کارنامه گرفتم
-
سلام
ریاضیو شدم ۵
هویتم کم شدم
گفتن اعتراض بزن که ریاضیو بدن ۷ تک ماده قبول شی.
اعتراض بزنم میشه؟
حالم بده
کاش برای نهایی وقت میزاشتم
دارم روانی میشمممم
دوست ندارم اصلا برم کنکور بدم
بنظرتون اون صبح خودمو بزنم به غش کردن میشه نبرن منو؟
بقیه درسا ۱۳-۱۴-۱۵ و ...@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
واقعااا افتادممممFATEMEH VARAN وای کارنامه ها اومده ؟چجوری نگاه کردید؟
-
FATEMEH VARAN وای کارنامه ها اومده ؟چجوری نگاه کردید؟
reyhane nakhei مدرسه برو بگیر
زنگ میزنن بهت
خیلی وقته رسیده -
FATEMEH VARAN این ک گفتی معدلم قبلا خوب بوده و الان بخاطر کنکور خراب شده و ب اونا گفتم بخاطر کنکور اینه وو.. اگه اونجا قبول نشم چیکا کنم ریاضی قبول نشدی و.... همه اینا منم دارم دارم میگم همه اینا فق جا ریاضی فارسیه
و اگ قبول نشی این همه وقت بیرون نرفتی مردمم نفهم میگن این همه خوند بعد قبول نشد ی جوری نگاه میکنن.....
مشکل ما هم هست
میخوام بگم چیکار خب؟ بنظرت خدایی الان 5.6 روز مونده چکار کنیم؟ چیو عوض کنیم؟ ک چی ول کن بزا بگذره فق با این ک میدونیم قبول نشیم چ بلایی سرمون میاد از روحی ذهنی شخصیتی من خودم میگم از برمیگشت نمیخوندم ولی رسیدیم ی اینجا دگ ول کن
نهایی ریاضی میشد با تقلب 20 شد ول کن بابادانی عالی حسینی برای خودم ۱ درصدم مهم نیست
از اینکه مدیر و معاون تو مدرسه فقط و فقطط از من انتظار داشتن ناراحتم -
F FATEMEH VARAN marked this topic as a question on
-
F FATEMEH VARAN has marked this topic as solved on
-
@Elham650
FATEMEH VARAN
گریه کنی اگر که آفتاب را ندیده ای ستاره ها را هم نمی بینی.
این خیلی مواقع بهم کمک کرده.بهش فکر کن -
ممنون از همتون برای آرامشی که دادید
موفق ترین باشین
که میدونم هستین
خیلی خوبین -
FATEMEH VARAN
گریه کنی اگر که آفتاب را ندیده ای ستاره ها را هم نمی بینی.
این خیلی مواقع بهم کمک کرده.بهش فکر کن@Elham650
شاید هفته ی بعد همین موقع
اومدم و تو همین تاپیک نوشتم
بچه ها از کنکورم راضی بودم
بهش فکر نمیکنم
تموم شد
بدرک
مهم کنکورو دانشگاست -
@Elham650
شاید هفته ی بعد همین موقع
اومدم و تو همین تاپیک نوشتم
بچه ها از کنکورم راضی بودم
بهش فکر نمیکنم
تموم شد
بدرک
مهم کنکورو دانشگاستFATEMEH VARAN انشاالله
-
سلام
ریاضیو شدم ۵
هویتم کم شدم
گفتن اعتراض بزن که ریاضیو بدن ۷ تک ماده قبول شی.
اعتراض بزنم میشه؟
حالم بده
کاش برای نهایی وقت میزاشتم
دارم روانی میشمممم
دوست ندارم اصلا برم کنکور بدم
بنظرتون اون صبح خودمو بزنم به غش کردن میشه نبرن منو؟
بقیه درسا ۱۳-۱۴-۱۵ و ...@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
واقعااا افتادممممFATEMEH VARAN
#پندانه
مشکل امروزت رو بهچشم مشکل پنجسالگیات ببین
عروسکی که در پنجسالگی خراب شد و کلی غصهاش را خوردیم، در ۱۰سالگی دیگر اصلا مهم نیست.
نمره امتحانی که در دبیرستان کم شدیم و آنقدر بهخاطرش اشک ریختیم و روزگارمان را تلخ کرد، در دوران دانشگاه هیچ اهمیتی ندارد و کلا فراموش شده است.
آدمی که در اولین سال دانشگاه آنقدر بهخاطرش غصه خوردیم و اشک ریختیم و بعد فهمیدیم ارزشش را نداشته و دنیایمان ویران شد، در ۳۰سالگی تبدیل به غباری از یک خاطره دور دور دور شده که حتی ناراحتمان هم نمیکند.
چکی که برای پاسکردنش در ۳۰سالگی آنقدر استرس و بیخوابی کشیدیم، در ۴۰سالگی یک کاغذپارهٔ بیارزش و فراموششده است.
پس یقین داشته باش که مشکل امروزت، آنقدرها هم که فکر میکنی بزرگ نیست. این یکی هم حل میشود، میگذرد و تمام میشود.
غصهخوردن برای این یکی هم همانقدر احمقانه است که در ۳۰سالگی برای خرابشدن عروسک پنجسالگیات غصه بخوری!
شک نکن که همه مشکلات، همان عروسک پنجسالگی است.
@bohloool
-
FATEMEH VARAN
#پندانه
مشکل امروزت رو بهچشم مشکل پنجسالگیات ببین
عروسکی که در پنجسالگی خراب شد و کلی غصهاش را خوردیم، در ۱۰سالگی دیگر اصلا مهم نیست.
نمره امتحانی که در دبیرستان کم شدیم و آنقدر بهخاطرش اشک ریختیم و روزگارمان را تلخ کرد، در دوران دانشگاه هیچ اهمیتی ندارد و کلا فراموش شده است.
آدمی که در اولین سال دانشگاه آنقدر بهخاطرش غصه خوردیم و اشک ریختیم و بعد فهمیدیم ارزشش را نداشته و دنیایمان ویران شد، در ۳۰سالگی تبدیل به غباری از یک خاطره دور دور دور شده که حتی ناراحتمان هم نمیکند.
چکی که برای پاسکردنش در ۳۰سالگی آنقدر استرس و بیخوابی کشیدیم، در ۴۰سالگی یک کاغذپارهٔ بیارزش و فراموششده است.
پس یقین داشته باش که مشکل امروزت، آنقدرها هم که فکر میکنی بزرگ نیست. این یکی هم حل میشود، میگذرد و تمام میشود.
غصهخوردن برای این یکی هم همانقدر احمقانه است که در ۳۰سالگی برای خرابشدن عروسک پنجسالگیات غصه بخوری!
شک نکن که همه مشکلات، همان عروسک پنجسالگی است.
@bohloool
-
mahsaaa rezaeee اره خب
خدا که بخواد غیر ممکن ممکن میشه
من تا حالا حالم خوب بود
خوشحال بودم از اینکه جمعه قراره کنکور بدم ولی امروز کلا یهو گفتم کنکور ندم و...
قاطی کردمFATEMEH VARAN واقعا خدا کنه همه بچه های الا همینو بگن بهترین جمعی بوده ک داخلش بودم کاش دنیا هم ب همین صمیمیت بود! بدون حسادت توقع علکی و... و
-
سلام منم ریاضی و هویت و خیلی کم شدم قضیه چیه به همه کم دادن؟:///
-
mob bom سلام هویتو نمیدونم.
ولی ریاضی و نمیدونم چیکار کردن که بالاترین نمره تو مدرسمون ۱۲ بود -
ولی ریاضی و نمیدونم چیکار کردن که بالاترین نمره تو مدرسمون ۱۲ بودmodules:composer.user_said_in, FATEMEH VARAN, کارنامه گرفتم
ولی ریاضی و نمیدونم چیکار کردن که بالاترین نمره تو مدرسمون ۱۲ بودریاضی خیلی سخت بود ولی اخه هویت ارزش کم شدن نداره اخه زیست 19/5 بعد هویت 16 :////
من جدا میخوام هویت و اعتراض بزنم