کنکوری ۱۴۰۲
-
Shayan Eskandari تجربی دوازدهمreplied to Miss Neysi on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Neysi خوشبختم
منم عادی ام و شاید سال دوازدهم مدرسه از راه دور برم چون مدرسه عادی رفتن یا نرفتن فرقی نداره جز وقت تلف کردن -
@محمد-خراسانی کلاهی که سر بچه های کنکوری میزارن حق شرعی نداره؟جوری با قیمت ها جیب مردم رو تیغ میزند گناه نیست؟
-
Shayan Eskandari تجربی دوازدهمreplied to Michael Vey on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey چه شهری هستید مگه؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Shayan Eskandari on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shayan Eskandari
چرا دقیقاً
همین صحبت هاست که میگم اینجا نمیشه گفت...
تازه این نیمهٔ پر لیوانه -
@محمد-خراسانی اره خب درسته.. ولی هنوزم فکر میکنم با این قیمتا اونایی ک تواناییشو ندارن میتونن استفاده کنن.. وگرنه 99 درصد ملت میرن میخرن کتابو
-
Michael Veyreplied to Shayan Eskandari on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shayan Eskandari قائمشهر
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to Shayan Eskandari on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shayan Eskandari خوبه خوندین کارت راحت تر از ماست
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to Shayan Eskandari on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shayan Eskandari دیگه چیکارمیشه کرد
-
سلام
بچه ها ازمون های قلم چی از کی شروع میشه برای کنکور 1402؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128
سلام
من ثبت نام کردم گفتن از ۱۵ تیر ماه حدوداً
به این صورت که کل تابستون دهم یازدهم آزمون میگیرن، از مهر تا دی ماه، دهم و نیمه اول دوازدهم، از دی تا فکر کنم اردبیهشت(خیلی مطمعا نیستم) نیمه دوم دوازدهم و یازدهم آزمون میگیگیرن، فکر کنم برا کل کشور اینجوری باشه قلمچی، اگه تا الان ثبت نام کرده باشید. حالا اینجور که از بعضی ها شنیدم اون آخر هم چندتا آزمون جامع میگیرن -
z Gheibi یک سوال کتاب میکرو گاج برای فیزیک بگیریم خوبه؟یا خیلی سبز؟
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi کتاب برای فیزیک پیدا کردممیکرو گاج همون طور که شما گفتید چهارتا جلد دو تا پایه دو جلد هم دوازدهم خوبه؟برای شروع خوبه یا حتما برای شروع باید خیلی سبز باشه؟
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Neysi کتاب میکرو گاج چهار جلدیش( پایه و دوازدهم)
کتاب خوبیه مخصوصا اگه سطح فیزیک تون ضعیف باشه این کتاب توصیه میشه خیلی سبز بیشتر برای سطح متوسط به بالا -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to M Abbassi on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi فقط منظورم از پایه یه کتاب دوجلدی هستش که یه جلد درسنامه و تست دهم یازدهم و یه جلد پاسخنامه ست
نه اینکه یه کتاب دهم جدا و یازدهم جدا تک پایه منظورم نیس -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@محمد-خراسانی
اها خيلی ممنون.
بعد می تونم بپرسم چقدر هزینه اش میشه برای یک سال؟ و اینکه قسطی هم میشه؟ -
Miss Neysi تفاوت زیادی ندارن هر کدوم احساس میکنید باهاش کنار میای
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi پس خوبه همین میکرو میگیرم خیلی ممنون
-
z Gheibi پس میکرو میگیرم خیلی ممنونم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128
تا اونجایی که من میدونم قسطی هم میشه
هزینه اش هم نمیدونم چون من دور و ور های بهمن ماه ثبت نام کردم( بعد از ۲۰ بهمن قرار بود افزایش قیمت داشته باشن)، ولی فکر کنم الان حداکثر ۵ میلیون یا ۶ میلیون باشه
240/241