Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تجربه سر جلسه کنکور
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

تجربه سر جلسه کنکور

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
کنکور1401کنکوری هاراه ابریشم 1401
53 دیدگاه‌ها 17 کاربران 2.4k بازدیدها 17 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • amirhossein aziziA آفلاین
    amirhossein aziziA آفلاین
    amirhossein azizi
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط amirhossein azizi انجام شده

سلام به همه دوستان پرتلاشم

از اون دوستایی که کنکور دادن و اونایی که اطلاع دارن میخوام که بیان یه راهنمایی کلی راجع به جلسه کنکورشون و تجربیاتشون از اون روز رو بگن خیلی برای بچه هایی که اولین تجربشونه مفید میتونه باشه

اگه میشه راجع به پوشش و چیزایی که عینا دیدید گیر دادن و یا شنیدید هم بگین خیلی صحبتا درموردش ضد و نقیضه🌺

Matin Mousavi 1M haniye -y-H Disgustion 1D 3 پاسخ آخرین پاسخ
    9
    • amirhossein aziziA amirhossein azizi

از اون دوستایی که کنکور دادن و اونایی که اطلاع دارن میخوام که بیان یه راهنمایی کلی راجع به جلسه کنکورشون و تجربیاتشون از اون روز رو بگن خیلی برای بچه هایی که اولین تجربشونه مفید میتونه باشه

اگه میشه راجع به پوشش و چیزایی که عینا دیدید گیر دادن و یا شنیدید هم بگین خیلی صحبتا درموردش ضد و نقیضه🌺

Matin Mousavi 1M آفلاین
      Matin Mousavi 1M آفلاین
      Matin Mousavi 1
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

amirhossein azizi

راحت ترین لباسی که داریو بپوش!! اصلا به خودت سخت نگیر برا لباس!!

⛔ یه چیزی هم به دخترای انجمن بگم به نظرم روز کنکور اصلا اصلا آرایش و از این چیزا نکنید!!!! خیلی اشتباهه چون واقعا میتونه عذاب باشه براتون و تمرکزتون رو به هم بزن!!!!!

در مورد خود آزمون فقط یه چیز میگم وقتت رو بپا

چون عهد نمیشود کسی فردا را
      حالی خوش دار این دل پر سودا را

FATEMEH VARANF 1 پاسخ آخرین پاسخ
      9

haniye -y-H آفلاین
        haniye -y-H آفلاین
        haniye -y-
        دانش آموزان آلاء

amirhossein azizi سلام ! از پوشش بخوام بگم اول اینکه ی چیز راحت بپوشین خیلییی راحت و گشاد و خنک ...به اینکه بقیه چی بگنم اهمیت ندین...تیپ زدن و... رو هم بزارید کنار اون ی روزو :// فقط برا خودتون...ذاتن اونا هم گیر نمیدن چرا فلان لباسو پوشیدی و...دوم اینکه لباستون چیزمیزای فلزی نداشته باشه ...چون اون دستگاهو ک میگیرین هی صدا میده و... دردسر نشه دیگ براتون ! ماسک همراهتون باشه ! ساعتتون هوشمند نباشه ..جامدادی نبرین به هیچ وجه...اگ سختتونه دستتون بگیرین ...تو یه کیسه فریزری یا ی کیسه ای ک شفاف باشه بریزین ک دیده بشه چی به چیه و الکیم گیر ندن ! هرگززززززززز از اون شکلاتایی ک اب میشن نبرین یا اب میوه و شربتی ک ظرفش در نداشته باشه و نی اینا داشته باشن! (بریزین تو بطری ک بعد هربار خوردن بتونید درشو ببندین ک اگ احیانا افتاد زمین یا روی میز ://( اتفاقه دیگ )....هیچی نشه و پاسخبرگ به گند کشیده نشه ! ) و اینکه از الان عادت کنید به سروصدا اینا..به صدای قدم زدن مراقبا و هی تند تند ورق زدن دفترچه توسط بعضی دانش اموزا ک واقعااا رو مخه و خودتونو کلا اماده هر اتفاق غیر منتظره ای بکنید دیگ فک نکنید همه جا سوت و کوره و قشنگ باب میل..در هر صورت..انشالله ک اونروز برا هیچ کدوم از ما اتفاق بدی نیوفته و به خیر و خوشی تموم شه :))

فراسوی نیک و بد ، آسمان آبی است ،آبی....

MahdehM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        13
        • خانوم لوبیاخ آفلاین
          خانوم لوبیاخ آفلاین
          خانوم لوبیا

اخه کی میخاد ارایش کنه -_-
          واقن اصن وقت برا این چیزا دارن:/

Matin Mousavi 1M 1 پاسخ آخرین پاسخ
          5
          • خانوم لوبیاخ خانوم لوبیا

اخه کی میخاد ارایش کنه -_-
            واقن اصن وقت برا این چیزا دارن:/

Matin Mousavi 1M آفلاین
            Matin Mousavi 1M آفلاین
            Matin Mousavi 1

@fatemeh-Ma دیدم که میگم😂😅

خانوم لوبیاخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Matin Mousavi 1M Matin Mousavi 1

@fatemeh-Ma دیدم که میگم😂😅

خانوم لوبیاخ آفلاین
              خانوم لوبیاخ آفلاین
              خانوم لوبیا

Matin Mousavi 1
              اونا دیگه خیلی خوشبختن خخ

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • haniye -y-H haniye -y-

amirhossein azizi سلام ! از پوشش بخوام بگم اول اینکه ی چیز راحت بپوشین خیلییی راحت و گشاد و خنک ...به اینکه بقیه چی بگنم اهمیت ندین...تیپ زدن و... رو هم بزارید کنار اون ی روزو :// فقط برا خودتون...ذاتن اونا هم گیر نمیدن چرا فلان لباسو پوشیدی و...دوم اینکه لباستون چیزمیزای فلزی نداشته باشه ...چون اون دستگاهو ک میگیرین هی صدا میده و... دردسر نشه دیگ براتون ! ماسک همراهتون باشه ! ساعتتون هوشمند نباشه ..جامدادی نبرین به هیچ وجه...اگ سختتونه دستتون بگیرین ...تو یه کیسه فریزری یا ی کیسه ای ک شفاف باشه بریزین ک دیده بشه چی به چیه و الکیم گیر ندن ! هرگززززززززز از اون شکلاتایی ک اب میشن نبرین یا اب میوه و شربتی ک ظرفش در نداشته باشه و نی اینا داشته باشن! (بریزین تو بطری ک بعد هربار خوردن بتونید درشو ببندین ک اگ احیانا افتاد زمین یا روی میز ://( اتفاقه دیگ )....هیچی نشه و پاسخبرگ به گند کشیده نشه ! ) و اینکه از الان عادت کنید به سروصدا اینا..به صدای قدم زدن مراقبا و هی تند تند ورق زدن دفترچه توسط بعضی دانش اموزا ک واقعااا رو مخه و خودتونو کلا اماده هر اتفاق غیر منتظره ای بکنید دیگ فک نکنید همه جا سوت و کوره و قشنگ باب میل..در هر صورت..انشالله ک اونروز برا هیچ کدوم از ما اتفاق بدی نیوفته و به خیر و خوشی تموم شه :))

MahdehM آفلاین
                MahdehM آفلاین
                Mahdeh

haniye -y- Screenshot_۲۰۲۲۰۶۱۹-۱۷۴۱۰۰_Samsung Internet.jpg
                سلام🌷 به این طور ساعتی گیر میدن؟ هوشمند نیست

Sahar .mS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Matin Mousavi 1M Matin Mousavi 1

amirhossein azizi

راحت ترین لباسی که داریو بپوش!! اصلا به خودت سخت نگیر برا لباس!!

⛔ یه چیزی هم به دخترای انجمن بگم به نظرم روز کنکور اصلا اصلا آرایش و از این چیزا نکنید!!!! خیلی اشتباهه چون واقعا میتونه عذاب باشه براتون و تمرکزتون رو به هم بزن!!!!!

در مورد خود آزمون فقط یه چیز میگم وقتت رو بپا

FATEMEH VARANF آفلاین
                  FATEMEH VARANF آفلاین
                  FATEMEH VARAN
                  دانش آموزان آلاء

Matin Mousavi 1 میشه شال و روسری بزاریم؟😐
                  مقنعه سخته و گرم😭
                  تایم ازمونو چیجوری مدیریت کنمم؟
                  من به زمان نگاه کنم استرس میگیرم نمیتونن تست بزنم😐

Matin Mousavi 1M خانوم لوبیاخ Fatemeh Salehi 0F haniye -y-H 4 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • amir jafariA آفلاین
                    amir jafariA آفلاین
                    amir jafari

تجربم این بود که از کنکور غول نسازیم
                    265 تا سواله که باید توی 3 ساعت جواب بدی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • FATEMEH VARANF FATEMEH VARAN

مقنعه سخته و گرم😭

Matin Mousavi 1M آفلاین
                      Matin Mousavi 1M آفلاین
                      Matin Mousavi 1

FATEMEH VARAN شال و روسری رو دخترا باید جواب بدن.

ولی در مورد زمان منظورم اینه که حواستون به زمان باشه که سرگرم سوالا نشین یه‌هو نیم ساعت رو یه درس باشین!! مخصوصا مخصوصا برا عمومیا!! تو عمومیا اگه حواستون نباشه امکان داره تایم برا یه درس کم بیارید کلا!!!

FATEMEH VARANF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2

Disgustion 1D آفلاین
                        Disgustion 1D آفلاین
                        Disgustion 1
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Disgustion 1 انجام شده

amirhossein azizi سلام، خوراکی نبرید (در حد چند تا شکلات کافیه) .
                        کنار مداد و پاک کن و تراش یه خودکار نوک باریک ببرین و سوالا رو با اون حل کنین که فضای نوشته هاتون زیاد نشه ! کلا وسایلی که میبرید زیاد نباشه که وقتی دفترچه ها رو دادن، زیادیِ وسایل بار روانی منفی نیاره براتون ! برا پوشش هم به هیچی گیر ندادن تو محل آزمون ما !
                        ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین .

The Search or real

L Mohammad Lotfi 0M A خانوم لوبیاخ 4 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • Disgustion 1D Disgustion 1

کنار مداد و پاک کن و تراش یه خودکار نوک باریک ببرین و سوالا رو با اون حل کنین که فضای نوشته هاتون زیاد نشه ! کلا وسایلی که میبرید زیاد نباشه که وقتی دفترچه ها رو دادن، زیادیِ وسایل بار روانی منفی نیاره براتون ! برا پوشش هم به هیچی گیر ندادن تو محل آزمون ما !
                          ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین .

L آفلاین
                          L آفلاین
                          lO_Ol
                          دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

Disgustion 1
                          ببخشید دمپایی؟؟؟
                          با دمپایی بریم بیرون؟😕😅

A Disgustion 1D SuccinateS 3 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

Mohammad Lotfi 0M آفلاین
                            Mohammad Lotfi 0M آفلاین
                            Mohammad Lotfi 0
                            تجربی

Disgustion 1 ولی اطلاعیه جدیدی که داده بودن نوشته بود خودکار مجاز نیست

زود بیدار شدن سخت نیست زود خوابیدن سخته!!😴

L Disgustion 1D amirhossein aziziA 3 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • Mohammad Lotfi 0M Mohammad Lotfi 0

Disgustion 1 ولی اطلاعیه جدیدی که داده بودن نوشته بود خودکار مجاز نیست

L آفلاین
                              L آفلاین
                              lO_Ol

Mohammad Lotfi 0
                              اونو تو ازمون تیزهوشانم میگفتن ببرید کسی گیر نمیده کلا ب این مسعله تازه اون قسمت پایین پاسخبرگ با خوردکار باید امضا شه فک کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2

A آفلاین
                                A آفلاین
                                Akito
                                فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسی
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده

Disgustion 1 در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:

میگم یعنی شلوار ورزشی(یا به قولی، تومبون) بپوشیم هم حله؟ چون من بدون تمبون تمرکز ندارم🙃😅

w.gif

Disgustion 1D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • L lO_Ol

Disgustion 1
                                  ببخشید دمپایی؟؟؟
                                  با دمپایی بریم بیرون؟😕😅

A آفلاین
                                  A آفلاین
                                  Akito
                                  فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسی

@soniaaa در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:

Disgustion 1
                                  ببخشید دمپایی؟؟؟
                                  با دمپایی بریم بیرون؟😕😅

مگه چشه؟😇

w.gif

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • A Akito

@soniaaa در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:

Disgustion 1
                                    ببخشید دمپایی؟؟؟
                                    با دمپایی بریم بیرون؟😕😅

مگه چشه؟😇

L آفلاین
                                    L آفلاین
                                    lO_Ol
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده

@محمد-خراسانی
                                    هیچ :/
                                    شما راحت باش

amirhossein aziziA Mohammad Lotfi 0M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3

خانوم لوبیاخ آفلاین
                                      خانوم لوبیاخ آفلاین
                                      خانوم لوبیا

Disgustion 1
                                      دمپایی!:/

Disgustion 1D amirhossein aziziA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • FATEMEH VARANF FATEMEH VARAN

مقنعه سخته و گرم😭

خانوم لوبیاخ آفلاین
                                        خانوم لوبیاخ آفلاین
                                        خانوم لوبیا

FATEMEH VARAN
                                        هر چی میخای سر کن:/
                                        خب نگاهم نکنی زمان از دستت درمیره تو میمونی و ی عالمه سوال ک میتونستی جواب بدی!
                                        پس سعی کن مدیریتش کنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • L lO_Ol

Disgustion 1
                                          ببخشید دمپایی؟؟؟
                                          با دمپایی بریم بیرون؟😕😅

Disgustion 1D آفلاین
                                          Disgustion 1D آفلاین
                                          Disgustion 1

@soniaaa فقط همین یه روزه : |
                                          پارسال من خودم کفش و شلوار و ... پوشیده بودم ولی دیدم چند نفر خیلی راحت با دمپایی و اینا اومده بودن بنظرم جالب اومد .

The Search or real

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه