IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره گفته است:
Farhan Honar
خب اگر منظورت بالا پایینه منظورش دهلیز هاست که نزدیک به تیموسه نسبت به بطن ها...از طرفی دوتا برجستگی بزرگتر مغز میانی هم بالاتر قرار گرفتن.....پس با این حساب درسته!؟ولی کاش میگفتی در موقعیتی مشابه با قرار گیری برجستگی های بزرگتر مغز میانی نسبت به دو برجستگی دیگر.....
-
@soniaaa
Mehrsa 14
Mahan Xodayi 2بله درسته
-
Mahan Xodayi 2 آره جمله یککم مبهم بود.
-
Farhan Honar ولی خوب بودباریک:)
-
Farhan Honar
عه خودتون گفتین؟
خیلی خوب بود -
گزاره
در بافت پوششی چند لایه اندام پوست،رشته های proمحکم بهم تابیده از نفوذ میکروب ها جلو گیری میکند -
-
Mahan Xodayi 2
غلطه ؟ -
@soniaaa این غلطه لایه های بافت پیوندی بعنوان پوشش نه بافت پوششی
-
@soniaaa بدون علت حرام است!:/
-
Mahan Xodayi 2
ای وای
مرسی کور شدم رسما -
Mahan Xodayi 2
علتم اینه ک رشته ها مگ پروتعینی بودن ؟ -
@soniaaa خواهش میکنم:)
ایش اولدی دا -
@soniaaa بعلع که بودن پس چی بودن:)
-
@soniaaa غلطه. گزاره اولی تون درسته
انتهای دارینه ی آزاد گیرنده درد در بافت پوششی پوست قرار گرفته که گیرنده ی تماسی محسوب نمیشه