تجربه سر جلسه کنکور
-
@soniaaa در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
@sania-Andiravan
منم کتونی ن شاید کفش بپوشم ولی دمپایی خیلی ضایعس دگخب فکر کنم دخترا صندل بپوشن
من خودم صندل اصلا دوست ندارمولی واس راحتی میپوشم
@sania-Andiravan
منم صدل سختمه
ولی میشه درش اورد اصن زیرانداز ببریم راحتتتتت دراز بکشیم چطوره ؟ -
@soniaaa در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
Disgustion 1
ببخشید دمپایی؟؟؟
با دمپایی بریم بیرون؟سونیا من خودم هر چی بپوشم عمرا کتونی بپوشم
پا آدم گرم شه کل بدن گرم میشه اصلا سر جلسه اذیت میشه آدم...@sania-Andiravan من چی بپوشم جز کتونی چیز دیگه ای ندارم
-
@sania-Andiravan
منم صدل سختمه
ولی میشه درش اورد اصن زیرانداز ببریم راحتتتتت دراز بکشیم چطوره ؟@soniaaa تونیو میشه دراورد؟
-
مداد نوکی میشه برد سر جلسه؟؟
این پست پاک شده! -
mohammadhosein Bahadori در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم مداد نوکی مجاز نیست
-
@sania-Andiravan
منم صدل سختمه
ولی میشه درش اورد اصن زیرانداز ببریم راحتتتتت دراز بکشیم چطوره ؟@soniaaa
لابد گاز پیکنیکی هم میخوای ببری -
Matin Mousavi 1 میشه شال و روسری بزاریم؟
مقنعه سخته و گرم
تایم ازمونو چیجوری مدیریت کنمم؟
من به زمان نگاه کنم استرس میگیرم نمیتونن تست بزنمFATEMEH VARAN سال پیش ک سرجلسه من خیلیا رو دیدم با شال ...امسال نمیدونم بزارن یا نه ...ولی اینم بگم ک باز مقنعه خیلی راحت تره ...هم اگ مجاز هم نباشه شال..چون تو مقنعه سرته گیر نمیدن ..دوما مقنعه به نظرم راحت تره باز رو سرت ثابت میمونه..شال و روسری هی اینور اونور میشه خودت اذیت میشی.. یکی سال پیش تو کلاس شال سرش بود..با اینکه خب همه دختر بودیم دیگه ...شالش افتاده بود از سرش ..مراقبه هی گیر میداد ک خانومم شالتو درس کن :// مقتعه سر کنید بره باو اعصاب نمیزارن این مراقبا ..همش 4 ساعته .تحمل کن ی ذره.سعی کن یکی ک جنس نازک تره رو بخری و اینکه اون قسمت چونش رو یکم بازش کن ک احساس خفگی و گرما هم نکنی...باز هرجور صلاحه!
-
Matin Mousavi 1 من به زبان نمیرسم
FATEMEH VARAN :/// چرااا؟ ببین من روشم برا عمومیا اینطوریه ک برا همه درسا 15 دیقه وقت میزارم خب .. و اینکه از درسی ک قوی ترم شروع میکنم...اخرین درسم عربیه مثلا :// ک ضعیف ترم ب نسبت ...تو اون 15 دیقه ای که برای هر درس کنار گزاشتم سعی میکنم اول سوالای راحت رو بزنم یا اونایی ک مطمئنم بلدمشون...همه درسا ک تموم شدن اخه 15 دقیقه دیگ اضافه اوردی و وقت داری هنوز ..برمیگردی به اون درسی ک مثلا تایم کم اوردی براش ..اونارو میزنی ...بعد میری سروقت سوالای شک دارت یا اونایی ک کنارشون علامت زدی ...اینطوری میشه رسوند تقریبا
-
haniye -y-
سلامبه این طور ساعتی گیر میدن؟ هوشمند نیست
-
وسایل زیاد نبرید همراهتون
-
FATEMEH VARAN :/// چرااا؟ ببین من روشم برا عمومیا اینطوریه ک برا همه درسا 15 دیقه وقت میزارم خب .. و اینکه از درسی ک قوی ترم شروع میکنم...اخرین درسم عربیه مثلا :// ک ضعیف ترم ب نسبت ...تو اون 15 دیقه ای که برای هر درس کنار گزاشتم سعی میکنم اول سوالای راحت رو بزنم یا اونایی ک مطمئنم بلدمشون...همه درسا ک تموم شدن اخه 15 دقیقه دیگ اضافه اوردی و وقت داری هنوز ..برمیگردی به اون درسی ک مثلا تایم کم اوردی براش ..اونارو میزنی ...بعد میری سروقت سوالای شک دارت یا اونایی ک کنارشون علامت زدی ...اینطوری میشه رسوند تقریبا
haniye -y- امتحان میکنم
-
FATEMEH VARAN سال پیش ک سرجلسه من خیلیا رو دیدم با شال ...امسال نمیدونم بزارن یا نه ...ولی اینم بگم ک باز مقنعه خیلی راحت تره ...هم اگ مجاز هم نباشه شال..چون تو مقنعه سرته گیر نمیدن ..دوما مقنعه به نظرم راحت تره باز رو سرت ثابت میمونه..شال و روسری هی اینور اونور میشه خودت اذیت میشی.. یکی سال پیش تو کلاس شال سرش بود..با اینکه خب همه دختر بودیم دیگه ...شالش افتاده بود از سرش ..مراقبه هی گیر میداد ک خانومم شالتو درس کن :// مقتعه سر کنید بره باو اعصاب نمیزارن این مراقبا ..همش 4 ساعته .تحمل کن ی ذره.سعی کن یکی ک جنس نازک تره رو بخری و اینکه اون قسمت چونش رو یکم بازش کن ک احساس خفگی و گرما هم نکنی...باز هرجور صلاحه!
haniye -y- موهام زیاده گرمم میشه
همون مقنعه سرم میکنم -
Disgustion 1
دمپایی!:/@fatemeh-Ma