تست حسابان
-
سلام دوستان
کسی میدونه چرا اینجا توی فرمول محاصبه قدرت آزاد شده در زلزله بر حسب ریشتر، بجای ۱۱٫۸ نوشته ۱۱٫۳ ؟
هرچند توی پاسخ تغییری ندیدم)
سوال:
پاسخ نوشته شده:
ممنون میشم راهنمایی کنید️
️
-
A Akito marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
کسی میدونه چرا اینجا توی فرمول محاصبه قدرت آزاد شده در زلزله بر حسب ریشتر، بجای ۱۱٫۸ نوشته ۱۱٫۳ ؟
هرچند توی پاسخ تغییری ندیدم)
سوال:
پاسخ نوشته شده:
ممنون میشم راهنمایی کنید️
️
@محمد-خراسانی
حس میکنم اشتباه شده شایدم کتاب چاپ جدید نیس قدیما اینطوری بوده
Mr Unknown XD نظرتون چیه ؟ -
@محمد-خراسانی
Mr Unknown XD نظرتون چیه ؟@soniaaa سلام من حقیقتا این فرمولو ندیدم که نیاز باشه حفظ کنیمش ولی چند بار توی گزینه دو اومده بود یادمه خودش به صورت قراردادی فرمولو تعریف میکرد
-
@soniaaa سلام من حقیقتا این فرمولو ندیدم که نیاز باشه حفظ کنیمش ولی چند بار توی گزینه دو اومده بود یادمه خودش به صورت قراردادی فرمولو تعریف میکرد
Mr Unknown XD
واقعا ندیدین ؟ تو کتاب هستا -
@محمد-خراسانی
Mr Unknown XD نظرتون چیه ؟@soniaaa داخل تاپیک تست قشنگ چند تا تست هست اگر دوست داشتین فکر کنین (مال طراح مهرو ماهه)
-
Mr Unknown XD
واقعا ندیدین ؟ تو کتاب هستا@soniaaa عه من واقعا ندیدم نیازه حفظ کنیم؟
-
@soniaaa عه من واقعا ندیدم نیازه حفظ کنیم؟
Mr Unknown XD
چجور ندیدین سال یازدهم تو کتاب هس اره دگ باید حفظ کنیم میفرستم ببراتون عکس کتابو -
Mr Unknown XD
چجور ندیدین سال یازدهم تو کتاب هس اره دگ باید حفظ کنیم میفرستم ببراتون عکس کتابو@soniaaa الان دانلود کردم دیدم من یازدهم مدرسه نرفتم نمیدونستم از اینا داره . الان این چیزای گوشه کتابو مگه اجباریه؟ اخه کتاب خودش فرمول رو میگه بعدش حل میکنه
-
@soniaaa الان دانلود کردم دیدم من یازدهم مدرسه نرفتم نمیدونستم از اینا داره . الان این چیزای گوشه کتابو مگه اجباریه؟ اخه کتاب خودش فرمول رو میگه بعدش حل میکنه
Mr Unknown XD
ن این یدونه رو حفظ کنید اجباریه منم مدرسه نرفتم از کمک درسیا خوندم اخر فصل لگاریتم اینو استفاده کرده صفر تا 100 اقا ثابتی هم اینو توضیح دادن ازش تست حل کردن
ن حاشیه ها نیاز نیس همین یدونه اوکیه + اون منفیه دلتا بر روی چهار آ ریاضی دهم پاورقی -
Mr Unknown XD
ن این یدونه رو حفظ کنید اجباریه منم مدرسه نرفتم از کمک درسیا خوندم اخر فصل لگاریتم اینو استفاده کرده صفر تا 100 اقا ثابتی هم اینو توضیح دادن ازش تست حل کردن
ن حاشیه ها نیاز نیس همین یدونه اوکیه + اون منفیه دلتا بر روی چهار آ ریاضی دهم پاورقی@soniaaa اره اون فرمول منفی فلانو خوشبختانه یادمه اینو نخونده بودم جالبه . ممنون
-
@soniaaa اره اون فرمول منفی فلانو خوشبختانه یادمه اینو نخونده بودم جالبه . ممنون
Mr Unknown XD
خواهش :)) -
@محمد-خراسانی
Mr Unknown XD نظرتون چیه ؟@soniaaa
کتاب چاپ ۱۴۰۰ هست و تو چندتا تست دیگه هم این موضوع تکرار شده!
اتفاقاً تو یه تست دیگه از همین کتاب، از فرمول صحیح که توی کتاب درسی بوده استفاده کرده
درکل جالبه که توی تستایی از ۱۱٫۳ استفاده کرده که تاثیری روی پاسخ نداشته -
خب پس فکر میکنید اشتباه چاپی هست؟؟
-
@محمد-خراسانی ببین شما اگر اونو ۱۳۸۵۸۲۸۳۸۵۸ هم در نظر بگیری تفاوتی در جواب نمیکنه چون وقتی سوال این حالتی باشه داره خط میخوره
-
@محمد-خراسانی ببین شما اگر اونو ۱۳۸۵۸۲۸۳۸۵۸ هم در نظر بگیری تفاوتی در جواب نمیکنه چون وقتی سوال این حالتی باشه داره خط میخوره
Mr Unknown XD در تست حسابان گفته است:
️
-
A Akito has marked this topic as solved on