هر کی یه گزاره
-
@soniaaa نه رشته پروتئنی بودن
-
Farhan Honar
ن دلیلشو اقا ماهان گفتن دلیلش اینه ک بافت پوششی نیس ب عنوان نوعی پوششه -
Mehrsa 14replied to Mahan Xodayi 2 on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
عه من اون یکی رو ندیدم. آها که اینطور آره باز اون حکایت انتخاب بین درست و درست تر و غلط و غلط تر -
Punisherreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 سلام بنظرم غلطه چون مگه تو بافت پوششی چندلایه که میشه اپیدرم پروتئین داشتیم؟؟فقط بافت پوششی چند لایه هستش که بهش میگیم شاخی پوست
-
Mahan Xodayi 2replied to Punisher on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Punisher نمیدونم منظورت دقیق چیه.....علتشو خودم الان میگم
-
Punisherreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 میگم توذلایه شاخی پوست پیوندی نداریم
-
Mahan Xodayi 2
اها اره وای من امروز خیلی سوتی میدم دندونم همش تیر میکشه شرمنده:( -
Mahan Xodayi 2replied to Punisher on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Punisher اها بعلع درست میگینعلتش همینه
نباید میگفت در لایه های.... -
Mahan Xodayi 2replied to lO_Ol on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
@soniaaa همین که تشخیص دادین غلطه خوش خوب بود
-
گزاره🩺🧪
بعد از تشکیل سیناپس تحریکی پیام در یاخته پس سیناپسی هدایت میشود. -
Mehrsa 14 غلط . ممکنه سیناپس غیرفعال باشه. البته اگه اینو درنظر نگیریم با سیناپس مهاری هم رد میشه
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar باریک از چن لحاظ میشه غلط گرفتش
-
Farhan Honar
حالتی که سیناپس تحریکی باشه -
Farhan Honarreplied to Farhan Honar on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar نه ببخشید خودتون گفتین سیناپس تحریکی .
احتمالا بخاطر هدایت غلط باشه -
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 باریکمون به فنا رفت
842/2263