هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
@soniaaa
Mehrsa 14
@بقیه
یکم کیفیتش بده عکسشم بد افتاده جایی رو نتونسین بخونید بگید از رو نسخه اصلیش بگم.....ولی تستش خوبه..
Mahan Xodayi 2 گزینه یک میشه؟
-
Mahan Xodayi 2 گزینه یک میشه؟
Matin Mousavi 1 لاباریک
-
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
@soniaaa
Mehrsa 14
@بقیه
یکم کیفیتش بده عکسشم بد افتاده جایی رو نتونسین بخونید بگید از رو نسخه اصلیش بگم.....ولی تستش خوبه..
Mahan Xodayi 2 گزینه 2؟
-
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
@soniaaa
Mehrsa 14
@بقیه
Mahan Xodayi 2 بنظر من گزینه ۲ و۴ که قطعا غلطن.
گزینه ی ۳ هم بنظرم در تلوفاز ۱ اووسیت اولیه ، کاهش فشردگی نداریم.
میمونه ۱ که گفتی غلطه -
Matin Mousavi 1 لاباریک
-
Mahan Xodayi 2 گزینه 2؟
@nazanin-mirzai نه
لطفا با تحلیل بگین که گزینه الکی به هدر نره -
میمونه ۱ که گفتی غلطهFarhan Honar منم بین یک با سه مونده بودم
-
Matin Mousavi 1 بارییککککک تحلیلش میکنی؟؟
-
میمونه ۱ که گفتی غلطهFarhan Honar چرا دیگه در تلوفاز فشردگیا باز میشن
-
@nazanin-mirzai نه
لطفا با تحلیل بگین که گزینه الکی به هدر نرهMahan Xodayi 2 چهار که خیلی غلطه چون تحقسیم اووگونی در دوران جنینی تموم میشه و به دوران بالغیت نمیرسه
-
Mahan Xodayi 2 چهار که خیلی غلطه چون تحقسیم اووگونی در دوران جنینی تموم میشه و به دوران بالغیت نمیرسه
Matin Mousavi 1
دو یکم بگو -
Farhan Honar چرا دیگه در تلوفاز فشردگیا باز میشن
Mahan Xodayi 2 نمیدونم من چند نکته دیدم که در تلوفاز ۱ برخلاف تلوفاز ۲ و تلوفاز میتوز کاهش فشردگی نداریم
-
Matin Mousavi 1 بارییککککک تحلیلش میکنی؟؟
Mahan Xodayi 2 در تلوفاز باز میشن کرموزوم هایی که کوتاه و فشرده شده بودن. ولی سه رو نگرفتم هنوز. میشه بگی اینو
-
Matin Mousavi 1
دو یکم بگوMahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم من چند نکته دیدم که در تلوفاز ۱ برخلاف تلوفاز ۲ و تلوفاز میتوز کاهش فشردگی نداریم
Farhan Honar نه نمیشه که در اینصورت پس در پروفاز دو فشردگی هم نداریم چون ی متافاز رد کرده و در حداکثر فشردگیه!!منطقی نیست
-
Matin Mousavi 1
دو یکم بگوMahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه آخه حتمی نیست که لقاح بده! در صورت لقاح تقسیم میشه. فکر کنم اینو گیر داده باشه
-
@nazanin-mirzai نه
لطفا با تحلیل بگین که گزینه الکی به هدر نرهMahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
Farhan Honar باریک با همین استدلال یک و دو هم ردن
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
Farhan Honar آره اینم هست
-
Mahan Xodayi 2 در تلوفاز باز میشن کرموزوم هایی که کوتاه و فشرده شده بودن. ولی سه رو نگرفتم هنوز. میشه بگی اینو
Matin Mousavi 1 اصن نیاز به قسمت دوم تست نیست روی سوالو بخون در تخمدان پس دو چهار رده یکم رده چون گفته یک مجموعه کروموزمی یعنی میوز که انبانکیا میوز ندارن