هر کی یه گزاره
-
@soniaaa آخرین گزاره ی موجود ... با علامت
مشخص شده
-
@soniaaa تموم شد اون گزاره..
فرهاد فرستاده بود برین پایین تر میبینید -
@soniaaa آخرین گزاره ی موجود ... با علامت
مشخص شده
Farhan Honar
ممنون تکلیفش مشخص شد؟ -
Farhan Honar
ممنون تکلیفش مشخص شد؟@soniaaa بله
-
@soniaaa تموم شد اون گزاره..
فرهاد فرستاده بود برین پایین تر میبینیدMahan Xodayi 2
اها مرسی -
Mahan Xodayi 2 آری الان میزارم.
نگران نباش هر چیزی الان یاد بگیری یادت میمونه -
Mahan Xodayi 2
اها مرسی@soniaaa خواهش
-
سلام یه سوال دارم آیا راه ابریشمی که خریداری کردم بعد کنکور ۱۴۰۱ حذف میشه یا نه؟
-
ساختاری که در تشریح مغز گوسفنددر لبه ی پایینی بطن سوم مغزی قرار دارد در انسان عملکرد آن دقیقا مشخص نیست اما احتمالا عملکردی مشابه با بخشی از هیپوتالاموس دارد. ص/غ
-
سلام یه سوال دارم آیا راه ابریشمی که خریداری کردم بعد کنکور ۱۴۰۱ حذف میشه یا نه؟
-
ساختاری که در تشریح مغز گوسفنددر لبه ی پایینی بطن سوم مغزی قرار دارد در انسان عملکرد آن دقیقا مشخص نیست اما احتمالا عملکردی مشابه با بخشی از هیپوتالاموس دارد. ص/غ
Farhan Honar این حذفیه فرهاد. هیچی نخوندم از این
-
Matin Mousavi 1 ممنون
-
-
Farhan Honar مغز گوسفند حذف شد دگ
-
Farhan Honar ولی درسته؟
-
Farhan Honar این حذفیه فرهاد. هیچی نخوندم از این
Matin Mousavi 1 آهاو راست میگی. حذفیات سوال نمیاد دیگه درسته؟
-
Farhan Honar منظور اپی فیزه که درست میگه بنظرم هیپوتالاموسم مرکز تنظیم خواب داره
-
Farhan Honar ولی درسته؟
Matin Mousavi 1 خیر غلطه
-
Matin Mousavi 1 آهاو راست میگی. حذفیات سوال نمیاد دیگه درسته؟
Farhan Honar نه نمیاد. البته اگه طراحان شکر نشن
-
Matin Mousavi 1 خیر غلطه
Farhan Honar پس بی خیال شو