تست سنجش 3
-
Farhan Honar با اون دنای هر ژن:/
هر سه متعلق به یک دناست نه باید تصور چند تا دنارو بیان کنه که هر ژن یک دنا دارعفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 آره گفتم یه یجوریه این جمله ولی چه کنم مغزم در حال حاضر باهاش مشکلی نداره
-
Punisher دنای هر ژن....میگم غلطه نه اینکه هر ژن دنا....
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 دناب مربوط به هر ژن میشه همون یدونه دنا دیگه
ولی یک دنای سه ژنیه -
Mahan Xodayi 2
مطمئنید؟
من شک دارم که اشتباه باشه دنای هرژننوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki نمیدونم شایدم من گیر الکی دادم به هر حال سه غلطه.....
دو هم درست نیست
پس جواب سه هست -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط Punisher انجام شده
آقایون داداشام من تاپیک نزنم دیگه اگه میشه اینم یه نگا بندازیم ۴ درسته؟
اون متعدد چی میگه؟؟
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@ali-valicheki -
Mahan Xodayi 2 دناب مربوط به هر ژن میشه همون یدونه دنا دیگه
ولی یک دنای سه ژنیهنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher
مثال ادبی بزنم منظورمو بفهمید
بابای هر بچه
با
هر بچه بابا
یکیه؟ اولی میگه کل بابا ها دومی یک خونواده رو میگه..استارتر رو بیشتر گیج نکنیم...جواب سه هستش تموم... -
اون متعدد چی میگه؟؟
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@ali-valicheki -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki من نگفتم غلطه چون خودم رو 4قفلی زدم میخوام بدونم درسته؟
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki متعددی ینی چی منظورشونمیفهمم
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki پس غلط میشه:((
-
-
اون متعدد چی میگه؟؟
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@ali-valichekiنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher
دو که غلطه این برخی رنا های کوچک در مرحله پس از رونویسیه نه هنگامه
بین گزینه یک و چهار باید یکیش باشه.....چون متععد گزینه چهار مسکوکه و انزیم گزینه یک...در واکنش های تیلاکوئیدی ما انزیم داشتیم ولی عامل راخ انذازی واکنش ها انزیم نبود انزیمه مثلا اب رو تجزیه میکرد و یا انزیم ا ت پ ساز داشتیم... -
Punisher
دو که غلطه این برخی رنا های کوچک در مرحله پس از رونویسیه نه هنگامه
بین گزینه یک و چهار باید یکیش باشه.....چون متععد گزینه چهار مسکوکه و انزیم گزینه یک...در واکنش های تیلاکوئیدی ما انزیم داشتیم ولی عامل راخ انذازی واکنش ها انزیم نبود انزیمه مثلا اب رو تجزیه میکرد و یا انزیم ا ت پ ساز داشتیم...نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 هممم من خودم به 4مشکوک بودم ولی علی میگه غلطه