سلام مجدد
نکته ی تست جمله ی زیر رو گفته:
به منظور تشکیل دنای نوترکیب، میان ژن خارجی و مولکول ناقل پیوند اشتراکی تشکیل می شود. در نتیجه تعداد مولکول های ناقل همانند سازی شده با تعداد ژن های خارجی همانند سازی شده برابر است.
جمله ای که بولد کردم رو لطفا توضیح بدین
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بین دوتا دهلیز یعنی وسطشون چه نوع بافتی وجود داره میتونن پیام از یاخته های ماهیچه ای دهلیز راست به دهلیز چپ منتشر بشه یا فقط از رشته گرهی منتشر میشه توی دهلیز چپ و اینکه بین دوتا بطن چه نوع بافتی وجود داره انتشار تحریک از یک حفره به حفره دیگر از طریق یاخته ها ی ماهیچه ای میوکار قلب امکان پذیر نیست درسته ؟؟یه جا دیدم رشته گرهی دهلیز چپ وصصل بوده به رشته گرهی(دیواره خارجی ) بطن چپ این اصلا درسته ؟؟حس میکنم تصویر اشتباهه چون باعقلم جور در نمیاد
پیراپوست
-
سلام دوستان خسته نباشید ، ازاونجایی که لوبیا دولپه ای هست میتونه پیراپوست داشته باشه اما تست رو من بخاطر همین موضوع غلط زدم که لوبیا عدسک نداره ! میخواستم اثباتش رو بدونم که چطور پیراپوست نداره یعنی از کجا میفهمیم که جوانه؟
دانش آموز کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @همیار الایی -
خب باید کد بده اندوسپرم مثلا جذب لپه ها میشه اگر بگه که هنوز تغذیش بر عهده اندوسپرمه یعنی جوانه و پیراپوست نداره
-
پیراپوست واسه درختاس , درخت لوبیا هم که نداریم , علفیه فک کنم
-
پیراپوست واسه درختاس , درخت لوبیا هم که نداریم , علفیه فک کنم
Eshagh Saki فک کنم منظورشون برا کل دو لپه ای هاست که چجوری تشخیص بدن جوانه یا نه