سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
کنکوری ۱۴۰۲
-
Marzieh Abouei چطور هماهنگ کنم
بعد انجوری تست های هر فرسنگ میپره
میشه در باره هماهنگ کردن کمک کنی؟ -
Shayan Eskandari عجیبه که برنامه آزمون با راه ابریشم هماهنگ نیست
خودشون توضیح ندادن چه طور ترکیب کنید؟
من برنامه هارو ندارم میخواین بفرستید ایده ای به ذهنم رسید بهتون میگم -
Shayan Eskandari با توجه به بودجه بندی های هر فرسنگ ک نگاه کنی تقریبا منطبق هست برنامه ابریشم هست نگاه کن
-
چجوری این تاپیک و سیو کنم تا بتونم بعداً مطالبش و بخونم؟
-
Marzieh Abouei میشه مثلاً برای آزمون 17تیر بگی که بقیه اش رو یاد بگیرم؟
-
Shayan Eskandari راه ابریشم که برای تابستان برنامه نداره که تداخل بخوره با آزمون
پس شما کامل طبق برنامه آزمون پیش بریداگر هم میخواین فیلم هاشو الان ببینید، هر قسمت را ببینید تو کدوم فرسنگ میشه و اون قسمت از مباحث دهم و یازدهم را بخونید
-
M Abbassi چشم خیلی ممنون ولی یک چیز من شیمی جامع خیلی سبز ،با زیست خیلی سبز جامع ،ریاضیات جامع خیلی سبز گرفتم چون اگر پایه جدا میگرفتم گرونتر میشدفیزیک هممیخوام جامع بگیرم یعنی اشکال نداره؟
-
Miss Neysi کتاب جامع خیلی بهتر و کنکوری تره اصلا نگران نباشید
-
Miss Neysi ریاضی که خوب درسته همون جامع باید باشه برای فیزیک هم اگه تهیه نکردین و براتون مقدور هستش پایه و دوازدهم بگیرین کتاب جامع تیپ تست کافی نداره و مطلب براتون جا نمیوفته
برای زیست و شیمی به این خاطر گفتم تک پایه چون کتاب های جامع درسنامه کاملی ندارن و شما آموزش اولیه رو دریافت نمی کنین مثلا همین زیست اگه زیست جامع پینوکیو گرفتین اون کتاب درسنامه نداره فقط به صورت جدول های خلاصه توی جلد پاسخنامه آورده که اونم کامل نیس سطح تست هاش متوسط رو به بالا و ترکیبی هستش و برای سطح ۲ توصیه میشه خیلی کتاب خوبیه من خودم دارم اما برای سطح ۲، همون اول کار نمیشه رفت سراغش
اگه برای هزینه اش مشکل دارین میتونین از کتاب های پارسال استفاده کنین چون برای کنکور ۱۴۰۲ ۹۵درصد مطالب با ۱۴۰۱ یکی هستش -
Shayan Eskandari ببین هرفرسنگ یه تیکه هایی رو داره من ۱۷ تیر بودجه بندیشو نمیدونم مثلا فرسنگ اول هه شیمیش میشه درس یک دهم اینجوری بچین تو برنامت اگ نمیدونی چیو کجا بزاری برنامه تابستون پارسال هست میدونی باهاش مچ کنی
-
z Gheibi من با یکی صحبت کردم گفت که جامع بگیری بهتره چون پایه اگه بخوام بگیرم هزینه بیشتر هممیشه گفت وقتی میتونیم با هزینه کمتر نتیجه بگیریم چرا هزینه بیشتری کنیم بعد گفت که هر کدوم که شما باهاش راحت ترید کتاب هاتون بگیرید پیشنهادش جامع بود ولی شاید درست تدریس پایه جدا درسنامه بهتری داشته باشند ولی خوب واقعا گرون تر میشد
-
M Abbassi بله درست میگید خوب به قول خودتون پایه حتما درسنامه بهتری داره مخصوصا برای من که میخوام خودخوانی کنم ، به یکی گفتم که کتاب جامع بگیریم بهتره یا باید پایه باشه اونم میگه جامع بهتره پایه هزینه اش بیشتر میشه نمیدونم حالا ان شاءالله بتونم نتیجه بگیریم به هر حال بهتر هیچی من تلاشم میکنم ،اگه این کتاب تست جامع فیزیک بگیریم و بتونم پی دی اف اون چهارتاجلد فیزیک خیلی سبز گیر بیارم خوبه؟پی دی اف کتاب هایی که میخوام هنوز پیدا نکردم بعضیاشون
-
Miss Neysi بله جامع برای دروس عمومی و ریاضی توصیه میشه اما برای زیست و شیمی نمی تونیم همون اول بریم سراغ کتاب های جامع چون آموزش درسنامه و سطح تست ها مناسب اول کار نیست به خاطر همین تک پایه توصیه میشه
من چون تقریبا بیشتر کتاب های کمک آموزشی رو برسی کردم پی دی اف هاشون رو دیدم و تحلیل منابع های زیادی نگاه کردم گفتم بازم هر جور خودتون صلاح میدونین -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!