مغناطیس
-

-

مرحله مرحله پیش بیا سعی کرذم قشنگ توضیح بدمش

مرحله بعدی

مرحله بعدی

مرحله بعدی

مرحله بعدی

مرحله بعدی

مرحله بعدی

مرحله بعدیش

مرحله بعدی
در پیام بعدی -

اینم مرحله آخر -

اینم مرحله آخر -

اینم مرحله آخرMr Unknown XD
خیلی لطف کردین ممنون🙏
میگم خدایا چرا نمیتونم حلش کنم بفهممش. -
این پست پاک شده!
-

اینم مرحله آخرMr Unknown XD در مغناطیس گفته است:

اینم مرحله آخرلطف میکنید اسم برنامه رو بگید من همه اینترنت رو گشتم نهایتاً دستگاه مختصات دو بعدی پیدا کردم😅
ممنون میشم🙏🌷 -
@محمد-خراسانی
جئوجبرا هست
رسم کردنش سخت نیست اینجور شکل ولی واسه رسم بهتر اشکال سه بعدی باید یکسری محاسباتش رو خودت انجام بدی(معادله خط و صفحه رو باید خودت بنویسی بعد تایپش کنی) 😅 نمیشه فقط دستور بدی اون برات انجام بده ،، حالا شما چیزی فهمیدین از اوناها؟ -
@محمد-خراسانی
جئوجبرا هست
رسم کردنش سخت نیست اینجور شکل ولی واسه رسم بهتر اشکال سه بعدی باید یکسری محاسباتش رو خودت انجام بدی(معادله خط و صفحه رو باید خودت بنویسی بعد تایپش کنی) 😅 نمیشه فقط دستور بدی اون برات انجام بده ،، حالا شما چیزی فهمیدین از اوناها؟Mr Unknown XD در مغناطیس گفته است:
@محمد-خراسانی
جئوجبرا هست
رسم کردنش سخت نیست اینجور شکل ولی واسه رسم بهتر اشکال سه بعدی باید یکسری محاسباتش رو خودت انجام بدی(معادله خط و صفحه رو باید خودت بنویسی بعد تایپش کنی) 😅 نمیشه فقط دستور بدی اون برات انجام بده ،، حالا شما چیزی فهمیدین از اوناها؟مچکرم
من حقیقتا خیلی فکر کردم بعد متوجه شدم اینا برا دوازدهم هستش... من یازدهمم و سال بعد میرم دوازدهم برا همین فعلا فکر نکنم توی پایه من باشه
درست میگم؟ -
Mr Unknown XD در مغناطیس گفته است:
@محمد-خراسانی
جئوجبرا هست
رسم کردنش سخت نیست اینجور شکل ولی واسه رسم بهتر اشکال سه بعدی باید یکسری محاسباتش رو خودت انجام بدی(معادله خط و صفحه رو باید خودت بنویسی بعد تایپش کنی) 😅 نمیشه فقط دستور بدی اون برات انجام بده ،، حالا شما چیزی فهمیدین از اوناها؟مچکرم
من حقیقتا خیلی فکر کردم بعد متوجه شدم اینا برا دوازدهم هستش... من یازدهمم و سال بعد میرم دوازدهم برا همین فعلا فکر نکنم توی پایه من باشه
درست میگم؟@محمد-خراسانی
نه اون راه دومی رو اگر یک کم با ارامش بخونی برحسب یازدهم نوشتم ، ببین اول باید اون محور هارو انگار داخل ذهنت تجسم کنی و اون دو تا بردار رو ( چون تجسم بردار هاش سخت بود واسه همین گفتم با شکل نشون بدم ) بعدش که نگاه کردی بقیش باید سعی کنی هی شکلو بچرخونی تا به همون مثلثا برسی و زاویه ۶۰ البته اگر رشتت ریاضیه خب سال دیگه فرمول زاویه بین دو بردار رو میخونین دیگه نیاز به تجسم زیادی نیست -
@محمد-خراسانی
نه اون راه دومی رو اگر یک کم با ارامش بخونی برحسب یازدهم نوشتم ، ببین اول باید اون محور هارو انگار داخل ذهنت تجسم کنی و اون دو تا بردار رو ( چون تجسم بردار هاش سخت بود واسه همین گفتم با شکل نشون بدم ) بعدش که نگاه کردی بقیش باید سعی کنی هی شکلو بچرخونی تا به همون مثلثا برسی و زاویه ۶۰ البته اگر رشتت ریاضیه خب سال دیگه فرمول زاویه بین دو بردار رو میخونین دیگه نیاز به تجسم زیادی نیستMr Unknown XD
آره خداروشکر ریاضی ام😁
حقیقتا برنامه هم برا همین میخواستم تا بهتر متوجه شم اون مثلث ها دقیقاً کجان و زاویه بینشون چجوریه -

اینم مرحله آخرMr Unknown XD
من کامل متوجه شدم فقط نفهمیدم اون پاره خط BC چجوری 2√ به دست اومد -
Mr Unknown XD
من کامل متوجه شدم فقط نفهمیدم اون پاره خط BC چجوری 2√ به دست اومد@محمد-خراسانی

مثلث قائم الزاویع هست
با توجه به مختصات b و c اندازه اون دو تا ضلع ۱ و ۱ هستش در نتیجه اون یکی میشه رادیکال ۲ -
@محمد-خراسانی

مثلث قائم الزاویع هست
با توجه به مختصات b و c اندازه اون دو تا ضلع ۱ و ۱ هستش در نتیجه اون یکی میشه رادیکال ۲Mr Unknown XD
آها گرفتم
ممنون خیلی زحمت کشیدی🌷🙏