IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1
شاید سیمپلاستی از پلاسمودسمه تارکشنده وارد شد شکلش خیلی ریزه اصن نمیشه گف ب نظرم -
Matin Mousavi 1
با این توضیحات متوجه شدم
ریویوی خوبی بود
کله پز بود این گزاره -
@soniaaa نه اون منظورش آب و مواد معدنی هست!
-
Matin Mousavi 1
اها اون عبارت ب اون بزرگی رو ندیدم
ممنونم -
@soniaaa
-
دوستان بنظرتون این جمله درسته؟
در مرحله انقباض دهلیزی و استراحت عمومی برخلاف انقباض بطنی ، فشار خون آئورت همواره در حال کاهش است. (آزمون دیروز)این برخلاف درسته. چون در انقباض بطنی ، فشار خون آئورت زیاد میشه.
ولی بنظر من این همواره غلطع چون در استراحت عمومی نمیتونیم بگیم همواره فشار آئورت در حال کاهش است یا ثابت باشه.
ولی درست گرفته
نظرتون ؟ -
Farhan Honar سلام باهات موافقم چون نمیتونیم بگیم همواره درحال کاهش است
ولی یه چیزی هم من بگم شاید مفید بود
زیاد به این آزمون های گزینه سنحش و قلم توجه نکنیم
اصلا کنکور از این جملات نمیده
والا تو سخت ترین کنکورهاهم از این جمله بندی ها استفاده نکرده -
Farhan Honar یاابلفض ببین جمله خودش چی بوده:((
قربانت
اره بهترین نکته اینه که زمان بندی کنیم و مدیریت که کدوم مباحث تست خیزه
-
Farhan Honar اینو از کنکور۹۹ استنباط کردن بعد علتش رو این نوشته بودن که خب به مرور هی داره خون عبور میکنه و فشار کم میشه تا جایی که حتی در ثانیه قبل از انقباض بطن و باز شدن سینی ها فشار ائورت بشدت افت کرده.....
متوجه نشدی یبار دیگه بگم!یکم قاطی شد -
Mahan Xodayi 2 آهاو . یعنی خونی در طی انقباض بطنی وارد آئورت شده ، در مرحله ی بعدی هی داره ازش کم میشه و فشار کاهش کم میشه؟
-
Farhan Honar باریککنکور۹۳ یبار اورده بودن
بعد کلا فراموش میشه تا اینکه کنکور۹۹ باز تکرار میکنه -
Mahan Xodayi 2 باراک . ممنون
-
Farhan Honar خواهش:)
-
Farhan Honar این باریک داره سیاسی میشه
باراک چیه
-
Matin Mousavi 1
ببخشید اون قضیه نکته ک الکترونا از اب بود و غ بود کجا توضیح دادین من پیداش نمیکنم یا اگ توضیح ندادین میشه اونو بگین ممنون میشم