IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2
عه:(
یه نکته خیلی ریزی داره اونو ببینین اوکیه ها -
گزاره🧷
انقباض هرماهیچه اسکلتی متصل به استخون باعث حرکت آن استخوان می شود
️ -
گزاره
در ملخ جهت حرکت مواد غذایی می تواند برخلاف حرکت آنزیم های گوارشی باشد -
دوستان من پس از سال ها که به شهر خود بازگشتم به این نتیجه رسیدم ، ببینید درسته...
اگه سوال در مورد اینترفرون نوع ۲ صحبت کرد ، یاختهی کشنده طبیعی و لنفوسیت های T را در نظر میگیریم.ولی اگه درمورد پرفورین و آنزیم مرگ برنامه ریزی شده صحبت کرد ، یاخته ی کشنده طبیعی و لنفوسیت T کشنده را در نظر میگیریم.
-
Marzieh Abouei درسته به دودلیل اول حرکت انزیم امیلاز که عکسه دوم انزیما که از معده و پیش به کیسه های معده میرن
-
Mahan Xodayi 2 احسنتم
-
گزاره️
هیچ پروتئینی به طور قطع باعث فعال شدن پادتن نمیشهپیر شدم از دس ارووررر
-
Farhan Honar مارکو جان بنظر من صحیحه
-
-
Marzieh Abouei در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره🧷
انقباض هرماهیچه اسکلتی متصل به استخون باعث حرکت آن استخوان می شود
️.
-
Farhan Honar Marzieh Abouei
خوب لازم به ذکره که من رو حساب سوال امتحانی دبیرمون موقع طرح این گزاره مثل آقا فرهاد فکر میکردم.
اما الان که مرضیه هم گفت دو دل شدم
چون گفته در انتهای ماه اول اندام های اصلی شروع به تشکیل میکنن و در طی ماه دوم همه اندام ها شکل مشخص میگیرن ولی تمایز جفت تا هفته دهمه یعنی بیشتر از این مدت زمان
خوب داستان جالب شد... -
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره گفته است:
@soniaaa باکتری مگه دنای خطی داره؟؟حالا پلی نوکلئوتید خطی بگه ی چی دنا خطی باکتری!!
دلیلی که من گفتم بنظرم موجه ترهمگه منظور سوال رنا نمیشه؟
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره گفته است:
mob bom گفتن دنای خطی
در پروکارویوت ها هر رشته پلی نوکلئتیدی با دو انتهای متفاوت همانند دنای حامل اطلاعات مقاومت در برابر پادزیست ها نمیتواند ب غشا متصل شود
پلی نوکلئوتید گفته
-
Mahan Xodayi 2
بله گویا -
mob bom حرف ایشون که گفتن دنای خطی رو خدمتون عرض کردم
Mahan Xodayi 2
غلطه ولی پاسخنامه دنای خطی باکتری رو مثل نقض گرفته -
Marzieh Abouei
غلطه؟
پادتن اصن باید به پادگن متصل شه که اونم پروتئینیه.امیدوارم غلط نباشه واقعا️