هر کی یه گزاره
-
@soniaaa باریکلا، نکتش تو همین مورد آخری بود که بیان کردین ؛ جملهه علت و معلول زیاد داره بعد موقع تحلیل همهرو که پیش بیایم و به آخرش برسیم این نکتهه از چشمون در میره و میگیم درسته .
خلاصه که عالی بود .Disgustion 1
خیلی ممنونم -
من در آوردی (ترکیبی سه سال) :
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد، اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد/
صیاغ؟ -
Disgustion 1
نکته خوبی بود. ولی نمیدونم کنموز در نظرش میگیره یا نه
Farhan Honar بله کنموز ۴۰۰ در نظرش گرفته دیروز فرستادم تو اون سوال مورد ب با همین علت غلط میشد
-
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد، اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد/
صیاغ؟Disgustion 1 منظور سوال در یک جنین هست که در جنین سه اندام کبد طحال و استخوان یاخته خونی میسازن...
-
صیاغ؟Disgustion 1
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد
جنین پسر منظورشه
اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد
کبد و طحال گره لنفی و مغز استخوان هستن که مغز قرمز میسازن پس فک میکنم همشون یاخته بنیادی دارن و جمله غلط باشه اما شک دارمالبته بسته ب اینکه چ مرحله ای از نوزادی باشه ممکنه مغز استخوان نداشته باشه اگ خیلی بچه باشه نمدونم اینو
-
Disgustion 1
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد
جنین پسر منظورشه
اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد
کبد و طحال گره لنفی و مغز استخوان هستن که مغز قرمز میسازن پس فک میکنم همشون یاخته بنیادی دارن و جمله غلط باشه اما شک دارمالبته بسته ب اینکه چ مرحله ای از نوزادی باشه ممکنه مغز استخوان نداشته باشه اگ خیلی بچه باشه نمدونم اینو
@soniaaa درست گفتین ؛ تو کتاب یه همچین چیزی گفته بود که تو دوران جنینی اندامایی مثل کبد و طحال یاختههای خونی میسازن (دقیقشو یادم نیس) .
از اینکه گفته مثل میشه فهمید جز اینام هستن .
اینا که جفتشون دارن و یه سری دیگه هم مثل مغز استخوان یاختههای بنیادی دارن، پس جملهه غلطه .
درست بود تحلیلتون . -
@soniaaa درست گفتین ؛ تو کتاب یه همچین چیزی گفته بود که تو دوران جنینی اندامایی مثل کبد و طحال یاختههای خونی میسازن (دقیقشو یادم نیس) .
از اینکه گفته مثل میشه فهمید جز اینام هستن .
اینا که جفتشون دارن و یه سری دیگه هم مثل مغز استخوان یاختههای بنیادی دارن، پس جملهه غلطه .
درست بود تحلیلتون .Disgustion 1
بله درست میگین ممنونم -
سلام
این سوالو تو یه تاپیک پرسیدم به جواب نرسیدم حالا شاید اینجا به جواب برسیمتو تست بالا سوال ۱۳ چرا گزینه ۳ غلطه؟
-
Farhan Honar بله کنموز ۴۰۰ در نظرش گرفته دیروز فرستادم تو اون سوال مورد ب با همین علت غلط میشد
Mahan Xodayi 2 سوال شماره چند بود ؟
کنموزم عجب کلمه ای شده -
صیاغ؟Disgustion 1 این غلطه. در جنین پسر کبد و طحال و مغزقرمز و حتی کیسه زرده هم هست که گلبول قرمز سازی میکنن ولی یکی شون نیست که یاخته های بنیادی داره!! تا حد کتاب، مغز قرمز و کبد هر دو یاخته بنیادی دارن!!
-
سلام
این سوالو تو یه تاپیک پرسیدم به جواب نرسیدم حالا شاید اینجا به جواب برسیمتو تست بالا سوال ۱۳ چرا گزینه ۳ غلطه؟
mob bom به نظرم به این دلیل غلطه که اون یاخته های فولیکولی بحث تغذیه و اینا برا وقتیه که دیگه اووسیت اولیه بیاد دیگه برا تقسیم! وگرنه از فولیکول های اولیه تعداد زیادی شون به دلایل مختلف از بین میرن!!
-
Mahan Xodayi 2 سوال شماره چند بود ؟
کنموزم عجب کلمه ای شدهFarhan Honar داستان چیه این کنموز؟
باریک باز چی کار کرده؟
-
Farhan Honar داستان چیه این کنموز؟
باریک باز چی کار کرده؟
Matin Mousavi 1 یکی دیگه از اشتباه تایپی های ماهانه . دیشب بود.
-
Matin Mousavi 1 یکی دیگه از اشتباه تایپی های ماهانه . دیشب بود.
Farhan Honar خواست چی بگه؟
-
@nazanin-mirzai به هر حال تمایزاتشه دیگه...حالا کنموز علتی که دوستان گفتن رو ذکر کرده
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@nazanin-mirzai به هر حال تمایزاتشه دیگه...حالا کنموز علتی که دوستان گفتن رو ذکر کرده
این
️
-
Farhan Honar داستان چیه این کنموز؟
باریک باز چی کار کرده؟
Matin Mousavi 1 باز چیکار کرده؟؟؟
مگه من چیکار میکنم -
گفته است:
این
️
Farhan Honar کنکور منظوره؟
-
گفته است:
این
️
Farhan Honar فرهاد دعا کن گاف نگیرم ازت تایپیک میرنم همه رو منشن میکنم
-
برادرای عزیز گویا درس ب مغزتون فشار آورده یکم استراحت کنید
-
Matin Mousavi 1 باز چیکار کرده؟؟؟
مگه من چیکار میکنمMahan Xodayi 2 چیزی نیست!
به هر حال پیش میاد. تا باشه از این اشتباها