لطفا اگر تجربه دارید راهنمایی کنید
-
سلام بچه ها..من 10 روز دیگه کنکور دارم..میدونم امسال به اون چیزی که میخوام نمیتونم برسم و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم(حتی با وجود سختی های این مصوبه)..بخاطر یک تیم بی علم مشاوره ،کارم به همچین چیزی کشید..برای سال جدید نمیخوام مشاور بگیرم ولی چون میدونم سال دوم انگیزم افت پیدا میکنه،باید یه مشاوری همراهم باشه ..البته یه مشاور کار بلد ..شما اگه تجربه ای با مشاور یا تیمی تو این زمینه داشتین میشه راهنماییم کنید؟(مدیکال و نگید که از همونا ضربه خوردم)
-
سلام بچه ها..من 10 روز دیگه کنکور دارم..میدونم امسال به اون چیزی که میخوام نمیتونم برسم و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم(حتی با وجود سختی های این مصوبه)..بخاطر یک تیم بی علم مشاوره ،کارم به همچین چیزی کشید..برای سال جدید نمیخوام مشاور بگیرم ولی چون میدونم سال دوم انگیزم افت پیدا میکنه،باید یه مشاوری همراهم باشه ..البته یه مشاور کار بلد ..شما اگه تجربه ای با مشاور یا تیمی تو این زمینه داشتین میشه راهنماییم کنید؟(مدیکال و نگید که از همونا ضربه خوردم)
paniz pzzz سلام
بنظرم فقط خودت باش و خودت -
paniz pzzz اکانتت فیکه؟
-
منم از مشاورم ضربه خوردم
ضربه هاااا -
paniz pzzz اکانتت فیکه؟
FATEMEH VARAN نه عزیزم واسه چی باید فیک باشم
-
paniz pzzz سلام
سیب ترش فک کنم تیم خوبی باشهیا توجه به محتوای کانالشون
-
paniz pzzz سلام
سیب ترش فک کنم تیم خوبی باشهیا توجه به محتوای کانالشون
Reza Khaledi شما مشاور گرفتین ازشون؟
-
paniz pzzz سلام
من دوستم از تیمشون مشاوره گرفته
و خب خیلی راضیه
ببنید از داخل همین تیم ها مشاوره انتخاب کنید خیلی بهتر از مشاوری هس که خصوصیه ولی خب به هیچ دردی نمیخوره
و اینک خودتون وقتی یکم با مشاور برخورد کنید حالا همون مجازی مسلما باید یکم طرف بشناسید که ایا فقط دنباله پوله؟
چون عموما مشاورایی که دنبال پولن خیلی یه چیزو که به نفع خودشون هس تبلیغ میکنن و تورو وادار میکنن اون چیزو بخری
قید این مشاورارو همون اول کار بی برو برگشت بزنین
ولی خب تیم سیب ترش واقعا خوبه به گفته ی دوستم
چون از خیلیا از نظر درسی عقب تر بودولی الان از خیلیا جلوتره
و خب کانالشون واقعنم مطالب خوبی میزارن -
paniz pzzz سلام
من دوستم از تیمشون مشاوره گرفته
و خب خیلی راضیه
ببنید از داخل همین تیم ها مشاوره انتخاب کنید خیلی بهتر از مشاوری هس که خصوصیه ولی خب به هیچ دردی نمیخوره
و اینک خودتون وقتی یکم با مشاور برخورد کنید حالا همون مجازی مسلما باید یکم طرف بشناسید که ایا فقط دنباله پوله؟
چون عموما مشاورایی که دنبال پولن خیلی یه چیزو که به نفع خودشون هس تبلیغ میکنن و تورو وادار میکنن اون چیزو بخری
قید این مشاورارو همون اول کار بی برو برگشت بزنین
ولی خب تیم سیب ترش واقعا خوبه به گفته ی دوستم
چون از خیلیا از نظر درسی عقب تر بودولی الان از خیلیا جلوتره
و خب کانالشون واقعنم مطالب خوبی میزارن@yas0_0 از تیم هایی که مشاور زیاد دارن میترسم..احساس میکنم بی کیفیت میشه کارشون و بعضا کامنتای منفی راجع به سیب ترش شنیدم..نمیدونم واقعا مشاور خوب از کجا پیدا میشه حتی من برای برنامه ریزی هم مشاور نمیخوام برای اینکه یکی پشتم باشه و اگه غلط میرم بهم بگه و حکم انگیزشی برام داشته باشه..
-
paniz pzzz ببین بنظرم اگ مشاور میخوای،مشاوری بگیر ک حداقل بتونی حضوری ببینیش و مطمعن باش بازده بیشتری بت میده
ولی مشاور غیر حضوری اگ میخواین من خودم ی مشاور دارم ک دو ساله باهاشون کار میکنم و ازشون راضیم خداروشکر
و اگ میخواین تا شرایطشون و سرویسایی ک ارائه میدن رو بهتون بگم تا اگ مایل بودین باشون تماس بگیرین و از خودشون اصا شرایطو بپرسین -
paniz pzzz ببین بنظرم اگ مشاور میخوای،مشاوری بگیر ک حداقل بتونی حضوری ببینیش و مطمعن باش بازده بیشتری بت میده
ولی مشاور غیر حضوری اگ میخواین من خودم ی مشاور دارم ک دو ساله باهاشون کار میکنم و ازشون راضیم خداروشکر
و اگ میخواین تا شرایطشون و سرویسایی ک ارائه میدن رو بهتون بگم تا اگ مایل بودین باشون تماس بگیرین و از خودشون اصا شرایطو بپرسینramses kabir اره ممنون میشم بگید چجورین و خصوصی هستن یا با تیم خاصی کار میکنن
-
ramses kabir اره ممنون میشم بگید چجورین و خصوصی هستن یا با تیم خاصی کار میکنن
paniz pzzz خودشون یه تیمن
که یه نفرشون مشاور درسیه و
یه نفر هم مشاور تغذیه و خواب و کنترل استرس و اینا
و واسه ی برنامه ی درسی هم خودشون برنامه میدن بهت و یا اگ خودت بخوای برنامه واسه خودت بریزی و اونا توی ریختن برنامه کمکت کنن
و این ک تقریبا یه روز یا دو روز قبل از قلمچی یه ازمونی ازت میگیرن و مثه بقیه ی مشاورا بهت تحلیل ازمون و روش درس خوندن هر درس ک توش مشکل داری رو بهت یاد میدن
و اینک هر ماه یه بار ی ویدئو کنفرانس میزارن و مطالب مشاوره ای میگن و توش دو دانش اموز برتر موسسه رو تشویق میکنن
و مثلا یه دانش اموز ک توی شیمی ضعیفه رو بعضا با ی دانش اموز ک توی شیمی ضعیفه مچ میکنن تا روش های مطالعه اشو به طرف یاد بده و توی مبحثی اگ مشکل داشت کمکش کنه
و این ک چیزای دیگه ای هم هستن ک فعلا یادم نمیاد و اگ سوالی بود باز درخدمتیم -
paniz pzzz خودشون یه تیمن
که یه نفرشون مشاور درسیه و
یه نفر هم مشاور تغذیه و خواب و کنترل استرس و اینا
و واسه ی برنامه ی درسی هم خودشون برنامه میدن بهت و یا اگ خودت بخوای برنامه واسه خودت بریزی و اونا توی ریختن برنامه کمکت کنن
و این ک تقریبا یه روز یا دو روز قبل از قلمچی یه ازمونی ازت میگیرن و مثه بقیه ی مشاورا بهت تحلیل ازمون و روش درس خوندن هر درس ک توش مشکل داری رو بهت یاد میدن
و اینک هر ماه یه بار ی ویدئو کنفرانس میزارن و مطالب مشاوره ای میگن و توش دو دانش اموز برتر موسسه رو تشویق میکنن
و مثلا یه دانش اموز ک توی شیمی ضعیفه رو بعضا با ی دانش اموز ک توی شیمی ضعیفه مچ میکنن تا روش های مطالعه اشو به طرف یاد بده و توی مبحثی اگ مشکل داشت کمکش کنه
و این ک چیزای دیگه ای هم هستن ک فعلا یادم نمیاد و اگ سوالی بود باز درخدمتیمramses kabir هزینه هاشون برای هر پکیجشون چطوریه ؟و اینکه اسم تیمشون و اگه به راحتی با یه سرچ میشه پیداشون کرد میشه بگین؟و اینکه سرکارت میزارن:)؟سه تا مشاوری که من تو مدیکال عوض کردم یه ماه اول خوب بودن بعدش وا میدادن هی باید روزی سه بار پیام میدادم که یا بهم زنگ بزن یا برنامم و بفرس
-
و اگ میخواین تا شرایطشون و سرویسایی ک ارائه میدن رو بهتون بگم تا اگ مایل بودین باشون تماس بگیرین و از خودشون اصا شرایطو بپرسینramses kabir و اینکه جسارتا گفتین دو ساله باهاشون کار میکنن یعنی از پایه یا فارغ التحصیلید؟
-
paniz pzzz نه ولی
اگه خواستی مشاوره بگیری حتما جزو یکی از گزینه هات باشه -
@yas0_0 از تیم هایی که مشاور زیاد دارن میترسم..احساس میکنم بی کیفیت میشه کارشون و بعضا کامنتای منفی راجع به سیب ترش شنیدم..نمیدونم واقعا مشاور خوب از کجا پیدا میشه حتی من برای برنامه ریزی هم مشاور نمیخوام برای اینکه یکی پشتم باشه و اگه غلط میرم بهم بگه و حکم انگیزشی برام داشته باشه..
paniz pzzz خب این کانالش داخل تلگرام هس نظرات بچه ها هم هس میتونین بازم برین چک کنید کانالشو
در کل نمیدونم
نمیتونم نظر قطعی راجب مشاور بدم چون واقعن مشاور بد ادمو به فنا میده و مشاور خوب هم ادمو خیلی میکشه بالا