سوال فیزیک
-
سلام دوستان
یک سوال داشتم
توی این سوال حجم اسفنج خشک مگه برابر با حجم اسفنج خیس منهای حجم مواد سازنده اسفنج نیست؟
و قاعدتاً جرم اسفنج خشک باید برابر باشه با ضریب چگالی اسفنج خشک در حجم اسفنج خشک ( که تعریف حجم اسفنج خشک رو بالا نوشتم)
پس چرا توی پاسخ حجم اسفنج خشک رو برابر با حجم کل اسفنج( با در نظر گرفتن منافذ خالی) در نظر گرفت؟
منافذ خالی که توی اسفنج خشک خالی هست و نباید حجمش در نظر بگیریم
جایی رو من اشتباه متوجه شدم؟

ریاضیا
تجربیا -
A Akito marked this topic as a question on
-

سلام ببین با این راحت تر میفهمی -
-

سلام ببین با این راحت تر میفهمی -

سلام ببین با این راحت تر میفهمیMr Unknown XD در سوال فیزیک گفته است:

سلام ببین با این راحت تر میفهمینه سوال من رو متوجه نشدید
سوال من اینه
که منظورم از حجم اسفنج، حجم مواد سازنده اسفنج به علاوه منافذ خالی است
و منظورم از حجم خشک، حجم مواد سازنده اسفنج
به نشرم طبق تعریف علمی حجم اسفنج با انداختنش توی آب افزایش پیدا میکنن چون آب رو جذب میکنه ولی توی پاسخ اینطوری بررسی نکرده -
Mr Unknown XD در سوال فیزیک گفته است:

سلام ببین با این راحت تر میفهمینه سوال من رو متوجه نشدید
سوال من اینه
که منظورم از حجم اسفنج، حجم مواد سازنده اسفنج به علاوه منافذ خالی است
و منظورم از حجم خشک، حجم مواد سازنده اسفنج
به نشرم طبق تعریف علمی حجم اسفنج با انداختنش توی آب افزایش پیدا میکنن چون آب رو جذب میکنه ولی توی پاسخ اینطوری بررسی نکرده@محمد-خراسانی شت دس خط انگلسیو
-
@محمد-خراسانی شت دس خط انگلسیو
دانی عالی حسینی
اون دستخط من نیست برا فامیلمونه😅😅 -
A Akito has marked this topic as solved on
-
خب فکر کنم بهتره با روش مستر ناشناس پیش برم
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی🙏♥️👍🌷 -
دانی عالی حسینی
اون دستخط من نیست برا فامیلمونه😅😅@محمد-خراسانی من میگم پسرا تو این سن چشون ب این دس خط
-
@محمد-خراسانی ببین نباید زیاد دقیق بررسی کنی اره منم قبول دارم حرفتو در واقعیت شاید اونطوری باشه، اما الان تسته صرفا هدفش رسیدن به جوابه، ولی به نظرم حرفت (خارج از حیطه تست درسته) همین حرفا دقیقا برای دوره اولمون بود ، یادمه یک عالمه قاعده و قانون غلط رو بهمون داخل فیزیک یاد دادن چون اون زمان بعضی چیزاشو بلد نبودیم ، الانم همینطوریه ولی داخل اینجا کمتر داریم ( از این موردا داخل فصل گرما موقعی که سطح رو گرم میکنه هم داریم ، داخل تغییرحجم آب با فرمولایی که بلدیم هم داریم) توی فصل های مختلف امکانش هست ببینیم از این چیزا