IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره گفته است:
Punisher ببینید در تیلاکوئید الکترون های آب طی تجزیه نوری آب آزاد میشن و جای خالی الکترون های رفته فتوسیستم دو رو پر میکنن خب این از این!!
حالا در میتوکندری هم الکترون های ناقلین الکترون توسط زنجیره انتقال الکترون میرن تا به O2 برسن که اونو به یون اکسید تبدیل کنن.
حالا این اومده این دوتا موضوع جدا رو به هم چسبونده و خواسته بندازه!! گفته الکترون های حاصل از تجزیه آب میرن به اکسیژن موکولی میرسن!!
این بود
-
Matin Mousavi 1
اها مرسی لطف کردین -
@soniaaa غلط!
-
nazanin.mirzai
اره عزیزم غلطه دلیلشم میگی؟ :)) -
@soniaaa
-
@soniaaa فک کنم ژن مقاوم در برابر پادزیست میتونه در پلازمید و یا دنای حلقوی باشه....یعنی اینجوری نیست که قطعی هر مقاومی در پلازمیده
غلط میشع!؟ -
Mahan Xodayi 2
یاخته های متشکل از بلاستوسیست نه خودش -
Mahan Xodayi 2
غلطه ولی پاسخنامه دنای خطی باکتری رو مثل نقض گرفته -
@soniaaa باکتری مگه دنای خطی داره؟؟حالا پلی نوکلئوتید خطی بگه ی چی دنا خطی باکتری!!
دلیلی که من گفتم بنظرم موجه تره -
Mahan Xodayi 2
گویا داره
بزارین بفرستمش -
Mahan Xodayi 2
از رو پاسخنامه نوشتم
خواستین چک کنید سوال آزمون هفت آبان ۱۴۰۰قلم چیه -
@soniaaa خب همونو گفته که؟گفته دنای حلقوی میتونه شامل مقاوم باشه که به غشا متصل هستش و ی نکته هم گفته که در همانند سازی در اخرش خطی میشه
-
Mahan Xodayi 2
شامل مقاوم چیه متوجه جملتون نمیشم -
@soniaaa یعنی اگر گفت در باکتری دنای حاوی ژن مقاوم به پادزیست داریم نمیتونیم حکم کنیم این دنا پلازمید هستش ممکنه دنای اصلی باکتری که متصل به غشا هست باشه که حاوی این ژنه
-
Mahan Xodayi 2
آها حله مرسی -
@soniaaa خواهش میکنم...
-
Mahan Xodayi 2
عه:(
یه نکته خیلی ریزی داره اونو ببینین اوکیه ها