IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Punisher داره
-
-
سلام
سوال ۱۹۷زیست کنکور خارج ۱۴۰۰ رو که آقای موقاری تملیل کرده به نظرتون اشتباه تحلیل نکرده گزینه دو رو.؟ -
ببخشید نمیتونم تصویرشو بفرستم انجمنم خرابه تصویر قلب رو داده که سرخرگای کرونر از آئورت منشعب شدن همونی که تو کتاب قلب رو از نیمه افقی برش داده
-
حسین نعمتی
سلام نه چرا اشتباه تحلیل کرده باشن؟ -
حسین نعمتی
سلام نه چرا اشتباه تحلیل کرده باشن؟ -
مگه هر دو سرخرگ اکلیلی اول خون آئورت رو دریافت نمیکنن؟
-
گزاره،کنکور۴۰۰
عاملی که خزانه ژنی دوجمعیت را غنی تر میسازد،ممکن است توان بقای جمعیت را در شرایط محیطی جدید بالا ببرد.
-
Mahan Xodayi 2
درسته ؟ -
@soniaaa در نهایت تعجب کنکور غلط گرفتتش
-
Mahan Xodayi 2
اقا ماهان چک کردم سوالو اشتباه دیدین گفته کدام گ درسته جواب زده 2 ک 2 همین جملست -
Mahan Xodayi 2 این درسته!
-
Mahan Xodayi 2 من امروز حل کردم . درست گرفتمش
-
Mahan Xodayi 2 درسته تو یه کنکوری بود
-
Marzieh Abouei وقتی میگن کور منو میگن بالا گفته ۴۰۰ هاارورررررررر بدم میااا ازتتتتتت
-
@soniaaa نه اقا گزینه دو در مورد جهشه این مورد گزینه سه هست بربد باز چک کنید....
-
Matin Mousavi 1 ۴۰۰ غلط گرفته چرا؟