تابستان
-
سلام و وقت بخیر، حضرات من سال بعد دوازدهم خواهم بود و میخوام تا چند روز اینده شروع کنم.... میتونین راهنمایی کنین که چطوری بخونم ؟ دوازدهم بخونم یا نه ؟ کمی تو پایه ضعیفم ولی واقعا خوندم و تسلط نسبی دارم ....... نمیدونم با قلمچی برم جلو یا کمی زودتر تموم کنم .....(تجربی هستم)
سابقا هم پرسیده بودم اما جوابی ندادین
لطفا کمکم کنید .......
از لطف حضرات متشکرم .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دوازدهم@fazel-zakeri در تابستان گفته است:
سلام و وقت بخیر، حضرات من سال بعد دوازدهم خواهم بود و میخوام تا چند روز اینده شروع کنم.... میتونین راهنمایی کنین که چطوری بخونم ؟ دوازدهم بخونم یا نه ؟ کمی تو پایه ضعیفم ولی واقعا خوندم و تسلط نسبی دارم ....... نمیدونم با قلمچی برم جلو یا کمی زودتر تموم کنم .....(تجربی هستم)
لطفا کمکم کنید .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهمسلام
به نظرم حتما با آزمون پیش برید ، تست زیاد بزنید و روی تسلط پایه وقت بذارین و فعلا برای دوازدهم عجله نداشته باشید چون بعداً برای دوازدهم شش ماه فرصت دارین ولی برای جبران ضعف پایه نه خیلی
برنامه آزمون را به روز ها و ساعت هاتون تقسیم کنید، تست زیاد بزنید، یک یا دو روز قبل آزمون مرور کنید ، آزمون هارو جدی بدین و خیلی دقیق تحلیل و رفع اشکال کنید
سوالی داشتید بفرمایید🙏🏻 -
Michael Vey اینم شیوه پسندیده ای هستش......
فقط با اقتدار برین جلو تا تابستون رو با سربلندی و سرافرازی بیاین بیرون
امیدوارم بترکونین امسال:1st_place_medal:@fazel-zakeri ممنونم همچنیننن
-
لطفا کمکم کنید .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهم@fazel-zakeri در مورد اینکه سابقا هم پرسیده بودین و جوابی نگرفته بودین باید خدمتتون عارض بشم که به گمانم اکثر حضرات چندی دیگر کنکور دارند و کمتر الاخونه میان اندکی منتظر بمانید مطمئنم حضرات پس از کنکور با کولی باری از تجارت درخشان به سوالات شما بهترین پاسخ رو خواهند داد.
-
@fazel-zakeri در مورد اینکه سابقا هم پرسیده بودین و جوابی نگرفته بودین باید خدمتتون عارض بشم که به گمانم اکثر حضرات چندی دیگر کنکور دارند و کمتر الاخونه میان اندکی منتظر بمانید مطمئنم حضرات پس از کنکور با کولی باری از تجارت درخشان به سوالات شما بهترین پاسخ رو خواهند داد.
پریسیما پناهی بله متوجهم فرمایشتون صحیحه......:ok_hand_medium-light_skin_tone:
-
@fazel-zakeri در تابستان گفته است:
لطفا کمکم کنید .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهمسلام
به نظرم حتما با آزمون پیش برید ، تست زیاد بزنید و روی تسلط پایه وقت بذارین و فعلا برای دوازدهم عجله نداشته باشید چون بعداً برای دوازدهم شش ماه فرصت دارین ولی برای جبران ضعف پایه نه خیلی
برنامه آزمون را به روز ها و ساعت هاتون تقسیم کنید، تست زیاد بزنید، یک یا دو روز قبل آزمون مرور کنید ، آزمون هارو جدی بدین و خیلی دقیق تحلیل و رفع اشکال کنید
سوالی داشتید بفرمایید🙏🏻 -
z Gheibi بله 3 ماه مطالعه دو پایه و 6 ماه مطالعه یک پایه کجا! واقعا توصیه بی بدیلی بود
خدا خیرتون بده...... متشکرم دوست عزیز:folded_hands_light_skin_tone: