دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 تو این شات که کلمهی نسبت نیس اصلا ولی اگه منظورتون اونجاس که با کمتر و بیشتر یاخته ها و رشته ها رو مقایسه کرده، باید دقت کنین که ننوشته ماده زمینهای اندک تر بلکه نوشته ماده زمینهای اندک ؛ اگه میخواست مقایسه کنه مثل اون بیشتر و کمتری که برا تعداد یاخته و رشته ها آورده بود، اینم میگفت اندک تر یا ... ؛ ولی گفته اندک . /
آره خدایی قبول دارم که کلی عوض شده ؛ اصن نصف شده الله وکیلی . -
Disgustion 1 نه ببین...
کتاب داشت متراکم و پیوندی سست رو مقایسه میکرد اومد تعداد یاخته و فضا و رشته هارو مقایسه کرد.
بنظر منم مقایسه ایه و چیزی که ایشون میگن درسته. -
FATEMEH VARAN چرا نگفته اندک تر؟
گفته اندکه نه اینکه نسبت به اون اندکتر باشه/
دبیر چتر نجات گفتن که اندکه/خیلی سبز هم گفته اندکه/شاهد ناظر که همون کتابه هم نگفته اندک تر و گفته اندکه ؛ از طرفی وقتی فاصله بین یاخته ها زیاد باشه یا باید با ماده زمینهای زیاد پر شه یا هم کلاژن زیاد ؛ نمیشه که تو یه لیوان، دو لیوان آبمیوه ریخت .
بنظرم هرکی نظر خودشو داشته باشه و با همون نظر به تستا جواب بده بهتره/ایشالا که بی حرمتی نکرده باشم
ممنون از نظرتون . -
Disgustion 1 نوشته تعداد از سست بیشتر این یعنی مقایسه ای....کتاب الزاما هر نمته ای رو لقمه نکرده که ی چیزایی استنباطی هستش....
مباحث جون دار کلا شده ی خط نفریدی و اینام که دیگه...
-
Mahan Xodayi 2 تعدادو گفته بیشتر مادهی زمینهای رو چرا نگفته اندک تر؟
-
Disgustion 1 چون گفته نیز یعنی در پیرو همون بحث کرده
-
Disgustion 1 کلاژن هم جزوی از ماده زمینه ایشه ی جز جدا نیست
-
Mahan Xodayi 2 کتاب گفته بافت پیوندی از انواع یاختهها و رشتههای پروتئینی و مادهی زمینهای تشکیل شده/ماده زمینهای رو جدا در نظر گرفته ؛ اگه میخواست طبق نظر شما گفته شه میگفت که بافت از یاخته و مادهی زمینهایه که تو مادهی زمینهای رشته کلاژن و کشسان وجود داره
-
Mahan Xodayi 2 گفته بافت پیوندی متراکم فلان ویژگیارو داره و کلاژنش از سست بیشتره و تعداد یاختش کمتره و مادهی زمینهایش نیز (هم) اندکه .
نگفته مادهی زمینه ایش اندک تره ؛ فقط گفته اندکه و ما باید رو چش بزاریمش / به اون دوستمونم گفتم که هم دبیر چتر نجات و هم خیلی سبز جفتشون اندک در نظرش گرفتن و نه اینکه نسبتی کم باشه و ذاتی زیاد . -
سلام دوستان
این جمله درسته ؟ (آزمون قلمچی دیروز)
همه ی سطوح ساختاری در تعیین شکل فضایی پروتیین ها و درنتیجه نوع عملکرد پروتیین ها نقش دارند.مگه فقط ساختار سوم نبود؟؟
-
Farhan Honar نه خب همه سطوح موثرن
درسته جمله بنظرم! اگر درسته توضیحش بدم -
Mahan Xodayi 2 بله درسته ولی چرا؟
-
Farhan Honar ببین اگر در سطح اول تغییر ایجاد بشه این تغییر در سطح دوم هم اعمال میشه و همبنجوری تا ته میره تا جایی که کلا عملکردشو عوض میکنه.....
در واقع همه سطوح بهم مرتبط هستن.... -
Mahan Xodayi 2 آهاو ممنون
تو دیروز آزمون ندادی؟
-
Farhan Honar چرا ولی هنوز تحلیلش نکردم منتظرم دفترچه پاسخ بیاد....
خواهش میکنم -
Mahan Xodayi 2 دفترچه ی کاغذی منظورته ؟ چون پی دی اف روی سایت قرار گرفته
-
Farhan Honar اره کاغذی رو میگم...
دیگه چشام کشش گوشی نداره... -
Mahan Xodayi 2 آره خیلی سخته
-
دوستان یه سوال
اینترون و اگزون فقط مربوط به ژن هایای هست که پروتئین سازی میکنند ؟ یا در سایر ژن های یوکاریوتی هم دیده میشه؟؟ -
Farhan Honar ژن های ای چیه؟؟
اینترون اگزونی در حد کتاب ما فقط مربوط به یوکاریوت و رنای پیک نابالغ هستش....