شیمی از صفر
-
-
سلام لطفا کمکم کنید امسال میرم یازدهم میخوام از الان شروع کنم شیمی یازده رو معلم خوب کیه؟ویدیو های کی رو ببینم ؟
D Oo سلام اول اینکه شیمی دهم رو خوب یادگرفتید ؟ اگه نه به نظرم تابستون برای شیمی دهم وقت بذارید و بعد برید سراغ شیمی یازدهم اونم با شروع سال تحصیلی و تدریس دبیرتون .
و اگرم خوب خوب یاد گرفتید شیمی دهم رو بشینید تست کار کنید و بقیه درسهای دهم رو یه جمبندی خوب داشته باشید. من پیش خوانی دروس یازدهم رو پیشنهاد نمیکنم چون واقعا باعث میشه از درس خوندن در سال تحصیلی زده بشید و پیوسته نخونید.و در مورد فیلم اموزشی هم ، آقای پویان نظر و گودرزی هر دو دبیر خوبی هستن و میتونین با هرکدوم ارتباط خوبی برقرار کردید با اون جلو برید -
D Oo سلام اول اینکه شیمی دهم رو خوب یادگرفتید ؟ اگه نه به نظرم تابستون برای شیمی دهم وقت بذارید و بعد برید سراغ شیمی یازدهم اونم با شروع سال تحصیلی و تدریس دبیرتون .
و اگرم خوب خوب یاد گرفتید شیمی دهم رو بشینید تست کار کنید و بقیه درسهای دهم رو یه جمبندی خوب داشته باشید. من پیش خوانی دروس یازدهم رو پیشنهاد نمیکنم چون واقعا باعث میشه از درس خوندن در سال تحصیلی زده بشید و پیوسته نخونید.و در مورد فیلم اموزشی هم ، آقای پویان نظر و گودرزی هر دو دبیر خوبی هستن و میتونین با هرکدوم ارتباط خوبی برقرار کردید با اون جلو بریدMaryam Mousavi ممنون از نظرتون ولی با مشاور مشورت کردم گفتن بهتره یازده رو شروع کنم
-
Maryam Mousavi ممنون از نظرتون ولی با مشاور مشورت کردم گفتن بهتره یازده رو شروع کنم
D Oo بیسِ فصل یک یازدهم (درصد خلوص و بازده) تو فصل دوم دهمه (موازنه و استوکیومتری) .
اگه تو اینا ضعیف نیستین یازدهمو پیش ببرین ولی اگه ضعیفین حتما پیش نیازاشو بخونین/ برا ویدیو هم بنظرم آقای پویان نظرو ببینین کمک میکنه بهتون .
اگه ارتباط نگرفتین یکی دیگه رو انتخاب کنین .
از یه کتاب هم تستشو بزنین که مطلب جا خوش کنه . -
M monirs این موضوع را از شیمی جابهجا کرد