معنی جمله
-
سلام دوستان
ممنون میشم جمله ای که زیرش خط کشیدم رو کلمه به کلمه معنی کنید
میخوام ببینم چطوری اون چندتا کلمه رو بهم ربط میدید
@دانش-آموزان-آلاءSara_R ادبیات شامل .......
اون داره مینویسه سخت حمل بشه و میان ارزش ها طول بکشه( فک میکنم منظورش اینه که جاودانه بمونه ی همچین چیزی) به پیشنهاد خواننده بینش به ذات احساسات انسان مهمهنمدونم چرا انقد بیریخت شد
-
Sara_R ادبیات شامل .......
اون داره مینویسه سخت حمل بشه و میان ارزش ها طول بکشه( فک میکنم منظورش اینه که جاودانه بمونه ی همچین چیزی) به پیشنهاد خواننده بینش به ذات احساسات انسان مهمهنمدونم چرا انقد بیریخت شد
این پست پاک شده! -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده -
Sara_R
برای مثال فیلمنامه نویسان انگلیسی ، ویلیام شکسپیر اغلب ...... میکنن نقششون روخططو نتونستم بخونم اون کلمه چیه ؟
-
Sara_R
برای مثال فیلمنامه نویسان انگلیسی ، ویلیام شکسپیر اغلب ...... میکنن نقششون روخططو نتونستم بخونم اون کلمه چیه ؟
@soniaaa
based
قبل هیز پلیز نقطس -
چقد قشنگ انگلیسی تایپ میکنم
-
-
Sara_R
برای مثال فیلمنامه نویسی انگلیسی را ویلیام شکسپیر پایه گذاری کرده -
Sara_R
نوشته میشه ببخشید -
@soniaaa
مگه پلی رایت فیلمنامه نویس نمیشه؟ -
Sara_R
نه پلی رایترز با پلی رایت فک کنم فرق دارن -
@soniaaa
Is + ing فقط فعله استمراریه؟ یا چیز دیگه ای هم هست؟
نوشته میشه مجهول نیس؟ -
Sara_R
استمراریه ولی خب دگ نمیشه ریز ریز معنی کرد ک مفهوم بگیریم حله باز میخوای اینو صبر کن بچه ها هم بیان نظر بدن -
-
Sara_R
من از صحنه روزگار محو میشم -
Sara_R
استمراریه ولی خب دگ نمیشه ریز ریز معنی کرد ک مفهوم بگیریم حله باز میخوای اینو صبر کن بچه ها هم بیان نظر بدن@soniaaa درسته
ولی خو مثلا مدر حد جهول و معلومش بدرد ترجمه میخوره
ممنونم -
Sara_R اره خب ولی کلوزه دگ
خواهش میکنم -
@soniaaa نه بمون
برم تحلیلشو ببینم جایی هست
خود سنجش که اصن کلوز و معنی نکرده فقط گزینه زده -
Sara_R
اگ تو ترجمه جملات پیچیده میمونی تستای میکرو رو ی در حد بیست تا کار کن کلا جمله بندیاش پیچیده اس -
@soniaaa نه بمون
برم تحلیلشو ببینم جایی هست
خود سنجش که اصن کلوز و معنی نکرده فقط گزینه زدهSara_R
اره ببین ب منم بگو