هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 سوال ۲۰۲ کنموز ۱۴۰۰ رو تونستی حل کنی؟
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهFarhan Honar چطور ایراد داره مگه؟؟نه هنوز..ده سوال اخرو تحلیل نکردم ولی زدمش فرهان جان
حالا هی اشتبا تایپی منو بگو
-
Farhan Honar چطور ایراد داره مگه؟؟نه هنوز..ده سوال اخرو تحلیل نکردم ولی زدمش فرهان جان
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط Farhan Honar انجام شدهMahan Xodayi 2
نه اشتباه تایپی نداره صورت سوال یککم پیچیده ست.بنظر میرسه هرچهار مورد درسته ولی بخاطر (هر) در صورت سوال مثل اینکه ۳ مورد غلطه. -
Farhan Honar چطور ایراد داره مگه؟؟نه هنوز..ده سوال اخرو تحلیل نکردم ولی زدمش فرهان جان
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 اینجور سوالای شکارشی کنموز خیلی سختن .
-
Mahan Xodayi 2
نه اشتباه تایپی نداره صورت سوال یککم پیچیده ست.بنظر میرسه هرچهار مورد درسته ولی بخاطر (هر) در صورت سوال مثل اینکه ۳ مورد غلطه.نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar ارع چون هر زن و مردی گفته باید همه حالات رو در نظر میگرفتیم.....از طرفی ممکن گفته میشه با ی حالتش همه رو رد کرد....کنموزه دیگه یکی دو تا سوال اینجوریم باید باشه
-
Mahan Xodayi 2 اینجور سوالای شکارشی کنموز خیلی سختن .
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
ارع ریسک کردم منم زدمش:/....
-
Marzieh Abouei الان شما کدومو انتخاب میکنی؟
دهان یا حفره دهانی؟تستی بگه از طریق دهان غذا میره داخل درست میگیری؟
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher خب اگ اینجوری نوشته باشه ک حفره دهانی
-
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی ژنتیک سنگین باحال دارم بزارم؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنموز من کنموز من .... چرا شدی جانسوز من
میدهی آخر چه سوال هایی ... حلق و مری و سیرابی
حالا سوال شکارشی بماند ... کرده است ما را در بند
کرم و ملخ و پارامسی .... میکند ماهی رقص عروسی
حلقه و کیسه ، حفره و پرده ... پدر ما را درآورده
و ....
اندکی از تراوشات ذهنی بنده در این ایام بسی سخت -
و ....
اندکی از تراوشات ذهنی بنده در این ایام بسی سختنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهFarhan Honar
از هر انگشتم ی هنری میریزه
ببین با ی اشتباه تایپی شاعرت کردم -
و ....
اندکی از تراوشات ذهنی بنده در این ایام بسی سختنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهFarhan Honar فرهاد میشه سوال ۱۹۸ مورد د رو ببینی چی نوشته؟؟پاسخنامه با دفترچه سوالی که دارم نمیخونه...
نوشته گویچه قرمز کربوهیدرات دار با توانایی تولید چندین نوع یاخته ایجاد شده اند....
ناقص نیست سواله؟؟
بعد پاسخنامه درست گرفتتش -
Farhan Honar
از هر انگشتم ی هنری میریزه
ببین با ی اشتباه تایپی شاعرت کردمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Farhan Honar فرهاد میشه سوال ۱۹۸ مورد د رو ببینی چی نوشته؟؟پاسخنامه با دفترچه سوالی که دارم نمیخونه...
نوشته گویچه قرمز کربوهیدرات دار با توانایی تولید چندین نوع یاخته ایجاد شده اند....
ناقص نیست سواله؟؟
بعد پاسخنامه درست گرفتتشفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 آره درسته.
گویچه قرمز صرفنظر از اینکه فرد گروه خونیش چیه ، مثل سایر یاخته ها در غشای خودشون کربوهیدرات های دیگه ای دارند. و گویچه های قرمز از یاخته های بنیادی میلوئیدی ساخته میشن که توانایی تمایز و تولید انواع یاخته هارو دارند -
Mahan Xodayi 2 آره درسته.
گویچه قرمز صرفنظر از اینکه فرد گروه خونیش چیه ، مثل سایر یاخته ها در غشای خودشون کربوهیدرات های دیگه ای دارند. و گویچه های قرمز از یاخته های بنیادی میلوئیدی ساخته میشن که توانایی تمایز و تولید انواع یاخته هارو دارندنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar با قسمت دومش مشکل دارم...
نوشته این گویچع با توانایی تولید چندین نوع یاخته هست...
قسمت اولش درسته خب کربوهیدرات که فقط برا گروه خونی نیست... -
Farhan Honar با قسمت دومش مشکل دارم...
قسمت اولش درسته خب کربوهیدرات که فقط برا گروه خونی نیست...نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
قسمت اولش درسته خب کربوهیدرات که فقط برا گروه خونی نیست...
ببین غلطه مورد دال درسته یاخته مادرشون توانایی تولید انواع یاخته رو داره ولی خود گویچه که نداره!!! -
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
قسمت اولش درسته خب کربوهیدرات که فقط برا گروه خونی نیست...
ببین غلطه مورد دال درسته یاخته مادرشون توانایی تولید انواع یاخته رو داره ولی خود گویچه که نداره!!!فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 مال من نوشته از یاخته هایی با توانایی تولید چندین نوع یاخته ایجاد شده اند.
-
Mahan Xodayi 2 مال من نوشته از یاخته هایی با توانایی تولید چندین نوع یاخته ایجاد شده اند.
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهFarhan Honar
این چرا اینقد سوالا رو غلط داده:(
ببین سر چی نمره منفی گرفتما
اون مورد جهش و شارشم سوالشو غلط داده بود..... -
ی ژنتیک سنگین باحال دارم بزارم؟
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Farhan Honar
این چرا اینقد سوالا رو غلط داده:(
ببین سر چی نمره منفی گرفتما
اون مورد جهش و شارشم سوالشو غلط داده بود.....فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2
برای تحلیل و پاسخ تشریحی Pdfشو دانلود کن . شاید اشتباه هایی دیگه هم داشته باشم. -
قسمت اولش درسته خب کربوهیدرات که فقط برا گروه خونی نیست...فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 سوال ۱۶۳ هم مورد د مشکل داره. بنظر من غلطع ولی درست گرفته
-
Mahan Xodayi 2
برای تحلیل و پاسخ تشریحی Pdfشو دانلود کن . شاید اشتباه هایی دیگه هم داشته باشم.نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar اره برم پی دی افشو بگیرم.....مثلا میخام غلطامو در بیارم بیشتر غلط گیر کتاب شدم:/