تابستون کنکور1402
-
سلام بچه ها
من کنکوری 1402 ام دهم و یازدهمم و ناقص خوندم برای تابستون نمیدونم عمومیا رو بخونم یا نه
بعضیا میگن نمیشه دو پایه رو تموم کرد نمیدونم چیکار کنم -
سلام بچه ها
من کنکوری 1402 ام دهم و یازدهمم و ناقص خوندم برای تابستون نمیدونم عمومیا رو بخونم یا نه
سلام بچه ها
نهال راد سلام عمومی ها رو فعلا نمی خواد تمرکز رو اختصاصی ها باشه از دهم شروع کنید هر چقدر تونستید بخونید یازدهم رو هم تموم نکردید می تونید تو سال تحصیلی بخونید فقط دهم رو تموم کنید تا خیلی سخت نشه
-
سلام بچه ها
بعضیا میگن نمیشه دو پایه رو تموم کرد نمیدونم چیکار کنمنهال راد در هر حال حتی اگ عمومیا باشنم تو تابستون بیشتر تمرکز باید رو اختصاصیا باشه.. منم مث تو پایمو خوب کار نکردم بنظرم میتونی از صفر تا صدا استفاده کنی و دهم و یازدهمو ببندی چون فق 4 تا درسه و 3 ماه وقت.. بعد حتی اگ نرسیدیم تو طول سال میشه خوند
-
نهال راد در هر حال حتی اگ عمومیا باشنم تو تابستون بیشتر تمرکز باید رو اختصاصیا باشه.. منم مث تو پایمو خوب کار نکردم بنظرم میتونی از صفر تا صدا استفاده کنی و دهم و یازدهمو ببندی چون فق 4 تا درسه و 3 ماه وقت.. بعد حتی اگ نرسیدیم تو طول سال میشه خوند
Michael Vey مرسی خودمم فکرم این بود تخصصیارو بخونم با یه عمومی مث عربی که خیلی مشکل دارم نهایتش عمومیا حذفم شدن برای نهایی دوازدهم بدردم میخوره:butterfly: :dizzy:
-
Reza A 0 فقط تو درس ریاضی پایه ای نخونید مبحثی بخونید چون درسای دوازدهم به یازدهم هم ربط دارن
-
سلام بچه ها
بعضیا میگن نمیشه دو پایه رو تموم کرد نمیدونم چیکار کنمنهال راد عمومی ها حذف شدن
-
سلام ببخشید ی سوال داشتم از کسایی که تجربه داشتن بنظرتون من که یازدهمی هستم باید تابستون تخصصی های دهم و یازدهم رو باهم بخونم یا اینکه اول دهم تموم کنم و بعد یازدهم (البته من اصلا هیچی از دهم بلد نیستم و یازدهم هم در حد کتاب درسی خوندم)
با این همه حجم زیاد من باید چجوری بخونم که دهم و یازدهم
تو همین تابستون تموم کنمتا به حال ازمون شرکت نکردم الان تازگی راه ابریشم الا رو گرفتم اگه تابستون ازمون گزینه ۲ یا قلم چی ثبت نام کنم میتونم درسای پایه رو هم همراه با ازمون دادن بخونم تموم کنم؟
-
Michael Vey مرسی خودمم فکرم این بود تخصصیارو بخونم با یه عمومی مث عربی که خیلی مشکل دارم نهایتش عمومیا حذفم شدن برای نهایی دوازدهم بدردم میخوره:butterfly: :dizzy:
نهال راد یسسس ما میتونیمممم :>>>
-
سلام ببخشید ی سوال داشتم از کسایی که تجربه داشتن بنظرتون من که یازدهمی هستم باید تابستون تخصصی های دهم و یازدهم رو باهم بخونم یا اینکه اول دهم تموم کنم و بعد یازدهم (البته من اصلا هیچی از دهم بلد نیستم و یازدهم هم در حد کتاب درسی خوندم)
تو همین تابستون تموم کنمتا به حال ازمون شرکت نکردم الان تازگی راه ابریشم الا رو گرفتم اگه تابستون ازمون گزینه ۲ یا قلم چی ثبت نام کنم میتونم درسای پایه رو هم همراه با ازمون دادن بخونم تموم کنم؟
Haniye Minaee اگ نخوندی میتونی همراه با بودجه بندی ازمونایی ک میخوای ثبت نام کنی پیش بری.. چون اونا تو تابستون دهم و یازدهمو میبندن و بعد تو سال تحصیلی دوازدهمو میگیرن و فکک کنم دهم یازدهمم باهاش پیش میبرن
-
Haniye Minaee شیمی و زیست و فیزیکو اول دهم بخون بعد یازدهم برای ریاضی از دهم شروع کن ولی فصلای مشترک مثل مثلثات و تابع رو دهم یازدهمشو باهم بخون قبل مثلثات و تابع هم معادله نامعادلاتو حتما بخون ریاضی مبحثی خوندن بهتره زیست بخش گیاهی هم مبحثی بخونی بهتره