احتمال سنجش
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
Sara_R در احتمال سنجش گفته است:
سلام دوستان
چرا راه من غلط میشه؟
کجاش اشتباهه؟

،،،
ببین پیام قبلی یک سری اراجیف گفتم😅 طبق همونا میگم ،،،، الان کوچیک ترین کیه؟؟۷ خب بزرگترین کیه؟؟ ۲۳ چند تا عدد دیگه لازم دارم؟ ۲ تا خب اوکی ، این دو تا عددم باید از بین ۷ تا ۲۳ باشن که میشه اعداد اول اون مابین ۱۱ و ۱۳ و ۱۷ و ۱۹ خب اوکی پس میشه انتخاب ۲ از چهار ،،،،، ببین داخل پیام قبلی نوشتم با ترتیب بازی نکنید ، کلا چیز بیخودی هست هر موقع نیاز بود کارو با ترکیب انجام بده اگر نیاز بود بچرخون تا تبدیل بشه به ترتیب ،،، الان اشتباه راه شما این هست که دارین ترتیب قائل میشین یعنی چی؟؟ مثلا شما اگر به ترتیب ۷,۱۱,۱۳,۲۳ بیاد رو با اینکه به ترتیب ۷,۱۳,۱۱,۲۳ بیاد متفاوت میدونین ،، درحالی که اینطوری نیست اصلا برای یارو اهمیتی نداره کی اول بیاد کی دوم فقط براش یک چیز مهمع اونم این که کوچیکترین و بزرگترین اون دو تا عددی که گفته باشن -
Sara_R این احتمال خوندی آسونه ی شبه میشه جمعش کرد؟ ی پیش زمینه ازش دارم
-
سلام دوستان
چرا راه من غلط میشه؟
کجاش اشتباهه؟

،،،
ببین پیام قبلی یک سری اراجیف گفتم😅 طبق همونا میگم ،،،، الان کوچیک ترین کیه؟؟۷ خب بزرگترین کیه؟؟ ۲۳ چند تا عدد دیگه لازم دارم؟ ۲ تا خب اوکی ، این دو تا عددم باید از بین ۷ تا ۲۳ باشن که میشه اعداد اول اون مابین ۱۱ و ۱۳ و ۱۷ و ۱۹ خب اوکی پس میشه انتخاب ۲ از چهار ،،،،، ببین داخل پیام قبلی نوشتم با ترتیب بازی نکنید ، کلا چیز بیخودی هست هر موقع نیاز بود کارو با ترکیب انجام بده اگر نیاز بود بچرخون تا تبدیل بشه به ترتیب ،،، الان اشتباه راه شما این هست که دارین ترتیب قائل میشین یعنی چی؟؟ مثلا شما اگر به ترتیب ۷,۱۱,۱۳,۲۳ بیاد رو با اینکه به ترتیب ۷,۱۳,۱۱,۲۳ بیاد متفاوت میدونین ،، درحالی که اینطوری نیست اصلا برای یارو اهمیتی نداره کی اول بیاد کی دوم فقط براش یک چیز مهمع اونم این که کوچیکترین و بزرگترین اون دو تا عددی که گفته باشنMr Unknown XD عا تو ریاضی ایی میگم مثلا میشه احتمال و ترکیبات رو تو چند ساعت جمع کرد ترکیبات اون قسمت آخرش خوندم از بعد بسط خیلی یادم نیس خیلی وقت پیش خوندم
-
سلام دوستان
چرا راه من غلط میشه؟
کجاش اشتباهه؟

،،،
ببین پیام قبلی یک سری اراجیف گفتم😅 طبق همونا میگم ،،،، الان کوچیک ترین کیه؟؟۷ خب بزرگترین کیه؟؟ ۲۳ چند تا عدد دیگه لازم دارم؟ ۲ تا خب اوکی ، این دو تا عددم باید از بین ۷ تا ۲۳ باشن که میشه اعداد اول اون مابین ۱۱ و ۱۳ و ۱۷ و ۱۹ خب اوکی پس میشه انتخاب ۲ از چهار ،،،،، ببین داخل پیام قبلی نوشتم با ترتیب بازی نکنید ، کلا چیز بیخودی هست هر موقع نیاز بود کارو با ترکیب انجام بده اگر نیاز بود بچرخون تا تبدیل بشه به ترتیب ،،، الان اشتباه راه شما این هست که دارین ترتیب قائل میشین یعنی چی؟؟ مثلا شما اگر به ترتیب ۷,۱۱,۱۳,۲۳ بیاد رو با اینکه به ترتیب ۷,۱۳,۱۱,۲۳ بیاد متفاوت میدونین ،، درحالی که اینطوری نیست اصلا برای یارو اهمیتی نداره کی اول بیاد کی دوم فقط براش یک چیز مهمع اونم این که کوچیکترین و بزرگترین اون دو تا عددی که گفته باشنMr Unknown XD
عه درست میگید
ممنونم🌸 -
Sara_R این احتمال خوندی آسونه ی شبه میشه جمعش کرد؟ ی پیش زمینه ازش دارم
دانی عالی حسینی
شمارش بدون شمردنو بلدید؟ -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
دانی عالی حسینی
شمارش بدون شمردنو بلدید؟Sara_R آره
-
Sara_R آره
دانی عالی حسینی