هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1 غلطه الزاما هر پرنده ای مثل اون پرنده دانه خوار نیست که اون لوله گوارش پرنده دانه خوار بود!!!
البته مطمئن نیستم:) چون دو جای مختلف دو نظر مختلف در این مورد خوندمMahan Xodayi 2 ولی بنظرم باید درست باشه
چون درمورد چینه دان داره حرف میزنه نه سنگدان
بازم ولی جای شک داره -
Mahan Xodayi 2 ولی بنظرم باید درست باشه
چون درمورد چینه دان داره حرف میزنه نه سنگدان
بازم ولی جای شک داره@Ali-Valicheki کتاب گفته جانورانی چینهدان دارن، مثل پرنده دانه خوار ؛ مثال دیگش؟ ملخ .
کتاب اشاره نکرده همه پرندهها و فقط گفته یه سری جانوران چینهدان دارن که از بین اونا، پرندهها میتونن داشته باشن یا نداشته باشن . -
هیپوفیز پیشین همانند هیپوفیز پسین بخشی از دستگاه عصبی مرکزی بوده و بالای ساقه مغز قرار دارند.
-
گزاره
در همهی مهره دارانی که کارایی تنفس آنها نسبت به پستانداران افزایش یافته است در بخش حجیم انتهای مری، مواد غذایی را ذخیره و نرم میکنند.
Matin Mousavi 1 غلط
اون پرنده دانه خوار بود که تو کتاب شکلش داده بودن. -
Matin Mousavi 1 غلط
اون پرنده دانه خوار بود که تو کتاب شکلش داده بودن. -
️گزاره
️
کولون پایین رو برخلاف روده کور طويلترين بخش رودٔه بزرگ محسوب شده و فاقد هرگونه بنداره اي است. -
🟢گزاره🟢
در بخش صعودي لولۀ هنله همانند بخش نزولي آن، جهت جريان مايع تراوش شده و خون، برخلاف يكديگر است. -
🟢گزاره🟢
پروتئينهاي فعال كننده، انواع مختلفي دارند كه در حضور مالتوز، به توالي خاصي از دنا متصل ميشوند. -
️گزاره
️
کولون پایین رو برخلاف روده کور طويلترين بخش رودٔه بزرگ محسوب شده و فاقد هرگونه بنداره اي است.helen hardy درسته
-
🟢گزاره🟢
پروتئينهاي فعال كننده، انواع مختلفي دارند كه در حضور مالتوز، به توالي خاصي از دنا متصل ميشوند.helen hardy فکر کنم غلطه...چون پروتئین های فعال کننده نداریم...یه نوعه فکر کنم
-
helen hardy درسته
Farhan Honar ینی روده کور بنداره داره؟
-
هیپوفیز پیشین همانند هیپوفیز پسین بخشی از دستگاه عصبی مرکزی بوده و بالای ساقه مغز قرار دارند.
helen hardy غلطه
هیپوفیز جز دستگاه عصبی مرکزی نیست
در بالای ساقه مغز هم قرار نداره -
helen hardy فکر کنم غلطه...چون پروتئین های فعال کننده نداریم...یه نوعه فکر کنم
@Ali-Valicheki منم همین فکرو میکردم ولی انگار طراحان نظرشون چیز دیگه ای هستش
-
@Ali-Valicheki منم همین فکرو میکردم ولی انگار طراحان نظرشون چیز دیگه ای هستش
helen hardy یعنی انواعی درسته؟=///
-
helen hardy غلطه
هیپوفیز جز دستگاه عصبی مرکزی نیست
در بالای ساقه مغز هم قرار نداره@Ali-Valicheki
-
helen hardy یعنی انواعی درسته؟=///
@Ali-Valicheki
️
منم فکر میکردم یه نوعه ولی اینطوری نیست مثل اینکه -
@Ali-Valicheki
️
منم فکر میکردم یه نوعه ولی اینطوری نیست مثل اینکهhelen hardy خیلی ممنونم
راستی ببخشید دیر متوجه شدم فالوم کردید -
helen hardy خیلی ممنونم
راستی ببخشید دیر متوجه شدم فالوم کردید@Ali-Valicheki خواهش میکنم
بلدش نبودم نمیدونستم اینجاهم فالو داره یه + بود هعی میزدم ببینم چیه نمیفهمیدمش خودمم -
@Ali-Valicheki خواهش میکنم
بلدش نبودم نمیدونستم اینجاهم فالو داره یه + بود هعی میزدم ببینم چیه نمیفهمیدمش خودممhelen hardy بله داره
اندکی آپشن دادن دلمون خوش باشه -
helen hardy فکر کنم غلطه...چون پروتئین های فعال کننده نداریم...یه نوعه فکر کنم
@Ali-Valicheki راجب این سنجشم تست داده بود گفته بود مهارکننده ها ک درست گرفته بودن