید تصور چند تا دنارو بیان کنه که هر ژن یک دنا دارعMahan Xodayi 2 آره گفتم یه یجوریه این جمله ولی چه کنم مغزم در حال حاضر باهاش مشکلی نداره
-
Punisher دنای هر ژن....میگم غلطه نه اینکه هر ژن دنا....
Mahan Xodayi 2 دناب مربوط به هر ژن میشه همون یدونه دنا دیگه
ولی یک دنای سه ژنیه -
Mahan Xodayi 2
مطمئنید؟
من شک دارم که اشتباه باشه دنای هرژن@Ali-Valicheki نمیدونم شایدم من گیر الکی دادم به هر حال سه غلطه.....
دو هم درست نیست
پس جواب سه هست -
آقایون داداشام من تاپیک نزنم دیگه اگه میشه اینم یه نگا بندازیم ۴ درسته؟
اون متعدد چی میگه؟؟
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@ali-valicheki