آنتالپی واکنش
-
-
Sara_R
سلام 🌺

من نظرم اینه پاسخنامه چی گفته؟ -
@soniaaa باریک 👌
واکنش اول هم بنظرم باید درست باشه. چون آنتالپی واکنش میشه ۱ پیوند دوگانه O-O . شما ۲تا نوشتی -
@soniaaa باریک 👌
واکنش اول هم بنظرم باید درست باشه. چون آنتالپی واکنش میشه ۱ پیوند دوگانه O-O . شما ۲تا نوشتیFarhan Honar
عا بله اشتباه تایپیه😅
🙏🏻 -
Farhan Honar
عا بله اشتباه تایپیه😅
🙏🏻@soniaaa 😂
-
سلام تو آنتالپی پیوند اول به تعداد مرتبه پیوند نگاه میکنیم
اگه برابر بودن به شعاع بستگی داره که کی شعاعش کوچیکتر باشه.
سومی دوگانه داره پس بزرگتره...اون یکیارم باید باز کنیم ببینیم کی یگانه داره کی دوگانهPunisher نه این برای مقایسه ی آنتالپی پیوند دو تا پیوند بکار برده میشه.
تو اینجور مسایل باید ساختار ترکیبات واکنش دهنده و فرآورده رو رسم کنیم . و پیوند های مشابه رو خط بزنیم.
بعد اگه آنتالپی واکنش رو میخواست ، مجموع آنتالپی واکنش دهنده ها رو منهای مجموع آنتالپی فراورده ها کنیم. -
Punisher نه این برای مقایسه ی آنتالپی پیوند دو تا پیوند بکار برده میشه.
تو اینجور مسایل باید ساختار ترکیبات واکنش دهنده و فرآورده رو رسم کنیم . و پیوند های مشابه رو خط بزنیم.
بعد اگه آنتالپی واکنش رو میخواست ، مجموع آنتالپی واکنش دهنده ها رو منهای مجموع آنتالپی فراورده ها کنیم.Farhan Honar آره خب منم منظورم همین بود تو آخر جمله م نوشتم که باید ترکیب هارو باز کنیم ببینیم کی چندگانه داره.
ولی متاسفانه ناقص نوشتم توضیحم تکمیل نبوده.قسمت آخرشو تکمیل نکردم که باید واکنش دهنده و فرآورده رو کم کنیم از هم.
ممنون ازت:)) -
Farhan Honar آره خب منم منظورم همین بود تو آخر جمله م نوشتم که باید ترکیب هارو باز کنیم ببینیم کی چندگانه داره.
ولی متاسفانه ناقص نوشتم توضیحم تکمیل نبوده.قسمت آخرشو تکمیل نکردم که باید واکنش دهنده و فرآورده رو کم کنیم از هم.
ممنون ازت:))Punisher 👌
خواهش میکنم 🌸 -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
@soniaaa
سلام
ممنون🌸
یه چیو متوجه نشدم
الان یعنی میگین کدوماش برابر میانگین انتالپی یک پیونده؟ -
@soniaaa
سلام
ممنون🌸
یه چیو متوجه نشدم
الان یعنی میگین کدوماش برابر میانگین انتالپی یک پیونده؟Sara_R خواهش🔆✨
اولی و دومی -
@soniaaa میشه یه بار تعریف میانگین انتالپی پیوند رو بگین؟
مثلا چرا تو دومی c_o رو میانگین براش میگن؟ -
@soniaaa میشه یه بار تعریف میانگین انتالپی پیوند رو بگین؟
مثلا چرا تو دومی c_o رو میانگین براش میگن؟Sara_R
خب ببین تو یدونه ترکیب امکان نداره ما تنها یدونه پیوند ی گانه اکسیژن کربن داشته باشیم خب قطعا پیوندای دیگه ای هم هستن
پس گفتیم وقتی پیوندای دگ حضور دارن واژه انتالپی ب کار نمیره انتالپی پیوند میانگین بکار میره چون حتی اگه همشون از یک نوع پیوند باشن مقدار انرژی لازم برای شکستن اولی با دومی فرق میکنه اینجام به همون دلیل میانگین ب کار میبریم -
Sara_R
خب ببین تو یدونه ترکیب امکان نداره ما تنها یدونه پیوند ی گانه اکسیژن کربن داشته باشیم خب قطعا پیوندای دیگه ای هم هستن
پس گفتیم وقتی پیوندای دگ حضور دارن واژه انتالپی ب کار نمیره انتالپی پیوند میانگین بکار میره چون حتی اگه همشون از یک نوع پیوند باشن مقدار انرژی لازم برای شکستن اولی با دومی فرق میکنه اینجام به همون دلیل میانگین ب کار میبریم@soniaaa اها ممنونم🌸
-
Punisher
Farhan Honar
ممنونم🌸 -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Punisher
Farhan Honar
ممنونم🌸Sara_R خواهش میکنم 🌸
-
Sara_R
حالا تونستم توضیح بدم ؟😅 حس میکنم گنگ شد برات
خواهش میکنم🙏🏻✨ -
@soniaaa
نه نه اوکی شد
اون موقع کربن مونوکسید تو ذهنم بود بعد یادم اومد اون 3 تا پیوند بینشون بود نه یکی -
@soniaaa
نه نه اوکی شد
اون موقع کربن مونوکسید تو ذهنم بود بعد یادم اومد اون 3 تا پیوند بینشون بود نه یکیSara_R
👌🏻✨✨