سوال فیزیک
-
این فرمول داخل درسنامه آقای کازرانیان اومده
بعد در ادامه واسه حل تستای مربوط به این درسنامه از یه فرمول دیگه استفاده کردن .
لطفا اگه کسی میدونه چرا ؟یا میدونه که هر فرمول و کی و کجا باید استفاده کرد بگه
-
-
Nastaran Nastaran در سوال فیزیک گفته است:
لینک ویدیوش رو میتونی بذاری؟
-
سلام من براتون داخل اون تاپیک اثبات کردم ، شما یکبار اثبات رو بخونید بعد خودتون سعی کنید یکبار اثبات کنیدش، میفهمین که اون دو تا فرمول یکی هستن از هر کدوم خواستین میتونین استفاده کنین
-
سلام من براتون داخل اون تاپیک اثبات کردم ، شما یکبار اثبات رو بخونید بعد خودتون سعی کنید یکبار اثبات کنیدش، میفهمین که اون دو تا فرمول یکی هستن از هر کدوم خواستین میتونین استفاده کنین
Mr Unknown XD
ببخشید من اصن متوجه فرمولی ک میگن نمیشم میتونید روبروی هم بنویسیدش؟ یا بگید کدومان -
Mr Unknown XD
ببخشید من اصن متوجه فرمولی ک میگن نمیشم میتونید روبروی هم بنویسیدش؟ یا بگید کدومان@soniaaa الان میگمش نیاز نیست این فرمولو حفظ کنیدش
-
Mr Unknown XD
ببخشید من اصن متوجه فرمولی ک میگن نمیشم میتونید روبروی هم بنویسیدش؟ یا بگید کدومان@soniaaa
درواقع اومده ارتباط رابطه چگالی و مقاومت رو نوشته ،، حالا فرمولش این میشه اگر نفهمیدین بگین تا کامل هر دو تاشو بنویسم اثبات اون فرمول هم مثل همبن هست -
@soniaaa
درواقع اومده ارتباط رابطه چگالی و مقاومت رو نوشته ،، حالا فرمولش این میشه اگر نفهمیدین بگین تا کامل هر دو تاشو بنویسم اثبات اون فرمول هم مثل همبن هستMr Unknown XD
اها گرفتم کدوما رو میگ اینارم اگ بخوایم حفظ کنیم ک دو 3 جلد فرمول فیزیک باید حفظ کنیم
اینو میشه سر جلسه هم اثبات کرد
ممنونم -
Nastaran Nastaran
اگر خواستین این یک مثال از همین مبحثه ، خودتونم خواستین فکر کنین جوابو زیرش نوشتم