Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. اگه...
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

اگه...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
37 دیدگاه‌ها 27 کاربران 1.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • lO_OlL آفلاین
    lO_OlL آفلاین
    lO_Ol
    دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام سلام
    امیدوارم حال دل تک تکتون عالیییی باشه و الان فارغ از هر وضعیتی بدون استرس و نگرانی باشید
    این تاپیک و زدم تا کنکوریای 1401 بیان بگن که
    %(#ee00ff)[اگه برمیگشتین ب اولین روز ک برای کنکور جدی شروع کردین چه کارای انجام میدادین و چه کارای انجام نمیدادین؟] تا ی کمکی ب بچه های 11 ام و در کل اگه خدایی نکرده کسی پشت کنکور موند بشه :))
    این جمله رو تکمیل کنید %(#ff006f)[اگ برمیگشتم ....................................]
    اسپم ندید اگ میخواید درمورد پیام کسی صحبت کنید تودلی ریپلای بزنید ممنون میشم:))

دعوت میکنم از:
    @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
    @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
    @انسانیا
    @zahra-hamrang
    @Felli
    Marzieh Abouei
    Matin Mousavi 1
    Mahan Xodayi 2
    Farhan Honar
    @alzahra-daftar
    @fatemeh-ma
    Mr Unknown XD
    @حامد-صباحی
    @حمید-صباحی
    Mohammad Lotfi 0
    @همه دوستانی که الان خاطرم نیستن ✨🔆

Matin Mousavi 1M Marzieh AboueiM اهوراا A Hamid.sH 7 پاسخ آخرین پاسخ
    23
    • lO_OlL آفلاین
      lO_OlL آفلاین
      lO_Ol

Reyhaneh Moradi
      Tragic Girl
      مجتبی ازاد
      @سجاد-ذوالفقاری
      M Tg
      F Seif

1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • lO_OlL آفلاین
        lO_OlL آفلاین
        lO_Ol

خودم شروع میکنم
        %(#ff00dd)[اگ برمیگشتم] در کل فقط تمرکزمو رو نقاط ضعفم نمیزاشتم و نمیگفتم هی ریاضیم خوبه اونو هنوز میخونمش و کلاس هم میرفتم براش

1 پاسخ آخرین پاسخ
        11
        • helen hardyH آفلاین
          helen hardyH آفلاین
          helen hardy
          دانش آموزان آلاء

خوشحالم که تا به الان هیچ اگه ای تو زندگیم ندارم🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
          8
          • helen hardyH آفلاین
            helen hardyH آفلاین
            helen hardy
            دانش آموزان آلاء

@soniaaa نمیدونم چرا اونجا که کامنت دادین نتونستم جواب بدم اینجا میگم.
            هلن اسم دختره عزیزم.
            من همیشه به این باورم که تو لحظه باید زندگی کرد ولی مقصد هم مهم هستش.پس همیشه باید از مسیر لذت ببریم،حالا گفتم الان خوشحالم که هیچ اگری تو زندگیم ندارم قطعا تو آین ه خواهد شد ولی خوبه که تو سن ۲۰ سالگی برگردی عقب ببینی همه مسیر رو خدا بهت کمک کرده درست انجام دادی.
            و اینکه باید بگم که کی گفته میخوام پزشکی قبول شم حالا؟!هرکی موفقه باید پزشک باشه؟!منم خودمو موفق نمیدونم ولی تو شرایط مخصوصه زندگیه خودم زندگی کردم و قرار هم نیست خودمو با کسی مقایسه کنم.رشته های خوب هم هست با زور خانواده آدم نمیتونه بگه به پزشکی علاقه مندم.خانواده اگه خانواده باشه متوجه میشه که نباید تحمیل کنه به فرزندش چی بخون چی نخون.مهم علاقه خود فرده نه افراد دیگه.موفق باشی ایشالا روپوش سفیدو تنت ببینن اونایی که کنارتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
            7
            • lO_OlL lO_Ol

سلام سلام
              امیدوارم حال دل تک تکتون عالیییی باشه و الان فارغ از هر وضعیتی بدون استرس و نگرانی باشید
              %(#ee00ff)[اگه برمیگشتین ب اولین روز ک برای کنکور جدی شروع کردین چه کارای انجام میدادین و چه کارای انجام نمیدادین؟] تا ی کمکی ب بچه های 11 ام و در کل اگه خدایی نکرده کسی پشت کنکور موند بشه :))
              این جمله رو تکمیل کنید %(#ff006f)[اگ برمیگشتم ....................................]

دعوت میکنم از:
              @انسانیا
              @zahra-hamrang
              @Felli
              Marzieh Abouei
              Matin Mousavi 1
              Mahan Xodayi 2
              Farhan Honar
              @alzahra-daftar
              @fatemeh-ma
              Mr Unknown XD
              @حامد-صباحی
              @حمید-صباحی
              Mohammad Lotfi 0

Matin Mousavi 1M آفلاین
              Matin Mousavi 1M آفلاین
              Matin Mousavi 1

@soniaaa

من راضیم از تصمیماتم و چگونگی اومدنم به جلو ☺😊

خداروشکر راه های مناسبی روبه روم قرار گرفته و به نظر خودم درست اومدم جلو. فقط یه چیز هست که تجربه‌اش رو داشتم و میخوام بگم که بچه ها حواسشون باشه و اون در یک کلمه خلاصه میشه غرور

غرور خییییلی بده!!! من یه جوارایی خدا بهم گفت که: ببین تا من نخوام برگ از درخت نخواهد افتاد!!! . غرور میتونه شما رو از عرش به فرش بکشونه!!! خیییلی حواستون بهش باشه خیییلی. اینو بدونید که درسته ما تلاشش رو میکنیم و زحمتش رو هم میکشیم ولی تیر آخر رو باید خودش بزنه!! ما فقط کمان رو آماده میکنیم و تیر رو داخل کمان میزاریم وگرنه شلیک نهایی با خودشه

چون عهد نمیشود کسی فردا را
              حالی خوش دار این دل پر سودا را

1 پاسخ آخرین پاسخ
              16
              • Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HD
                فارغ التحصیلان آلاء ⭐

اگه برمیگشتم
                ادمی‌میشدم که حرفای بقیه هیچ اهمیتی براش نداشته باشه چون خیلی از حرفا دروغه
                ...
                همین🙂

So
                What is the point
                of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                14
                • lO_OlL lO_Ol

سلام سلام

دعوت میکنم از:
                  @انسانیا
                  @zahra-hamrang
                  @Felli
                  Marzieh Abouei
                  Matin Mousavi 1
                  Mahan Xodayi 2
                  Farhan Honar
                  @alzahra-daftar
                  @fatemeh-ma
                  Mr Unknown XD
                  @حامد-صباحی
                  @حمید-صباحی
                  Mohammad Lotfi 0

Marzieh AboueiM آفلاین
                  Marzieh AboueiM آفلاین
                  Marzieh Abouei

@soniaaa اصلا دوس ندارم برگردم عقب...به خاطر اتفاق هایی که افتادن....ولی شاید دوس داشته باشم به بعضیا کمتر رو بدم و حدشونو نشونشون بدم کلاس ملاس نزارن انقدر🤣😂ک اینم در آینده ممکنه 🤭🤣

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  10
                  • خودغیرواقعیخ آفلاین
                    خودغیرواقعیخ آفلاین
                    خودغیرواقعی

اگه بر میگشتم عقب ورود خیلی از ادمارو به زندگیم ممنوع میکردم 🙂
                    خیلی بیشتر میخوندم
                    درگیر حواشی نمیشدم
                    به خودم سخت نمیگرفتم و سعی میکردم لذت ببرم از مسیر
                    و منی که خیلی دوس دارم زمان به عقب برگرده 🙂
                    و خیلی وقتا برا گول زدن خودم اگه ساعت 5 بعدظهر بوده
                    تنظیم ساعت و بهم میزدم میکردمش ساعت 1 ظهر 🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    17
                    • A آفلاین
                      A آفلاین
                      amirmohammad shakeri

اول دوازدهم صرفا؟ ورود یه ادمی رو ممنوع میکردم

بیشتر برگردم عقب؟ کاری رو زمانی که نهم بودم ، میخواستم انجام بدم رو با قاطعیت انجامش میدادم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      10
                      • Farhan HonarF آفلاین
                        Farhan HonarF آفلاین
                        Farhan Honar
                        فارغ التحصیلان آلاء

سلام.
                        اگه برمیگشتم عقب خوابمو تنظیم میکردم چون خیلی اهمیت داره.
                        نزدیکای نوروز پنچر نمی‌شدم.
                        سعی میکردم هرروز چند آیه ای از قرآن بخونم یا گوش بدم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        17
                        • Mr Unknown XDM آفلاین
                          Mr Unknown XDM آفلاین
                          Mr Unknown XD
                          دانش آموزان آلاء

اگر برمیگشتم عقب ، با بعضیا دیگه آشنا نمیشدم ، به این زودتر ایمان میاوردم که مهم تر از مدرسه و معلم خودم هستم که بخوام بخونم یا نخونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          12
                          • lO_OlL lO_Ol

سلام سلام

دعوت میکنم از:
                            @انسانیا
                            @zahra-hamrang
                            @Felli
                            Marzieh Abouei
                            Matin Mousavi 1
                            Mahan Xodayi 2
                            Farhan Honar
                            @alzahra-daftar
                            @fatemeh-ma
                            Mr Unknown XD
                            @حامد-صباحی
                            @حمید-صباحی
                            Mohammad Lotfi 0

اهوراا آفلاین
                            اهوراا آفلاین
                            اهورا
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شده

@soniaaa
                            درود
                            اگه برگردم .. قطعا میرم دنبال رشته ای که دوسش دارم حتی اگه به قیمت ناراحت شدن اطرافیانم باشه حتی اگه سود مالی آنچنانی نداشته باشه (هرچند که غیر ممکنه ) چون هدف که مشخص باشه و علاقه باشه در هر صورت بهش میرسی و حتی اگه نرسی لااقل از مسیرش لذت میبری

1.png

Honey MH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            10
                            • lO_OlL lO_Ol

سلام سلام

دعوت میکنم از:
                              @انسانیا
                              @zahra-hamrang
                              @Felli
                              Marzieh Abouei
                              Matin Mousavi 1
                              Mahan Xodayi 2
                              Farhan Honar
                              @alzahra-daftar
                              @fatemeh-ma
                              Mr Unknown XD
                              @حامد-صباحی
                              @حمید-صباحی
                              Mohammad Lotfi 0

A آفلاین
                              A آفلاین
                              ATY

@soniaaa
                              سلام
                              اگه برگردم عقب
                              توی انتخاب منابعم بیشتر دقت میکردم و تحت تاثیر تبلیغا قرار نمی گرفتم و واس همه درسا ویدیو اموزشی نمیگرفتم چون به شدت وقتمو گرفت
                              هعی به خودم نمیگفتم وقت هست هنوز و بعدا هم میشه خواند
                              از اول کار انقدر به خودم سخت نمیگرفتم که خیلی زود باعث شد پنچر بشم باید اروم اروم جلو میبردم کارامو
                              به حرفای کنکوری های دیگه توجه نمیکردم و اصلا محل نمیدادم چون باعث میشد فک کنم دیگران خیلی خواندن و باعث میشد نا امید شم ولی حرفای خیلیاشون طبل توخالی بود!
                              اصلا به آلاخونه نمی اومدم چون برای یه کنکوری مناسب نیست و واقعا واسم عجیبه الا پیشنهاد میداد برای اومون به الاخونه ولی به قول آقای موقاری سال کنکور نیاید اینجا
                              و اگه برگردم۳ سال قبل اون غرور کوفتی و جوگیرانه رو میزاشتم کنار و میرفتم علاقم یعنی هنرستان!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              9
                              • HelorikaaH آفلاین
                                HelorikaaH آفلاین
                                Helorikaa

بسم الله الرحمن الرحیم
                                اگه برمیگشتم…
                                به هیچ عنوان
                                به هیچ عنوان حاضر نیستم برگردم عقب و دوباره اون همه زجرو تحمل کنم😂🚶🏻‍♀️
                                در خطاب به کنکوری عزیز هم:
                                کمال گرایی رو بزار یه گوشه گل من
                                وقتی دیدی به بودجه بندی نمیرسی تست رو فدای درسنامه نکن !
                                هرقدری که خوندی و بلدی و تست کار کن نگو باید تا جایی که مشخص شده بخونم
                                وقتتو حروم فضای مجازی و دوستای دو روزت نکن
                                به این حرفم وقتی میرسی که دیر شده پس از الان به نصیحتم گوش کن فرزندم😂
                                توی تابستون تا جایی که میتونی محاسبات کار کن و پایتو قوی تر کن هرچقدرم خوندی همون قدر به نفعت ((:
                                از الان با روزی ۱۲ ساعت شروع نکن که وقتی به دی رسیدی روغن موتور بسوزونی/:
                                به حرف خانواده و دوستان و اطرافیان و فامیل گوش نده به هیچ عنوان
                                هر جوری که خودت راحتی و باهاش حال میکنی ادامه مسیر بده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                13
                                • mob bomM آفلاین
                                  mob bomM آفلاین
                                  mob bom
                                  دانش آموزان آلاء

سلام😁
                                  باید اول از همه بگم من دوس ندارم برگردم عقب که کلی استرس تحمل کنم ولی حالا اگه برمیگشتم عقب زودتر درصدد اون بودم که ریاضیمو قوی کنم. زودتر با الا اشنا میشدم🤭
                                  سعی میکردم خودم و دست کم نگیرم و وقتم و تلف نکنم
                                  حق یارتون🍃

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  9
                                  • amir jafariA آفلاین
                                    amir jafariA آفلاین
                                    amir jafari

باشگاه میرفتم.
                                    به ظاهرم می‌رسیدم.
                                    حتما یه کلاس حضوری میرفتم.
                                    با یه آزمون خراب کردن زانوی غم بغل نمیکردم.
                                    خودمو چند ماه قرنطینه نمیکردم به خاطر درس تا هیشکی رو نبینم.
                                    آلاخونه نمیومدم😂😅🤦‍♂️انصافا بحث درسی کمرنگه اینجا .البته الان خیلی بهتره قبلا یه وضی بود
                                    الکی منابع زیاد نمیخریدم. تا یه منبع تموم نشده سراغ یکی دیگه نمی‌رفتم.
                                    سینوسی درس نمیخوندم. یه روز ۱۰ ساعت یه روز ۵ ساعت.
                                    هر عاملی که باعث میشه درس نخونم رو ازبین می‌بردم
                                    زود نا امید نمی‌شدم.
                                    الکی پول به مشاور نمی‌دادم.همون مطالب کانال های مشاوره کفایت می‌کرد.
                                    برای موفقیت توی کنکور ۱ درصد استعداد و۹۹درصد تلاش تاثیر داره. قبلا فک میکردم یه جمله کلیشه ای مسخره هستش اما الان با کل وجود بهش ایمان دارم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    8
                                    • lO_OlL lO_Ol

سلام سلام

دعوت میکنم از:
                                      @انسانیا
                                      @zahra-hamrang
                                      @Felli
                                      Marzieh Abouei
                                      Matin Mousavi 1
                                      Mahan Xodayi 2
                                      Farhan Honar
                                      @alzahra-daftar
                                      @fatemeh-ma
                                      Mr Unknown XD
                                      @حامد-صباحی
                                      @حمید-صباحی
                                      Mohammad Lotfi 0

Hamid.sH آفلاین
                                      Hamid.sH آفلاین
                                      Hamid.s
                                      فارغ التحصیلان آلاء

@soniaaa
                                      اگه بر میگشتم عقب از همون اول واسه ادبیات کتاب موج آزمون رو میگرفتم و فقط همون رو کار می‌کردم
                                      واسه زیست از همون دهم تست کار می‌کردم
                                      واسه شیمی کلاس میرفتم و یکم مسائل کار می‌کردم با استاد بعدش تستای کنکور رو میزدم گفتم کنکور نه آزمون آزمایشی
                                      اصلا واسه شیمی کتاب سال به سال نمیگرفتم یه کتاب جمع و جور و جمع بندی مثلا مهر و ماه میگرفتم رو اون کار می‌کردم و واسه مسائل هم که گفتم واسه زیست بیشتر رو تست میزدم
                                      مرور خیلی مهمه اصلا مرور رو دست کم نگیرید بعد یه ماه حتما مرور کنین همون اول انرژی زیاد نمیزاشتم که بعد عید حوصله ی جمع بندی رو نداشته باشم اگر دهم بودم از همون اول با استاد چیذری پیش میرفتم یه مشکلی که راه ابریشم داشت این بود که واسه تستا پاسخنامه نداشت و وقتم رو زیاد گرفت البته واقعا من زیستم رو به آقای موقاری‌ مدیونم با اینکه راه ابریشم میتونه توصیه بسیار عالی برا دانش آموزان باشه ولی یه مشکلی که داره تستاش پاسخنامه نداره خب آدم اگه پاسخنامه رو هم باید بنویسه که بتونه مرور کنه کاش راه ابریشم از دهم که بودم بود که از همون موقع شروع کنم اگر دهمین از همون اول راه ابریشم برین و اون قسمتایی که مربوط به دهم بود رو تو همون دهم بخونین
                                      واسه ریاضی تا عید خودم مطالب رو یه دور میخوندم بعد تو یه کلاس نکته و تست شرکت می‌کردم
                                      آها راستی واسه نمره نمیخوندم به خدا هیج جا به دردم نخورد البته الان دیگه نمره مهمه
                                      آها یه چیز دیگه زیاد گول مشاور های اینیستا گرام رو نخورین الزاما هر آقا یا خانوم دکتری یا هر کی دو تا کارنامه از قبولی هاش میزاره مشاور خوبی نیس
                                      خودتون بهترین مشاور خودتون هستین به شرطی که کاراتون رو امروز فردا نکنین بهتره قبل از اینکه شروع به مطالعه کنین روش های مطالعه رو یاد بگیرین میتونین از همین آلا کمک بگیرین
                                      اصلا فضای مجازی تلگرام یا اینیستاگرام نداشته باشین اگر هم دارین لطفا دو سه نفر رو دنبال کنین و اونم نه به خاطر حواشی بلکه به خاطر مطالب درسی مشاوره‌ای زیادی دنبال نکنین و خودتون رو درگیر روش های مختلفشون نکنید نگین روش فلانی خوبه روش فلانی ببینم چطوره شما وقت آزمایش رو ندارین
                                      از همین مشاوره آلا روش های مطالعه رو یاد بگیرین انجام بدین

البته خدا رو شاکرم چون همه ی اینا واسم تجربه است با اینکه پشیمونم و فرصت پشت کنکور رو ندارم ولی شما قدر حرفای من رو بدونین که خودتون بعدا به این نتیجه نرسین 🙏🙏🙏

مروح کن دل و جان را... 🌊🕊

Hamid.sH Shayan EskandariS Honey MH 4 پاسخ آخرین پاسخ
                                      10
                                      • lO_OlL lO_Ol

سلام سلام

دعوت میکنم از:
                                        @انسانیا
                                        @zahra-hamrang
                                        @Felli
                                        Marzieh Abouei
                                        Matin Mousavi 1
                                        Mahan Xodayi 2
                                        Farhan Honar
                                        @alzahra-daftar
                                        @fatemeh-ma
                                        Mr Unknown XD
                                        @حامد-صباحی
                                        @حمید-صباحی
                                        Mohammad Lotfi 0

دانی عالی حسینید آفلاین
                                        دانی عالی حسینید آفلاین
                                        دانی عالی حسینی

@soniaaa هیچ کنکور نمی‌دادم ار همه چیز زدم و الانم احتمال قبولیم از نظر خودم....... هست اره دگ اگه میدید از ی دست خوب ک راه کنکور رو رفته مشاور بگیرید ن خود مشاور بنظرم من اگ یکی داشتم شاید شاید ولی کل زمان کنکور داشتم خراب میخوندم 🙂
                                        خدا ببینم چ بشه دگ نمیدونم نمیدونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Hamid.sH Hamid.s

@soniaaa
                                          اگه بر میگشتم عقب از همون اول واسه ادبیات کتاب موج آزمون رو میگرفتم و فقط همون رو کار می‌کردم
                                          واسه زیست از همون دهم تست کار می‌کردم
                                          واسه شیمی کلاس میرفتم و یکم مسائل کار می‌کردم با استاد بعدش تستای کنکور رو میزدم گفتم کنکور نه آزمون آزمایشی
                                          اصلا واسه شیمی کتاب سال به سال نمیگرفتم یه کتاب جمع و جور و جمع بندی مثلا مهر و ماه میگرفتم رو اون کار می‌کردم و واسه مسائل هم که گفتم واسه زیست بیشتر رو تست میزدم
                                          مرور خیلی مهمه اصلا مرور رو دست کم نگیرید بعد یه ماه حتما مرور کنین همون اول انرژی زیاد نمیزاشتم که بعد عید حوصله ی جمع بندی رو نداشته باشم اگر دهم بودم از همون اول با استاد چیذری پیش میرفتم یه مشکلی که راه ابریشم داشت این بود که واسه تستا پاسخنامه نداشت و وقتم رو زیاد گرفت البته واقعا من زیستم رو به آقای موقاری‌ مدیونم با اینکه راه ابریشم میتونه توصیه بسیار عالی برا دانش آموزان باشه ولی یه مشکلی که داره تستاش پاسخنامه نداره خب آدم اگه پاسخنامه رو هم باید بنویسه که بتونه مرور کنه کاش راه ابریشم از دهم که بودم بود که از همون موقع شروع کنم اگر دهمین از همون اول راه ابریشم برین و اون قسمتایی که مربوط به دهم بود رو تو همون دهم بخونین
                                          واسه ریاضی تا عید خودم مطالب رو یه دور میخوندم بعد تو یه کلاس نکته و تست شرکت می‌کردم
                                          آها راستی واسه نمره نمیخوندم به خدا هیج جا به دردم نخورد البته الان دیگه نمره مهمه
                                          آها یه چیز دیگه زیاد گول مشاور های اینیستا گرام رو نخورین الزاما هر آقا یا خانوم دکتری یا هر کی دو تا کارنامه از قبولی هاش میزاره مشاور خوبی نیس
                                          خودتون بهترین مشاور خودتون هستین به شرطی که کاراتون رو امروز فردا نکنین بهتره قبل از اینکه شروع به مطالعه کنین روش های مطالعه رو یاد بگیرین میتونین از همین آلا کمک بگیرین
                                          اصلا فضای مجازی تلگرام یا اینیستاگرام نداشته باشین اگر هم دارین لطفا دو سه نفر رو دنبال کنین و اونم نه به خاطر حواشی بلکه به خاطر مطالب درسی مشاوره‌ای زیادی دنبال نکنین و خودتون رو درگیر روش های مختلفشون نکنید نگین روش فلانی خوبه روش فلانی ببینم چطوره شما وقت آزمایش رو ندارین
                                          از همین مشاوره آلا روش های مطالعه رو یاد بگیرین انجام بدین

البته خدا رو شاکرم چون همه ی اینا واسم تجربه است با اینکه پشیمونم و فرصت پشت کنکور رو ندارم ولی شما قدر حرفای من رو بدونین که خودتون بعدا به این نتیجه نرسین 🙏🙏🙏

Hamid.sH آفلاین
                                          Hamid.sH آفلاین
                                          Hamid.s
                                          فارغ التحصیلان آلاء

@حمید-صباحی
                                          البته من خودم راه ابریشم زیست و زبان داشتم
                                          اما زبان رو به دلیل کمبود وقتم و سطح ضعیفم به علت اینکه واسه زبان تو دو سال دهم یازدهم معلم نداشتیم نتونستم ادامه بدم و نتونستم پاسخنامه ها رو بنویسم و ول کردم ولی اگر شما ضعیفین و تازه می‌خواهید برین تابستون توصیه میکنم تهیه کنین میدونم عمومیت با نمره شده ولی چه میدونین نهایی ها قراره ساده باشه طبق صحبت رئیس آموزش و پرورش انگاری یه تیپ از سوال ها تو نهایی قراره تستی باشه البته باید فک کنم جوابشو هم بنویسین یعنی علتشو
                                          واسه زیست هم گفتم زیستم رو مدیون آقای موقاری‌ هستم و هر جا هستن تندرست باشن اما من تو دو سال پشت کنکورم فقط تونستم تا فرسنگ پنج پیش برم چون من پاسخنامه هم می‌نوشتم به خاط همین خیلی وقتم گرفته شد

مروح کن دل و جان را... 🌊🕊

Shayan EskandariS Honey MH 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه