تنفس یاخته ای _ تست کنکور + تست تالیفی
-
سلام
سوال ۱۹۶ با رد گزینه زده بودم ۲ ، ولی دلیل درستی ۴ رو نمیدونم چون تولید nadh به دنبال مصرف ترکیب ۳ کربنه فسفاته بود
(الان که اینو مینوشتم این فکر به ذهنم اومد.به خاطر کلمه ی- به دنبال- ، این گزینه درسته ؟ برای مصرف ترکیب سه کربنه فسفاته باید میگفت همزمان؟)
سوال ۱۹۷ هم گزینه ی درست تو کتم نمیره =| توضیح لطفا -
M Maryam_MA11 marked this topic as a question on
-
سلام
سوال ۱۹۶ با رد گزینه زده بودم ۲ ، ولی دلیل درستی ۴ رو نمیدونم چون تولید nadh به دنبال مصرف ترکیب ۳ کربنه فسفاته بود
(الان که اینو مینوشتم این فکر به ذهنم اومد.به خاطر کلمه ی- به دنبال- ، این گزینه درسته ؟ برای مصرف ترکیب سه کربنه فسفاته باید میگفت همزمان؟)
سوال ۱۹۷ هم گزینه ی درست تو کتم نمیره =| توضیح لطفا@مریم-گنج-بخش درود. خب در مورد سوال ۱۹۶ گزینه چهار به این دلیل درسته که بالاخره تولید NADH بعد از مصرف فرکتوز دوفسفاته هست دیگه!! درسته بلافاصله بعدش نیست ولی بعد از اون میشه به هرحال
-
سلام
سوال ۱۹۷ هم گزینه ی درست تو کتم نمیره =| توضیح لطفا@مریم-گنج- در سوال ۱۹۷ گزینه چهار به نظر من که غلطه!!
-
@مریم-گنج- در سوال ۱۹۷ گزینه چهار به نظر من که غلطه!!
Matin Mousavi 1
بابت ۱۹۶ ممنون
الان به نظرتون ۱۹۷ کدوم گزینه درسته ؟ -
Matin Mousavi 1
بابت ۱۹۶ ممنون
الان به نظرتون ۱۹۷ کدوم گزینه درسته ؟@مریم-گنج-بخش به نظر من هیچ کدوم!!
-
@مریم-گنج-بخش به نظر من هیچ کدوم!!
Matin Mousavi 1
بله ممنون=| -
M Maryam_MA11 has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1
بله ممنون=|@مریم-گنج-بخش