هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2
کتاب خودش قید ب تدریج ب کار برده اخه
اینو از کجا استنباط میکنین؟@soniaaa اگربکار برده پس چرا میگین اول جدایی تولید مثل رخ میده؟؟!اون وقت باید حالت دوم رو انتخاب میکردین:) منم همینو میخاسم بگین
کنکور۹۳ تله تستیش ناگهانیه بود.... -
@soniaaa اگربکار برده پس چرا میگین اول جدایی تولید مثل رخ میده؟؟!اون وقت باید حالت دوم رو انتخاب میکردین:) منم همینو میخاسم بگین
کنکور۹۳ تله تستیش ناگهانیه بود....Mahan Xodayi 2
ن جدایی تولید مثل نگفتم من
جملمو بخونید دوباره
گفتم جدایی مکانی یا جغرافیایی
جدایی مکانی و جغرافیایی با جدایی تولید مثلی فرق داره :)) -
Mahan Xodayi 2
ن جدایی تولید مثل نگفتم من
جملمو بخونید دوباره
گفتم جدایی مکانی یا جغرافیایی
جدایی مکانی و جغرافیایی با جدایی تولید مثلی فرق داره :))@soniaaa
باریک اینم ی تله دیگش بود طراح اصن ذکر نکرده
دو تا ایراد شد یکی ناگهانیه یکی هم اون جدایی مکانیه نه تولید مثلی......
البته جدایی تولید مثلی هم اتفاق میفته.... -
@soniaaa
باریک اینم ی تله دیگش بود طراح اصن ذکر نکرده
دو تا ایراد شد یکی ناگهانیه یکی هم اون جدایی مکانیه نه تولید مثلی......
البته جدایی تولید مثلی هم اتفاق میفته....Mahan Xodayi 2
اصل دگ؟
بله درسته -
Mahan Xodayi 2
اصل دگ؟
بله درسته@soniaaa اصل چی؟؟:/نو اندرستن:/
-
@soniaaa اصل چی؟؟:/نو اندرستن:/
Mahan Xodayi 2
والا باریکای ما فیک بودن کلا :// -
Mahan Xodayi 2
والا باریکای ما فیک بودن کلا ://@soniaaa اها
نه این اصل اصل بود
-
@soniaaa خب به نظرم
مثلا اینکه وقتی پمپ سدیم پتاسیم در حالت آرامش یون پتاسیم رو جابه جا میکنه برای برقرای پتانسیل آرامش نیست که برای حفظ پتانسیل هست. -
Punisher چرا دلیلش چی بوده؟
-
ی سوال؟
در گونه زایی دگر میهنی،ابتدا جدایی تولید مثلی در طی تغییرات ناگهانی رخ میده یا ابتدا شارش متوقف میشه؟
۲
۰
۸
۵Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
ی سوال؟
در گونه زایی دگر میهنی،ابتدا جدایی تولید مثلی در طی تغییرات ناگهانی رخ میده یا ابتدا شارش متوقف میشه؟
۲
۰
۸
۵تغییرات ناگهانی مال گونه زایی هم میهنی هست که یه مثالی بود برای گیاهان گل مغربی پلی پلوئیدی شد ناگهانی بود ولی مال گونه زایی هم دگر میهنی تغییرات به تدریجه و اول باید شارش قطع بشه که دو محیط باهم در ارتباط نباشن.
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
ی سوال؟
۲
۰
۸
۵تغییرات ناگهانی مال گونه زایی هم میهنی هست که یه مثالی بود برای گیاهان گل مغربی پلی پلوئیدی شد ناگهانی بود ولی مال گونه زایی هم دگر میهنی تغییرات به تدریجه و اول باید شارش قطع بشه که دو محیط باهم در ارتباط نباشن.
@nazanin-mirzai درست گفتین
ولی هم میهنی هم ناگهانی تبودا؟؟بخ تدریج بود فک کنم نه؟ -
@soniaaa خب به نظرم
مثلا اینکه وقتی پمپ سدیم پتاسیم در حالت آرامش یون پتاسیم رو جابه جا میکنه برای برقرای پتانسیل آرامش نیست که برای حفظ پتانسیل هست.@nazanin-mirzai
نه عزیزم جوابشو بالاتر گفتیم بخون -
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
Matin Mousavi 1 من بازم دیر اومدم
-
Matin Mousavi 1 من بازم دیر اومدم
Matin Mousavi 1
گزاره دارین ؟ -
Matin Mousavi 1
گزاره دارین ؟@soniaaa باید خلق کنم
-
@soniaaa باید خلق کنم
Matin Mousavi 1
خلق کنید -
Matin Mousavi 1
خلق کنید@soniaaa از هر مبحثی باشه فرق نداره؟
-
@soniaaa از هر مبحثی باشه فرق نداره؟
Matin Mousavi 1
هفت و هشت دوازدهم حذف کردم فقط🥲 -
الکترون های حاصل از تجزیه آب پس از عبور از زنجیره انتقال الکترون ممکن است به اکسیژن مولکولی برسند.
Punisher
درسته ممکنه نرسن