IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
معادله معمایی
-
حسین نعمتی میگم ممنون که باز کردی ، حالا بی زحمت پی ویتو چک هم بکن
-
MR Unknown XD ببخشید الا برا من مشکل داره نمیتونم وارد لیست چت بشم
-
حسین نعمتی اوکیه میخواستم بپرسم شما ایتا داری بهت پیام بدم؟ یک کاری داشتم البته نه برای الآن،، ولی خب گیر اوردنت سخته دو سه بار تا حالا پیام دادم ندیدی
-
شرمنده ندیدم یه دو هفته ای هست انجمن منفجر شده به زور تاپیکارم میرم منشنا برام نمیاین یعنی فقط اون لیست همه آگاه سازی ها میاد که اونم معلوم نیست تاپیک جدیده منشن چیه
ایتا ندارم در حال حاظر فقط شاد رو دارم -
حسین نعمتی اگر مشکلی ندارین یک آیدی از خودتون بهم بدین ،اگر الان سایت برات خرابه هر موقع راحت تر بودی هم بدیش اوکیه کارم برای الان واجب نیست
-
این پست پاک شده!
-
حسین نعمتی مرسی ، شرمنده از بقیه اعضای تاپیک که هی پیام میدادم
-
خرابی که هم برای سایت دارم هم اپ
شاد دارم هر وقت پیام دادی البته شاید یکم دیر ببینمش چون فارق تحصیلم همیشه بازش نمیکنم -
حسین نعمتی خب الان پاک کنید .
فکر کنم غیر مجاز باشه تبادل آیدی . -
سلام @mehdishokry
نمیتونم پاکش کنم
انجمنم پوکیده تو این چیز پایین اسمشو الان یادم رفت پیام میدم حذف و لایک و اشتراک و اینا بالا نمیاره برام -
@mehdishokry
-
یادم اومد تو کادر پایین
-
دوست عزیزم سلام
امیدوارم حالت عالی باشه
خوش امدی به آلاخونه
احتمالا تازه بهمون اضافه شدی، باید بهت بگم که آلاخونه شبکه اجتماعی آلایی ها هست و آلایی ها در آلاخونه با هم در ارتباط هستن
شما می تونی همین صحبتها رو به همراه بقیه دوستانت همینجا داشته باشی
دعوت به سوشال های دیگه تو آلاخونه ممنوع هست
حسین نعمتی