مشاوره:(
-
-
Hediyeh Yeganeh
سلام وقتتون بخیر
ببخشید این یک نظره فقط گفتم شاید براتون مفید باشه
از نخ مشاوره و اینا بیاین بیرون چون منم هم پایه با شما هستم دهم تجربی
یکسال که همین دهمه در مورد همین مشاوره و اینا تحقیق کردم علاوه بر درس خوندن به نتیجه رسیدم که هیچکس بهتر از خود آدم نمیتونه به خودش برنامه و مشاوره بده
چون خواهر من هم یکی از بهترین مشاور ها به گفته اینترنت اینا داشت
شهاب الدین یخچالیان
ولی فقط پول میگرفت و فقط به فکر خودش بود
موفق باشید -
سلام داخل مشهد از مشاورای معروفش اصلا دنبال مشاوره و این چیزاش نرو ،، دبیر هم یک چیز هست که صرفا قراره اول راه کمکت کنه،، من تقریبا تمام دبیرای مدرسم ،، دبیرای موسسه آرمان و عارف هستن که خب احتمالا میشناسی ، ولی فقط یکی دو ماه اولو قشنگ درس میدن که چه شما و چه دوستات رو دعوت کنی مثلا به موسسه یا به کلاسش بعد چند هفته میبینی که هی سطح تدریس پایین تر میاد ، و در نهایت میبینی اشکالاتت رو هم جواب نمیدن ، من الان حداقل ۱۰ بار به معلم زبانم پیام دادم یا سین میزنه جواب نمیده یا کلا باز نمیکنه ،، در ضمن سطح تدریس جزوه اکثر معلما پایینه خیلی هم پایینه( حتی اونایی که میگن تست سطح بالا و ... گول دبیرایی که توی همین موسسه ها میگن دانش اموز تراز بالا ۷۰۰۰ و اینارو جدا میکنن نخور اینا صرفا برای خودشون هست سطح تستا بازم فرقی نمیکنه) اصلا همخوانی با آزمون های جدید نداره اکثرا جزوع هایی هست که از منتا گردآوری شده ، فقط حجم زیادی دارن که چشمتو خوب بگیره خواستی بگو عکس جزومو بفرستم
،،،، همه این کلاسا رو خودت میتونی بخونی تایمت خیلی بهینه استفاده میشه زمانت هم میتونی بیشتر به تست زدن و این کارا بپردازی ،، مشاور هم اینایی که داخل شهر معروف باشن اکثرا هفته ای ۵ دقیقه باهات حرف میزنن(بقیشو ارجاع میدن به دستیارشون) اونم خلاصش اینه بخون ،، من برنامه مشاور مدرسم هست اول سال کلی مسخره میکرد که تایم بگیرین فلانی تایمش پره و اینا بعد رفتم گفت ترازو اینات چنده ، بعدش یک برنامه نوشت که مثلا داخلش گفته بود فیزیک بخون ، ریاضی بخون (در فلان ساعت)،،، خب این کارو به قول آقای یاری داداش کوچولومم میتونست انحام بده برام
ولی درسایی که گیر کردی همین آلا بهترین منبع هست واسه یاد گرفتنش ، هر جا گیرکردی همون مبحثو نگاه کن
، بازم حتی بخوای همه ویدیو هارو ببینی زمان زیادی میبره مگر اینکه پایت ضعیف باشه ،، اگر الان به حرفم نرسیدی شاید آخر دوازدهم به همین نتایج برسی -
خیلی ممنون
بعد یک سوال، من الان عضو کانونم بعد به نظرتون انصراف بدم و خودم بخونم برای تست و اینا یا نه مفید میتونه باشه؟! -
خیلی ممنون
بعد یک سوال، من الان عضو کانونم بعد به نظرتون انصراف بدم و خودم بخونم برای تست و اینا یا نه مفید میتونه باشه؟!Hediyeh Yeganeh گزینه دو فشار کمتری بهت میاره،، اونقدر کتاب خوب هست که بخوای بزنیشون امسال وقتت خیلی کامل میتونه پر باشه ، البته اگرم اجازه انصراف رو بهت ندادن، آزمون دادن بد نیست ولی از بین کتابای کانون اگر اجبارت کردن چیزی بخری فیزیک سه سطحیشو بخر کتاب نسبتا خوبیه
-
Hediyeh Yeganeh گزینه دو فشار کمتری بهت میاره،، اونقدر کتاب خوب هست که بخوای بزنیشون امسال وقتت خیلی کامل میتونه پر باشه ، البته اگرم اجازه انصراف رو بهت ندادن، آزمون دادن بد نیست ولی از بین کتابای کانون اگر اجبارت کردن چیزی بخری فیزیک سه سطحیشو بخر کتاب نسبتا خوبیه
Mr Unknown XD خیلی ممنون از راهنماییتون
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
من دهم خوب نخوندم الانم دارم میرم دوازدهم توی این تابستون میخوام دهم و یازدهم رو تموم کنم راه ابریشم بدردم میخوره؟
-
سلام راه ابریشمی که خریداری کردم آیا بعد کنکور ۱۴۰۱ حذف میشه ؟